Σε κόντρα πλακέ ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για αδιάβροχοποίηση και γενικά αντοχή έξω?
Δύο χέρια βελατουρα και μετά λαδομπογια?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ναι.
Σε κόντρα πλακέ ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για αδιάβροχοποίηση και γενικά αντοχή έξω?
Δύο χέρια βελατουρα και μετά λαδομπογια?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kαλυτερα να χρησιμοποιουνται ιδιου τυπου βερνικια.
Βεβαια ειναι αληθεια οτι εχω περασει βερνικι κρουστας νερου πολλες φορες πανω απο βερνικι εμποτισμου διαλυτου χωρις προβλημα. Το αντιθετο που λες εσυ δεν εχει τυχει να το κανω.
Εχω διαβασει ομως οτι το βερνικι διαλυτου μπορει να μην αντιδρασει καλα πανω στο βερνικι με βαση το νερο που ειναι θεωρητικα πιο 'αδυνατο'.
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα μου φαινεται λογικο οτι ενα βερνικι με διαλυτικο ισχυροτερο του υποστρωματος να μπορει να επηρρεασει το υποστρωμα δημιουργωντας ατελειες.
Εχω διαβασει ομως οτι το βερνικι διαλυτου μπορει να μην αντιδρασει καλα πανω στο βερνικι με βαση το νερο που ειναι θεωρητικα πιο 'αδυνατο'.
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα μου φαινεται λογικο οτι ενα βερνικι με διαλυτικο ισχυροτερο του υποστρωματος να μπορει να επηρρεασει το υποστρωμα δημιουργωντας ατελειες.
Καλημερες..
Μπορεις να περασεις πανω απο βερνικι εμποτισμου νερου ,που θα βαλεις για χρωμα πιο πολυ σε μια κατασκευη, βερνικι πολυουρεθανης διαφανο για προστασια; Αν ειναι να μπει σε εξωτερικο χωρο..
Εμενα, μια φορα, με μπερδεψατε![]()
Ωραία κατάλαβα..
Κάτι άλλο, θέλω να βάψω μαύρη μια λευκή βιβλιοθήκη του ικεα.
Θα την τριψω λίγο να αγριέψει με ένα ψιλό, μετά θα περάσω ένα χέρι βελατουρα νερου που έχω ήδη.
Τι χρώμα θα πάρω έπειτα;
Ριπολινη νερού;
Μπορεις να περασεις πανω απο το βερνικι εμποτισμου νερου δεν υπαρχει κανενα προβλημα..αυτο εννοω....
Aπο τα καλυτερα...
https://benjaminmoore.gr/product/422-wood-%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%cf%81%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b5%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%85/
Καποια γνωμη για αυτο ;Ωραία κατάλαβα..
Κάτι άλλο, θέλω να βάψω μαύρη μια λευκή βιβλιοθήκη του ικεα.
Θα την τριψω λίγο να αγριέψει με ένα ψιλό, μετά θα περάσω ένα χέρι βελατουρα νερου που έχω ήδη.
Τι χρώμα θα πάρω έπειτα;
Ριπολινη νερού;
Μια πιο αντιπροσωπευτική ισωςΚαλησπέρα σε όλους!Μια μικρή βοήθεια όσον αφορά τη συντηρηση-βαψιμο παρκέ.
Πρόκειται για παρκέ 30ετιας σε κρεβατοκαμαρα όπου πατάμε μόνο με παντοφλες το οποίο σκέφτομαι να αλλάξω χρώμα(εννοείται τη δουλειά θα την κάνει κάποιος επαγγελματιας).Σκέφτομαι για βερνίκι νερού ενός συστατικού σατινε για τελείωμα και για το χρωματιστό να το πάρω εγώ και ο,τι περισσέψει να κάνω τα καπάκια από καποια έπιπλα που φτιάχνω(κομοδινο,σιφινιερα κ.λπ).
Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο κι αν εχετε να μου συστήσετε κάποιο χρωματιστό βερνίκι πατωματων(τείνω προς ανοιχτή καρυδιά).
Δεν γνωρίζω τι ξύλο ακριβώς είναι το παρκέ,θα το δει ο πατωματζης όταν έρθει.Μου είπε ότι αν δεν είναι ιροκο ή κάποιο εξωτικό ξύλο το αλλάζει το χρώμα κανονικά χωρίς προβληματα
Σας παραθέτω φωτο![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.