Banshee [Cinemax]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
2192yv.jpg

Μας την φυλάγανε για το φινάλε..

.. την ανατροπή!
.. την οποία είχε πάει κάποια στιγμή το μυαλό μου στα πρώτα επεισόδια..

Τελικά..
.. ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του..

#ForeverFanshee
https://twitter.com/hashtag/ForeverFanshee?src=hash

[url]https://twitter.com/gregyaitanes

[/URL]

Last edited:
Καλό το επεισόδιο , αλλά για φινάλε περίμενα κάτι καλύτερο .
Όλες οι εξελίξεις στις επιμέρους ιστορίες αναμενόμενες , οι οποίες "έκλεισαν" 20 λεπτά πριν το τέλος του επεισοδίου , και στο τελευταίο 20λεπτο είχαμε τους αποχαιρετισμούς .
Έλειπε η έμπνευση, η ανατροπή από το φινάλε και από την σεζόν γενικά .

Μια χαρα κλεισιμο για μια απο τις 5 καλυτερες σειρες της τελευταιας πενταετιας.

Αναμενω με ανυπομονησια το νεο δημιουργημα του Gaitanes το φθινοπωρο.

Κάθε χαρακτήρας της σειράς ήταν πολύ ξεχωριστός.. πολύ μοναδικός.. και πολύ καλά δοσμένος στον σωστό ηθοποιό!!

:music-smiley-005:

Μια χαρα κλεισιμο για μια απο τις 50 καλυτερες σειρες της τελευταιας πενταετιας.

Διόρθωσα ένα λάθος που είχες κάνει Ναθ.:p

Δεν ταιριαζουν τα γουστα μας ρε συ :a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κάθε χαρακτήρας της σειράς ήταν πολύ ξεχωριστός.. πολύ μοναδικός.. και πολύ καλά δοσμένος στον σωστό ηθοποιό!!

:music-smiley-005:

Οντως .

Οταν ξεκινησε το εβλεπες το εβλεπες και σε ρουφουσε καθε φορα και απο λιγο (οπως κανουν οι καλες σειρες)

Δεν υπηρχε περιπτωση να μην εισαι φαν της σειρας μεχρι να τελειωσει ο πρωτος κυκλος. Στον δευτερο δε εκοβες φλεβες με τους χαρακτηρες .....

Όπως και να το κάνουμε η σειρά είχε πολύ επιτυχία τόσο έξω.. όσο και εδώ!! ;)

Μια χαρα κλεισιμο για μια απο τις 5 καλυτερες σειρες της τελευταιας πενταετιας.

Ποιες ειναι οι υπολοιπες 4ς σειρες;

Αν και ειχα ψηφισει "καλη" μπορω να πω οτι μετα την ολοκληρωση της σειρας οτι ειναι "πολυ καλη".. Θα ελεγα "εξαιρετικη" αλλά ο τελευταιος κυκλος ηταν χαλια... Ακυρο το θεμα με τους σατανιστες, ακυρος ο θανατος της Ρεμπεκα, ακυρος ο ρολος της Καρυ σε Cat Woman... Ο τελευταιος κυκλος θα επρεπε να ετιασει στην επιστροφη του Τζομπ (οπως και εγινε και μεσα σε 3 επειδοσια), στην καταστροφη του Προκτορ... και στο τελος του καθε χαρακτηρα... Σε καναδυο χρονια, ειμαι σιγουρος οτι θα θυμαμαι τι σειρα αλλά οχι το τελος της...

Μπραβο σε αυτον που εκανε το casting... ολοι οι βασικοι ηθοποιοί ηταν εξαιρετικοι στους ρολους τους... Δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλον ηθοποιο στο ρολο του Χουντ, του Και, του Σουγκαρ, της Ρεμπεκα, του Τζομπ και της Καρυ...

Παιδια για μενα στην κατηγορία της παντα η σειρά ήταν καταπληκτική. Ο,τι καλυτερο εχω δει ποτε για σειρα δρασης και με εξαιρετικο κάστινγκ. Συμφωνω οτι η τεταρτη σεζόν ηταν κάπως περίεργη και διαφορετική από τις υπόλοιπες αλλά πιστευω οτι μας αποζημίωσε με το τελευταίο επεισόδιο δινοντας ενα ωραιο κλείσιμο. Σαν σειρά δράσης έσκισε για μενα. Επίσης μου αρεσε τρομερα και η σκηνοθεσία σε παρα πολλά επεισόδια.
Τη θεωρώ μαζι με την πρωτη σεζόν του Σπαρτακου την καλύτερη σειρά δράσης και περιπέτειας.
Μπαινω τωρα στο ebay να παραγγειλω ένα αστέρι σερίφη που να γραφει Banshee πανω...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τις προαλλες το αρχισα και το βλεπω καθε μερα ( 1η σαιζον)

Την τελειωνω συντομα την σαιζον. Οποτε φαταστειτε...Ηθελα οπωσδηποτε να ψηφησω γιαυτο εψαξα το νημα.

Και βαζω εξαιρετικο.

Στην αρχη ειχα καποιους ενδοιασμους με την σωματοδομη του πρωταγονιστη. Δεν εδειχνε αρκετα μουσκλωμενος. Αλλα το παιζει καλα το παιχνιδι των μαχητικων σπορ. Και αυτο το βλεμα αναμεσα σε κατανοηση και παρανοια ειναι ενα must στην αποικονηση χαρακτηρων !
"Βια και νοθεια" (οπως λεγαν καποτε αυτι πυ σημερα γιναν παλιοι, στην Ελλαδα)...αλλα στην Αμερικανικη επαρχία, αλλο πραμα. Και σε ολο της το μεγαλειο.
Οποτε ψηφησα εξαιρετικη.

Ασε που εχει αχαλινωτο σεξ επισης, χωρις να γινεται χυδαιο.

Ελπιζω η δευτερη σαιζον στην οποια θα επιτεθω συντομα, να μην με απογοητευσει/

Η σειρά σεζόν με την σεζόν ανέβαζε στροφές και γινόταν όλο και πιο δημοφιλής! ;)
Έχει αυτό το ιδιαίτερο στυλ που θυμίζει comic.. μέχρι που την βγάλανε και σε comic!

Γι' αυτό ακρβώς το στυλ θα δεις και κάποιοες σκληρές ή "ωμές" σκηνές θα έλεγα..

Μέχρι και την 3η σεζόν έχεις να δεις πολλά και διάφορα καλά! :D

Θα δεις επεισόδια με πολύ δράση που θα σε έχουν στην τσίτα.. και αμέσως μετά κάποιο επεισόδιο χαλαρό που θα βασίζεται πολύ στα συναισθήματα των πρωταγωνιστών..
και θα χαλαρώνεις και εσύ..

Επίσης θα σου έλεγα να προσέξεις στην συνέχεια την υπέροχη κινηματογράφηση και τον τρόπο που θα γυρίζονται κάποιες σκηνές..
για τα οποία υπεύθυνος είναι ο ταλαντούχος Greg Yaitanes!

Κατά διαστήματα και επεισόδια θα δεις και κάμποσα flash-back όπου θα εξηγούν κιαι θα δείχνουν κάποια πράγματα από το παρελθόν των χαρακτήρων!

Θα διαπιστώσεις και εσύ πιστεύω ότι όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες ήταν πολύ καλοί στον ρόλο τους! ;)

H Rebecca - Lili Simmons είναι η "ψυχή" της σειράς θα έλεγα! ;)

#ForeverFanshee

Last edited:
Eξαιρετικη !!!
Μολις τελειλειωσα και την δευτερη σαιζον.
Οι χαρακτηρες τα σπανε, η πλοκη, οι συνομοσιες, η αγρια πλευρα !

Με ανεβασε ακομα περισσοτερο αυτη η σαιζον και θα επιτεθω και στις δυο επομενες.

Βλεπω ενα επισοδειο καθε μερα.

Αρχιζω ηδη να εχω ενα ειδους νοσταλγιας μπενοντας στην τριτη σαιζον, αφου ξερω οτι θα τελειωσει στην τεταρτη.

Στεναχωρηθηκα βεβαια καπως στο τελος της 2ης σαιζον...αλλα αυτα ειναι που δινουν συγκινησεις.

...................

Επίσης θα σου έλεγα να προσέξεις στην συνέχεια την υπέροχη κινηματογράφηση και τον τρόπο που θα γυρίζονται κάποιες σκηνές..
για τα οποία υπεύθυνος είναι ο ταλαντούχος Greg Yaitanes!....

Αυτος ο ΓαΙτανης δικος μας πρεπει να ναι :a0210:

Βρε μεχρι και το generic (οταν μπαινουν οι τιτλοι) ειναι καταπληκτικο ! και στο τελος καθε επισοδειου εχει διαφορετικο μουσικη η τραγουδι !

Ωραία! ;)

Η σειρά όντως είναι καταπληκτική σε πολλά πράγματα!

Δεν ξέρω εάν το έχεις ανακαλύψει.. σε κάθε σεζόν βγαίνανε και μικρά βιντεάκια τα λεγόμενα Origins..
που δείχνανε κάποια συμπληρωματικά πράγματα που δεν έδειχναν τα κανονικά επεισόδια..
https://www.youtube.com/playlist?list=PL_1_vgzQdhadOY1OpBYFJJmY_jO58TSXU
&
https://www.youtube.com/playlist?list=PLkoCWnRBPmBUQNJ7R30rHvLCQhvTl3Cwq
&
https://www.youtube.com/playlist?list=PL_1_vgzQdhaf91xvQ5VPtCvlC6JNS9LtO
&
https://www.youtube.com/playlist?list=PL_1_vgzQdhacZdDifhkyq6nU_6Udq9kRo

Μόλις τελειώσεις την 3 σεζόν πες μου! ;)

Η 4η σεζόν έχει ένα διαφορετικό ύφος..

Καλα το γυρισμα στην Νεα Ορλεανη (Μεχρι εκει εχω φτασει ) ειναι οροσημο στην ιστορια των τηλεοπτικων σειρων.
Απο θεαμα ταχυτητα και ενταση σπαει τα καντραν το επισοδειο...και η βια χωρις μετρο...
Απο τα καλυτερα πραματα που εχω δει στην ΤΒ.

Χεχε όντως πολύ καλή η ιδέα τους να κάνουν γύρισμα εκεί!

Γενικά όποτε βλέπω εξωτερικά γυρίσματα στις Νότιες Πολιτείες μου αρέσουν αρκετά!

Κάπου στο 8ο είσαι ? :D

Καλώς! ;)

Απλώς να σου πω ότι η 4η σεζόν έχει ένα διαφορετικό ύφος..
καθώς οι παραγωγοί έτσι είχαν αποφασίσει να κλείσουν κάμποσες ιστορίες της σειράς..

Η 4η σεζόν ξεκινάει με ένα γεγονός το οποίο θα είναι η βασική ιστορία της για την οποία θα ψάχνουμε την λύση μέχρι το φινάλε..

Επίσης θα έχει αρκετά flashback καθώς η σεζόν ξεκινάει μετά από κάμποσο καιρό σε σχέση με το φινάλε της 3ης..

Το επεισόδιο στη Νέα Ορλεάνη... το επεισόδιο με την αποφυλακιση της Κέρι και την ελευθερο σκοπευτή εξω από το σπίτι που ονειρευοταν ο Hood παλιοτερα οτι θα εμενε με την Άννα... το νοσταλγικό επεισόδιο μετά από αυτό του ασττνομικου τμήματος με τον Τσειτον και τη Σιομπάν... το τελευταιο επεισοδιο της 2ης σεζόν με τον Hood και τον Ράμπιτ στο παγκάκι... Αυτή η σειρά είχε απίστευτες επεισοδιάρες...

Sent from my Galaxy Note 4 via Tapatalk