Βαρκούλες....

Δεν ειχα μονο τη ψηφιακη, αλλα αφου δε μου εφερε κανενα τσοκαρο στο κεφαλι παλι καλα:p Συνεχεια κλικ και κλικ δεν ειναι λιγο:p

Τουλαχιστον εμαθε να και η ιδια να εστιαζει με τη μηχανη:p:D

Εφόσον δεν έχεις μόνον την ψηφιακή, συνήθως το παράπτωμα συγχωρείται..... ειδικώς εάν τη βγάλεις και κανένα ωραίο πορτραίτο, παραγράφεται ό,τι έκανες!

Πολύ σωστή συμβουλή!!!:a0210:

Δυστυχώς, διάλεξα ή μαλλον αμέλησα να το κάνω σε βόλτα στο Ναύπλιο.Τα αποτελέσματα τα φαντάζεστε...:violent-smiley-030:

Πολλές βαρκούλες με άλλα τόσα χρώματα, στη μαρίνα του λιμανιού της Νίκαιας (Γαλλία).

attachment.php

Attachments

• DSC_0470.jpg
    DSC_0470.jpg
    153.2 KB · Views: 177
Και μιά μεγάλη βαρκούλα, στο ίδιο λιμάνι, Μάϊος 2008.
Eπίσης, έχω και μιά συλλογή από τέτοιες βαρκούλες, εδώ.

attachment.php

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βαρκούλες....

Πύλος!
Hotel 12 θεοί? ;)
Δεν θυμαμαι το ονομα του ξενοδοχειου καθως ειναι τραβηγμενη απο το παρκιν στην στροφη του δρομου. Ειναι χαρακτηριστικο το σημειο παντως.
@ggeorgecv: Ωραίο κάδρο, σε καταλαβαίνω απόλυτα όταν λες πως θες να πάρεις DSLR...Η ίδια φωτογραφία, θα είχε βγεί πολύ καλύτερη...

Οποτε με καταλαβαινετε τωρα

Last edited:
ΥΑΝΝIS, Ακτη Μιαούλη δουλεύεις, στο καινούργιο άσπρο κτίριο? :)

attachment.php

Μια βαρκούλα από την Κεφαλονιά που πήγαμε τις φετινές οικογενειακές διακοπές.

Αυτή η μικρή βαρκούλα με τα κουπιά της και το πρωτότυπο όνομα "ΦΡΥΔΙ" αναλαμβάνει να σε ξεναγήσει στο σπήλαιο-λίμνη της Μελισσάνης και τα καταφέρνει μια χαρά φυσικά :proud:
Δεν είναι μεγάλο το σπήλαιο αλλά είναι ωραία εμπειρία η επίσκεψη αν βρεθείτε εκεί.

Την τράβηξα με την παλιά κόμπακτ (nikon4100) που κουβαλάω πάντα μαζί μου.
Κακα τα ψέματα η ευχρηστία και το μικρό μέγεθος είναι καθοριστικό πολλές φορές...

Attachments

• melisani.jpg
    melisani.jpg
    129.1 KB · Views: 114
ωραια φωτογραφια Ηλια. Η Κεφαλονια ειναι πολυ ωραια. Μυρτος, Φισκαρδο, Ασσος, ελπιζω να τα ειχες στο προγραμμα. Αν εχεις φωτο ανεβασε καμια να παρουμε μια γευση κ εμεις που εχουμε εγλωβιστει στην Αθηνα.:bigcry:

Είναι καταπληκτικό νησί. Όταν είχα πάει το 2002, ήμουν πολύ πτωχός φωτογραφικά, είχα μόνο μία EOS 300 με τον ...αισχρό 28-80, πάντως στο σπήλαιο της Μελισσάνης είχαν βγει μια χαρά οι φωτογραφίες. Εάν λέει το σκηνικό, και με κινητό βγάζεις....

Είναι πράγματι πολύ ωραίο νησί,
αλλά εμένα τελικά μου ταιριάζουν περισσσότερο τα νησιά του Αιγαίου, δεν ξέρω γιατί... :chinscratch:
Πάντως περάσαμε πολύ καλά. Οι 15 μερες που είχαμε είναι αρκετό διάστημα να γυρίσουμε όλο το νησί.

Όσο για φωτογραφίες Νίκο, λίγες καλές έβγαλα τελικά, θα ανεβάσω μερικές αφού βρω το καταληλο νήμα να μην είμαστε και οφ τοπικ. Ίσως καθήσω να γράψω ένα ταξιδιωτικό στην αντίστοιχη κατηγορία.

Και μια φώτο με την D70 απο το προηγούμενο ΣΚ στον Πόρο, πολύ ωραίο νησί και τόσο κοντά στην Αθήνα

Attachments

• poros_docks.jpg
    poros_docks.jpg
    72.8 KB · Views: 54
  • poros_sunset.jpg
    poros_sunset.jpg
    68.9 KB · Views: 51
Last edited:
thank you ncups!
έχω αλλη μια με βαρκούλα, αλλα θα την βάλω στα landscapes ;)

ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ....
ΦΕΤΟΣ ΤΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ "ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ"!!
ΕΤΣΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΖΙΚ-ΖΑΚ ΟΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ.
ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗ D50 ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΛΟΓΩ ISO 1600!!
ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΓΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ BΑΡΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(?????? ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ)

Attachments

• xDSC_3300.jpg
    xDSC_3300.jpg
    151.1 KB · Views: 30
  • xDSC_3286.jpg
    xDSC_3286.jpg
    118.4 KB · Views: 17
  • xDSC_3202.jpg
    xDSC_3202.jpg
    137.8 KB · Views: 30
  • xDSC_3188.jpg
    xDSC_3188.jpg
    136.8 KB · Views: 31
  • xDSC_3181.jpg
    xDSC_3181.jpg
    137.7 KB · Views: 36
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ..........

Attachments

• xDSC_3301.jpg
    xDSC_3301.jpg
    149 KB · Views: 25
  • xDSC_3309.jpg
    xDSC_3309.jpg
    146.6 KB · Views: 18
  • xDSC_3312.jpg
    xDSC_3312.jpg
    154 KB · Views: 19
μισές βαρκούλες και ένας ψαράς ....

attachment.php

Attachments

• P7080164_a.jpg
    P7080164_a.jpg
    97.8 KB · Views: 105
η γρήγορη βαρκούλα τα σπάει!!! Πολύ καλή φωτό!
Πού ήσουν και την πήρες? Τηλεφακός η πολύ κροπ? Η και τα δύο?

@Afam
Ο ψαράς ωραίος! Αν κόψεις και μία απο την μέση της μεσαίας βαρκούλας και δεξια γίνεται διαφορετική τελείως. Θα δώσει πιο έμφαση στον ψαρά απο ότι στις βαρκούλες. Έχεις μια δύο σε ένα φωτογραφία εδω! :award::award::award:

Απάντηση: Re: Βαρκούλες....

η γρήγορη βαρκούλα τα σπάει!!! Πολύ καλή φωτό!
Πού ήσουν και την πήρες? Τηλεφακός η πολύ κροπ? Η και τα δύο?

@Afam
Ο ψαράς ωραίος! Αν κόψεις και μία απο την μέση της μεσαίας βαρκούλας και δεξια γίνεται διαφορετική τελείως. Θα δώσει πιο έμφαση στον ψαρά απο ότι στις βαρκούλες. Έχεις μια δύο σε ένα φωτογραφία εδω! :award::award::award:
Τhx!Στο καράβι της επιστροφής από Ζάκυνθο.Ελπίζω να αξιωθώ να ανεβάσω σχετικές φωτό.

Μεσαίος φακός zoom(18-135) και λίγο crop.Δοκίμαζα "Panning" και μου βγήκε.:ernaehrung004:

Ο ψαράς ωραίος!!!