Ακόμα Κώστα, πάντως στο αυτί μια χαρά φαίνεται..
Θα το δω και αυτό το ενδεχόμενο. Είναι και δύσκολο το λύσιμο-δέσιμο γενικά κι έτσι σκέφτομαι να το ξαναπιάσω μετά από 3 χρόνια. Ελπιζω να αντέξει.... Ίσως στο τραπέζι και στο άλλο παγκάκι να περάσω 3 χέρια βερνικι.Δεσποινα το αποτέλεσμα φενεται πολύ καλό...!!!
Τα ξύλα είναι καθαρά από ακρη σα ακρη....Και αυτό οφείλεται και στο βερνίκι που δίνει κάτι της από εχτρα ζωηραδα...
Τα ξύλα πάντως μου φενονται μια χαρά.. δεν ξέρω εαν από την κάτω πλευρά έχουν ανοίξει αλλά δεν βλέπω το λόγω να τα αλλαξεις εξαιτίας επειδή λυγίζουν.....
Καποτε σε ενα παγκακι που ηταν ετοιμα να ανοιξουν τα ξυλα τοποθετησαμε 50 ποντους εαν θυμαμαι καλα πλακέ στρατζαριστο 2-3 πόντων πλάτους και 1-2 χιλιοστά παχους σε 2 σημεία κάθετα των ξύλων και σταματήσαμε σε ενα βαθμό το λυγισμα...Δεν μου εχει αναφερθεί πρόβλημα..ισως μπορείς να το εφαρμόσεις και εσυ αντί να αλλαξεις τα ξυλα σε πρωτη φαση γιατί μόνο φτηνά δεν είναι να βρεις σκληρά ξύλα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.