Βαρκούλες....

Και δύο δικές μου (φωτογραφίες, όχι βαρκούλες) από Αντίπαρο.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• Antiparos barkes nuxta 2.jpg
    Antiparos barkes nuxta 2.jpg
    33.4 KB · Views: 158
  • Antiparos barkes nuxta.jpg
    Antiparos barkes nuxta.jpg
    70.2 KB · Views: 157
το ξερω το παρακανα παλι
αλλα τραβιεται το hdr στην βενετια :Banane0:
attachment.php

Attachments

• _MG_9801_-2_-3_tonemapped.jpg
    _MG_9801_-2_-3_tonemapped.jpg
    111.5 KB · Views: 147
Δυσκολο θεμα οι νυχτερινες φωτο βαρκων λογω (εστω και ανεπαισθητου) κυματισμου ειδικα στα νησια μας. Παντως βγηκαν πολυ καλες οι δικες σου Φωτη. Εγω ακομα προσπαθω :))

Υπέροχη η σύνθεση της τελευταίας! Μόνο λίγο τον ορίζοντα πρόσεξε που γέρνει ελαφρώς προς τα δεξιά. Αλλά μου αρεσει πολύ και κυρίως το κάδρο και το βάθος πεδίου που κοντεύει άπειρο.

Δυσκολο θεμα οι νυχτερινες φωτο βαρκων λογω (εστω και ανεπαισθητου) κυματισμου ειδικα στα νησια μας. Παντως βγηκαν πολυ καλες οι δικες σου Φωτη. Εγω ακομα προσπαθω :))

Κι όμως το βράδυ η θάλασσα συνήθως είναι ήρεμη και βολεύουν οι βάρκες σαν θέμα. Επίσης δοκίμασε να τις τραβήξεις μέσα σε μαρίνες όπως έκανα εγώ σε αυτές που τράβηξα στην Αντίπαρο και έβαλα πιο πάνω.

Ακριβώς!
Χτες γύρισα, πέρασα καταπληκτικά!
Η Κέρκυρα όπως πάντα υπέροχη!
Είδα και το γιώτ του Spielberg αλλά ντράπηκα να το φωτογραφήσω...

Πολύ όμορφη φωτό drek, αν θές τη γνώμη μου όμως έχω μια μικρή ένσταση για το έντονο φώς της μαρίνας πάνω απο το σκάφος, το οποίο κατα τη γνώμη μου θα πρέπει να αφαιρεθει γιατί "κλέβει" τη ματιά απο το κυρίως θέμα.

Φιλικά
Νίκος

Πολύ όμορφη φωτό drek, αν θές τη γνώμη μου όμως έχω μια μικρή ένσταση για το έντονο φώς της μαρίνας πάνω απο το σκάφος, το οποίο κατα τη γνώμη μου θα πρέπει να αφαιρεθει γιατί "κλέβει" τη ματιά απο το κυρίως θέμα.

Φιλικά
Νίκος

Έχεις ένα δίκιο, αν και το άγχος μου ήταν περισσότερο να πιάσω χρωματικά τη σκηνή, γιατί έφτασα εκείνη την ώρα και το φώς δεν κράτησε πάνω από 5 λεπτά..
Υπάρχει και αυτή η λήψη :

Αλλά έχασα το κατάρτι :)