ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Πάντως πέρα από την πλάκα (ανούσια κατ´εμέ) όποιος άκουσε ολόκληρο το λόγο του αμέσως μετά την εκλογή (Hello Chicago) ήταν δύσκολο να μη συγκινήθεί. Εχω να ακούσω τέτοιο λόγο από ΗΠΑ από την εποχή του I have a dream του MLK.
Άκουσα μόνο το κομμάτι που έλεγε για μία μαύρη κυρία 106 (νομίζω) ετών που ψήφισε. Σε ελεύθερη, από μνήμης μετάφραση: "γεννήθηκε λίγο μετά την κατάργηση της δουλείας και όταν ενηλικιώθηκε, δεν μπορούσε να ψηφίσει αφενός γιατί ήταν μαύρη, αφετέρου γιατί ήταν γυναίκα. Ποιος λέει ότι η Αμερική δεν μπορεί να αλλάξει;"
Ναι, έχουμε λόγους να ελπίζουμε.
Πάντως πέρα από την πλάκα (ανούσια κατ´εμέ) όποιος άκουσε ολόκληρο το λόγο του αμέσως μετά την εκλογή (Hello Chicago) ήταν δύσκολο να μη συγκινήθεί. Εχω να ακούσω τέτοιο λόγο από ΗΠΑ από την εποχή του I have a dream του MLK.
Η Αμερικανική ιμπεριαλιστική εξωτερική πολιτική Λεφτέρη μου δεν πρόκειται να αλλάξει.
Τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στο παρελθόν από Δημοκρατικούς Προέδρους.
Βέβαια όσο ζούμε ελπίζουμε, έχει να αντιμετωπίσει εξαιρετικά σημαντικα θέματα, τόσο σε εσωτερικό επίπεδο με την ύφεση στην οικονομία, όσο και σε εξωτερικό μιας και έχει δεσμευτεί για το κλείσιμο του Γκουαντάναμο.
Ποιούς προσπαθείς να πείσεις Νικόλαε? Εδώ πολλοί , απο τη πολύ διαφώτιση απο το Κόμμα, δεν ακούν, δε διαβάζουν, δε βλέπουν. Έχουν χάσει όλες τις αισθήσεις... Αυτές τις κασέτες πόσες φορές θα τις ακούσουμε ακόμα? 21ος Αιώνας μπήκε και ακόμα για Ιμπεριαλισμό, τραπεζίτες , σιωνισμός, ευαγγελιστές κλπ .Έλεος!
ΥΓ Είναι ρατσιστές οι Αμερικανοί, οι Άγγλοι ενώ εμείς οι Έλληνες είμαστε ....
Μα βρε παιδί μου, εσείς οι ...αντιαμερικανοί, ΚΑΝΕΝΑΣ δε σας αρέσει? Ούτε ο μαύρος? Και αυτός "όργανο του Ιμπεριαλισμού, των τραπεζιτών κτλπ κτλπ κτλπ"? Με τί θα ικανοποιηθείτε επιτέλους? Να γίνει πρόεδρος κανένας Ταλιμπάν? Καμμιά Παπαρήγα ή ο Τσίπρας? Καμμιά επανάσταση προλετάριων?
Πάντως η κυρία Κλιντον πρέπει να χρίζει ιατρικής παρακολούθησης
Λόγω του ότι έχει ολική έλλειψη ασβεστίου !
Τόσα χρόνια και δεν έχει φυτρώσει ούτε ένα τόσο δα κερατάκι στο κεφάλι της !!!
Γερουσιαστής με το κόμμα των δημοκρατικών
και αντίπαλος της Χίλαρι Κλίντον για την θέση του
υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ.
Ο πρώτος μαύρος υποψήφιος μετά από πάρα πολλά χρόνια
με πολύ σοβαρές πιθανότητες για το χρίσμα του Προέδρου των ΗΠΑ.
Μια ελπίδα για κάτι διαφορετικό ......... ή μια από τα ίδια????
Ποια η γνώμη σας τόσο για τις πιθανότητές του να εκλεγεί πρόεδρος?
Ποια η γνώμη σας εαν "αύριο" ο Obama εκλεγεί πρόδερος των ΗΠΑ? Τι μέλλει γενέσθαι?
μια απο τα ιδια
πιστευω οτι αποτελει μονο μια βιτρινα
αλλοι κυβερνουν.![]()
Αχ αυτοί οι Κλίνγκονς!αλλοι κυβερνουν.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.