Βαψιμο τσιμεντοσανιδας

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Καλημερα παιδια -bye-

Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να βαψω μια τσιμεντοσανιδα (3.80 x 2.40μ) η οποια θα μπει σταθερη στην αυλη για την προβολη ταινιων και περισσοτερο αγωνων ποδοσφαιρου.
Διαβασα ενα παλιοτερο αρθρο και αναφερετε κατι για μπογιες απο την εταιρια GooSystems. Δεν υπαρχει αλλος τροπος, αλλες μπογιες εδω στην αγορα για να μην προβαινω τωρα σε αγορα απο εξωτερικο?
Η αποσταση προβολης θα ειναι απο τα 8-10μ. Ειναι καλα?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων :grinning-smiley-043

Το πλεον σημαντικο κατα την γνωμη μου ειναι το σπατουλαρισμα.
(τωρα, αν καθεστε μακριουτσικα, δεν ειναι και τοσο σημαντικο).

Ξεκινα με μια κανονικη μπογια (για εξωτερικους χωρους) και αν δεν σας ικανοποιει, τοτε πας και στα ποιο "ειδικα"

Thanks Ντινο :grinning-smiley-043
Απλα μηπως ξερουμε πως θα πρεπει να ειναι η μπογια? Χρωμα, υφη,...?

Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα προϊόντα βαφής τοίχου για βιντεοπροβολή
της Vogels.

Θα τα βρείς σίγουρα στην Ελλάδα, γιατί τα είχαν και πέρσι στην έκθεση
της Helexpo στο stand τους.

Απάντηση: Re: Βαψιμο τσιμεντοσανιδας

Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα προϊόντα βαφής τοίχου για βιντεοπροβολή
της Vogels.

Θα τα βρείς σίγουρα στην Ελλάδα, γιατί τα είχαν και πέρσι στην έκθεση
της Helexpo στο stand τους.

Σε ευχαριστω Αλεξη. Το θεμα ειναι που θα τα βρουμε εδω στην αγορα. Στις εκθεσεις κυκλοφορουνε, στα μαγαζια ομως υπαρχουνε???

Πριν παρω τηλεφωνο μηπως ξερει κανεις κανενα ελληνικο site που να τα εχει και να εχει και ενδεικτικες τιμες?

Τα χρωματα Vogels τα φερνει η κινοτεχνικη
Εδω μπορεις να δεις τα προιοντα http://www.kinotechniki.gr/display....37&PHPSESSID=5c53d5553ff6268fb3ada5f5fea4033d
Αλλα για τιμες θα πρεπει να παρεις τηλ λογικα η να περιμενεις να γυρισω απο το επαγγελματικο μου ταξιδι 1/10 και να πεταχτω να ρωτησω και να παρω προσπεκτους μια που μενω διπλα και να σε ενημερωσω

Τα χρωματα Vogels τα φερνει η κινοτεχνικη
Εδω μπορεις να δεις τα προιοντα http://www.kinotechniki.gr/display....37&PHPSESSID=5c53d5553ff6268fb3ada5f5fea4033d
Αλλα για τιμες θα πρεπει να παρεις τηλ λογικα η να περιμενεις να γυρισω απο το επαγγελματικο μου ταξιδι 1/10 και να πεταχτω να ρωτησω και να παρω προσπεκτους μια που μενω διπλα και να σε ενημερωσω

Περασα και ρωτησα για τιμες
Το MPW10=100Euro
Το MPW20=200euro
Tο MPW30=300euro

H Πλακα ειναι οτι καθε ενα εχει κωδικο 10-20-30 και αναλογα οι τιμες πανε 100-200-300 λες και ειναι τα αρχικα των τιμων :)

Το ερωτημα μου ειναι εαν αξιζει να δωσω τα 100Euro για να βαψω τον τοιχο ιδιος οταν δεν ειναι το τελικο μου σπιτι η εαν πρεπει να αγορασω με 6Euro το κιλο το Συννεφο.
Θα εχω τεραστιες διαφορες με το χρωμα της Vogels?

Απάντηση: Re: Βαψιμο τσιμεντοσανιδας

Το πλεον σημαντικο κατα την γνωμη μου ειναι το σπατουλαρισμα.
(τωρα, αν καθεστε μακριουτσικα, δεν ειναι και τοσο σημαντικο).

Ξεκινα με μια κανονικη μπογια (για εξωτερικους χωρους) και αν δεν σας ικανοποιει, τοτε πας και στα ποιο "ειδικα"

Όντως είναι βασικό το σπατουλάρισμα. Επειδή είμαι σε αυτή τη ''φάση'' σας λέω την εμπειρία μου. Ο μάστορας την έστησε, την σπατουλάρισε, την έτριψε πολύ καλά, την πέρασε αστάρι, μετά μια βελατούρα νερού. Αύριο θα την ξαναστοκάρει γιατί μου είπε ότι μετά τη βελατούρα φαίνονται όλες οι ατέλειες, μετά θα την ξανατρίψει, θα την καθαρίσει και μετά θα περάσει 3 χέρια άσπρο πλαστικό μονωτικό. Αναμένω τα αποτελέσματα......