Banshee [Cinemax]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Banshee

18 επεισοδιάκια είναι (είχα δει τα 2 πρώτα) , σε μια εβδομάδα θα τα έχω ξεπετάξει.:p

Είσαι ωραίος!!
:2thumb22sup:

Θα δεις ότι η σειρά είναι πολύ πιο ρεαλιστική και "αληθινή" από πολλές άλλες! :cool:

Οι χαρακτήρες της δεν το "παίζουν" καθόλου.. είναι αυτό που δείχνουν και υπάρχει αρκετό υπόβαθρο για αυτό!
Γι' αυτό και το Cinemax φροντίζει και παρουσιάζει αρκετά το παρελθόν τους.. τόσο με flashback όσο και με τα Origins!

Και να θυμάσαι επίσης ότι η σειρά έχει απ' όλα.. δράση, αγωνία, ερωτισμό, χιούμορ, συναίσθημα, χαλάρωση.. έχει πολλά στοιχεία να πάρεις!

Τα λέμε! ;)

Last edited:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Banshee Season 3: Origins 'Always Be Prepared' (Cinemax)
- Nine years ago, Proctor and Burton met for the first time.

Banshee Season 3: Origins 'Takeover' (Cinemax) (Youtube)
- Fifteen years ago, Kai Proctor was caught between two worlds.

http://tinyurl.com/kljj2wl

Banshee Season 3: Origins '€œBusy Night' (Cinemax) (Youtube)
- Eight years ago, Brock’s work life came to haunt him at home.

http://tinyurl.com/k99oa6o

Και εδώ τα 3 τελευταία Origins που έχουν βγει για την 3η σεζόν.

Yperionnnn σε ζήλεψα! :p

Βάζω να ξαναδώ την σειρά από την 1η σεζόν!! :cool:

Πολύ πόρωση η σειρά λέμεεε!!! :music-smiley-005:

Χρόνια Πολλά.. Καλές γιορτές σε όλους!!

nrT0e.jpg

Μόλις τελείωσα και εγώ το 5ο!!

Για πότε πέρναγε η ώρα ούτε που κατάλαβα!! :cool:
Δροσερό νεράκι!!

Μου άρεσε πολύ να ξαναβλέπω πως ξεκίνησε η σχέση φιλίας μεταξύ Lucas & Sugar!
Μου δίνεται τώρα η δυνατότητα να παρατηρώ τις λεπτομέρειες που μου είχαν ξεφύγει!! ;)

* Στο 1ο επεισόδιο η Carrie λέει στον Lucas ότι η κόρη της είναι 13..
Εκείνος δεν το πολυπιστεύει και κατορθώνει να μάθει ότι είναι 15..
Λογικά μάλλον από τότε είχε κάποια υποψία! :cool:

Άλλα 5 αύριο! :cool:

Εάν ψήφιζα τώρα θα έβαζα την σειρά Εξαιρετική! :p

:4624:

Last edited:

1.07 - Η προδοσία και το συνδυάζει ωραία με ένα τυχαίο γεγονός στην πόλη..
"Και ιδού ίππος ωχρός, και ο καθήμενος επάνω αυτού ο θάνατος, και ο άδης ακολουθούσε μετ' αυτού!" :cool:

1.08 - Πολύ δυνατό επεισόδιο.. η καταιγίδα έρχεται.. και η επιλογή της Rebecca..

1.09 - O Proctor o Alex και η σφυρίχτρα! Μία από τις πιο ωραίες σκηνές που έχω δει στην σειρά! :laugh:
H Rebecca παίρνει τα πρώτα μαθήματα από τον Θείο της για το πως γίνονται οι δουλειές! :cool:
Συνδυάζει και άλλα δυνατά γεγονότα το επεισόδιο..

1.10 Η καταιγίδα!

Πάω για την 2η σεζόν! ;)

Banshee Season 3: Blood In Banshee Promo (Cinemax)

Τελειώνω και την επανάληψη μου στην 2η σεζόν! :cool:

Αρκετά σημαντικά γεγονότα έχει η 2η σεζόν..
αλλά ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί για αυτή είναι η σκηνοθεσία του Greg Yaitanes η οποία πέρασε σε άλλο επίπεδο..

Εκτός από την ακόμη πιο καλή προσήλωση στην υπέροχη φωτογραφία και τα ωραία πλάνα σε αντικείμενα και πρόσωπα,
χρησιμοποιεί 2 ακόμη ενδιαφέρουσες τεχνικές!

Στην 1η τεχνική μπερδεύει πλάνα από κάτι που γίνεται και από κάτι που θα γίνει αμέσως μετά!
Οι σκηνές μπορεί να αφορούν είτε το ίδιο πρόσωπο, είτε διαφορετικά πρόσωπα για γεγονότα που γίνονται σχεδόν την ίδια χρονική στιγμή..

Στην 2η τεχνική την οποία την βρίσκω ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, παρουσιάζει μία σκηνή με κάτι, αλλά ξεφνικά σε γυρνάει πίσω και παρουσιάζει την ίδια σκηνή διαφορετικά, όπως τελικά θα γίνει πραγματικά..
Η 1η σκηνή ήταν απλώς μία σκέψη που είχε κάποιο πρόσωπο να κάνει, αλλά τελικά έκανε μία άλλη επιλογή που είχε στο μυαλό του..

Τώρα ο Greg Yaitanes λέει ότι έχει και πάλι νέες σκηνοθετικές ιδέες στο μυαλό του για την 3η σεζόν!

Αναμένουμε λοιπόν με πολύ ενδιαφέρον!! ;)

Τελείωσα την πρώτη σαιζόν (λόγω υποχρεώσεων των γιορτών πάω με πολύ αργούς ρυθμούς) , είμαι μεταξύ καλή και πολύ καλή , εξαιρετική όμως όχι δεν θα το έλεγα. Η σειρά διακρίνεται για το επίπεδο βίας που είναι θα έλεγα σε πρωτοφανή επίπεδα και σε κάποια σημεία κουράζει. Επίσης διακρίνεται για τις σκηνές σεξ και τις ωραίες παρουσίες , ξεχωρίζω την Odette Annable (αδερφή του ινδιάνου αρχηγού) , την Trieste Kelly Dunn (βοηθός σερίφη) και βέβαια την Lili Simmons (έχει κάποια κενά στην "ερμηνεία" της αλλά παραμένει πολύ όμορφη).:a0210:

:4616:

Όντως έχει αρκετή βία, και είναι και αρκετά ρεαλιστική στις σκηνές αυτές.. αλλά αν και δεν είμαι "φαν" αυτού του πράγματος παραδόξως δε με σοκάρει το ζήτημα..
Ίσως επειδή η σειρά διαθέτει και πολλά άλλα στοιχεία όπως έλεγα!

Βέβαια όλες αυτές τις σκηνές όλο και σε κάποια ταινία τις έχουμε "ξαναδεί"!

Yperion δες και την 2η σεζόν και ψηφίζεις μετά! :cool:
Θα έχεις καλύτερη άποψη για την σειρά..

Banshee Season 3: Return to Banshee Exclusive (Cinemax)

Κακός χαμός! :cool:

H Rebecca γίνεται "αφεντικό" ! ;)

** Spoilers Season 2

Last edited:

:2thumb22sup:

Yperion.. πιστεύω να μας προλάβεις μέχρι την πρεμιέρα της 3ης! :cool:

Είδα και το S02E02 χθες , και εγώ πιστευω ότι θα σας προλάβω μέχρι τις 10 Ιαν. , μπαίνουμε και σε κανονικούς ρυθμούς πλέον απο σήμερα οπότε θα πηγαίνω και πιο γρήγορα.

Ωραία! ;)

Άμα τελειώσεις και την 2η σεζόν να μου πεις ποιοι χαρακτήρες σου αρέσουν περισσότερο..
.. εκτός από τα μωρά! :cool:

Εμένα ας πούμε μου αρέσει πολύ και ο Sugar, αλλά και ο Job!
Και ο Clay καταπληκτικός.. του δώσανε μοναδικό στυλ!

Banshee Season 3: Episode 1 Clip - Carrie’s New Role (Cinemax)

Σήμερα ξεκινάει η σεζόν, και εδώ είναι 4 κλιπάκια από το 1ο επεισόδιο, εάν θέλετε να πάρετε μία γεύση από αυτό!

- Banshee Season 3: Episode 1 Clip - Banshee Has Slowed Down (Cinemax)
http://tinyurl.com/njwv75h

- Banshee Season 3: Episode 1 Clip - Chayton Takes Back the Tribe (Cinemax)
http://tinyurl.com/qzggjdq

- Banshee Season 3: Episode 1 Clip - Torture Scene (Cinemax)
http://tinyurl.com/qbjckew

UHQ Promo Photos:
http://spoilertv.co.uk/images/Banshee/Season 3/Promotional Episode Photos/

Yperion που βρίσκεσαι ? :cool:

Προχθες εκατσα και ειδα ολο τον 2ο κυκλο. Σε γενικες γραμμες πολυ καλη σειρα. Σεξ, Ξυλο, πιστολιδι ειναι ολη η ιστορια της σειρας.
Θετικα...η καλη ερμηνεια, το στορυ που εχει ελαχιστα ή καθολου κενα... Τωρα, εαν εχει ομορφες παρουσιες ή οχι δεν δινω και τοσο σημασια αλλά δεν παιρναει και απαρατήρητο. Ακομη και η γιαγιαδες Αμις ειναι ευπαρουσιαστες..
Αρνητικα... τα πολλα φλασμπακ και τα κομμενα καρε (δεν γνωριζω πως λεγεται η τεχνικη). Ισως, επειδη, ειδα με μιας ολα τα επειδοσια με κουρασε αλλά σε καποιο επεισοδιο εγινε ενοχλητικο κυριως αυτο με τα κομμενα καρε.
Αποτι φαινεται ενα κεφαλαιο τελειωσε αλλά εχει μεινει ακομη ενα.... ανοικτο... Ο 2ος κυκλος ηταν κυριως στο Banshee εν αντιθεσει με τον 1ο υκλο που ειχε αρκετα και απο NY.

Πωπω την πλάκωσες απότομα όλη την σεζόν! :cool:

Αυτό με τα flashback το καταλαβαίνω πως το λες.. γενικά για όλες τις σειρές.. πολλές φορές θέλω να δω και εγώ συνέχεια παρακάτω, και όχι flashback..
Αλλά πραγματικά και εδώ έχουν σημαντικό λόγο για να δείξουν κάποια πράγματα!
Σε άλλη περίπτωση, όπως στην επανάληψη που έκανα τώρα σε 1η και 2η σεζόν.. τα έβλεπα πολύ ευχάριστα!

Πάντως η σειρά έχει και συναίσθημα.. στιγμές που σε χαλαρώνει! :p :cool:

Για τα καρέ που λες.. μάλλον θα λες για τις τεχνικές που λέω εδώ..
http://avclub.gr/forum/showthread.php/104179-Banshee?p=1057264341&viewfull=1#post1057264341
απλώς θέλει να το συνηθίσεις! :cool:

Γιάννη χαλαρά... μέχρι και την άλλη βδομάδα! ;)