Βαρκελώνη

Απάντηση: Re: Βαρκελώνη

Δεν φταίω εγώ ο Ιωσήφ μας έβαλε στην μπρίζα και πολύ καλα έκανε !!!

P8066293.jpg

P8066403.jpg

Last edited:
Πολύ όμορφες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα βλέπω πόσο δρόμο έχουν διανύσει οι αισθητήρες από το 2007 και μέχρι σήμερα.

Πολύ όμορφες.

Τώρα βλέπω πόσο δρόμο έχουν διανύσει οι αισθητήρες από το 2007 και μέχρι σήμερα.

Χα χα ... Το κακό ειναι ότι τον έχουμε διανύσει και εμείς απο τότε ! Σαν εχθές ηταν που πέταγα απο Βαρκελώνη Μαγιόρκα ...:ernaehrung004:

Μια χαρά μου φαίνεται και η ταπεινή σου olympus Κώστα.

Ε καλα όχι κα ταπεινή , εν έτη 2008 στοίχιζε όσο μια FF σήμερα ...

Περνάει ο χρόνος, και ενώ για καινούριες μηχανές θέλεις μόνο χρήμα, καινούριο σαρκίο δεν πουλάει κανένα μαγαζί... :bigcry: :flipout:

...Πολύ καλά καρέ!

Πολύ ωραίες! Κώστα (κι όχι μόνο), ανέβασε κι άλλες!
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπεις πώς αντίκρυσε κάποιος άλλος το ίδιο θέμα με σένα!

Νασαι καλά Ιωσηφ που με έβαλες και τις ξαναεϊδα μια στα γρήγορα, μεταξύ άλλων ειναι και διδακτικό να γυρνάς και να βλέπεις αν έχεις εξελιχθεί έστω και λίγο σαν φωτογράφος απο τότε,

δυστυχώς εχω 3-4 χιλιαδες φωτό απο τις διακοπές να δω και χρόνος δεν υπαρχει, τις περυσινές και προπέρσινες του καλοκαιριού ακόμη δεν τις έχω τελειώσει ...

Χάλια λέμε.
Αφού το θέλουν οι φίλοι μου θα το παλέψω.
Αλλά υπομονή.
Έχω πρώτα βίντεο slow motion από περσινό μπάσκετ,κείμενο από ημιμαραθωνιο, review από fz1000 και να ξεναγήσω το Μίλτο που μου ήρθε Τήνο.

Δεν την ειχες σε τριποδο ;
Δειχνει κουνημενη (στα κτιρια στο βαθος)

Στα 30 δεύτερα δυσκολα ναναι στο χέρι, δεν ενοχλει τόσο τα κτίρια πϊσω όσο το άγαλμα που δείχνει ανεστίαστο αλλά υποθέτω δειχνει κουνημένο γιατι είναι πλωτό και κουνιέται σε καθε κουτσουλιά που τρώει ...:music-smiley-005:

Είπα 99.9% γιατί έβγαλα και κάποιες με την μηχανή ακουμπισμένη σε παγκάκια.
Αυτή όμως νομίζω πως ήταν αργότερα όταν είχα το τριπόδι.

Torre Agbar
by Iosif Michael, on Flickr