![]()
με τον 40-150μμ/φ3,5-4,5 στα 128μμ/φ7.1
Τέλος, αυτό ήταν όσες αμφιβολίες και να είχα, άρθηκαν ο επόμενος zuiko, είναι ο 40-150

![]()
με τον 40-150μμ/φ3,5-4,5 στα 128μμ/φ7.1
Η δική μου προτίμηση για κάδρο.Στην πρώτη, το επίπεδο του ματιού την κάνει λίγο ως πολύ αδιάφορη. Σ'αυτή διακρίνεται μια μελαγχολία από την εγκατάλειψη της βάρκας στην τύχη της, που τονίζεται από το ασπρόμαυρο.
Τα στοιχεία όπως η κολόνα, το παγκάκι και το τσιμέντο είναι άχρηστες πληροφορίες, καλύτερα να μην φαινόντουσαν καθόλου στο καρέ. Αυτό που δείχνεις ότι σ ενδιαφέρει είναι το όνομα και η κατάσταση της βάρκας. Αυτό θα έπρεπε να είναι σε πρώτο πλάνο.![]()
![]()
με τον zuiko 14-42
Μήπως η λίγο παραπάνω εμφαινόμενη επεξεργασία, που ίσως και να ξέφυγε "πονηρά και δολίως" απ' τη θέληση του φωτογράφου παρασύροντάς τον, ευθύνεται για το μή επαρκώς φυσιολογικό αποτέλεσμα που βλέπω;
Μπορεί βέβαια να με γελούν και τα (γεροντίστικα πλέον) μάτια μου, ή να έχασε τις ρυθμίσεις της η (ανά μήνα κι επιμελώς μέχρι τώρα καλιμπραρισμένη) οθόνη μου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.