Βαρκούλες....

attachment.php

Attachments

• barka ithaki.jpg
    barka ithaki.jpg
    120.5 KB · Views: 144
Ωραία χρώματα, αν σήκωνες την μηχανή στο όρθιο και προσπαθούσες να την απομονώσεις ίσως ήταν καλύτερη, για δες αν σε παίρνει κάποιο κροπάρισμα.

Ωραία χρώματα, αν σήκωνες την μηχανή στο όρθιο και προσπαθούσες να την απομονώσεις ίσως ήταν καλύτερη, για δες αν σε παίρνει κάποιο κροπάρισμα.
thnx cacau "Ωραία χρώματα",
_απο την πρωτότυπη αύξησα κορεσμό και κοντραστ λιγουλάκι! με το infview -bye-
attachment.php

Attachments

• barka ithaki.jpg
    barka ithaki.jpg
    132.9 KB · Views: 126
thnx cacau "Ωραία χρώματα",
_απο την πρωτότυπη αύξησα κορεσμό και κοντραστ λιγουλάκι! με το infview -bye-
attachment.php
Όλα καλά ! το sharpen πρέπει να προσέξεις λίγο!! Μπορεί να φταίει και το Irfanview στο resize του! -bye-

Όλα καλά ! το sharpen πρέπει να προσέξεις λίγο!! Μπορεί να φταίει και το Irfanview στο resize του! -bye-
drek αν θες σε παρακαλώ μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις?
αρχάριος γαρ!!!
υγ: η φωτο ειναι 2007 με 3.2 mp!!! olympus

Last edited:
drek αν θες σε παρακαλώ μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις?
αρχάριος γαρ!!!
υγ: η φωτο ειναι 2007 με 3.2 mp!!! olympus

Με το εργαλείο που χρησιμοποιείς πειραματίσου με το sharpen που λογικά θα έχει, ώστε να δεις τι προσφέρει (μέχρι ένα σημείο) στη φωτογραφία. Αν μας πεις και ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς μπορούμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι!!

Πάντως αν η φωτογραφία είναι 3,2 Mp δεν έχει πολλά περιθώρια για επεξεργασία πέρα απο contrast/saturation κτλπ..

Από ποιότητα μην περιμένετε και πολλά μετά το resize που γίνεται στο ανέβασμα. Απλά προσοχή μην τον παρακάνετε με το sharpen, γιατί το irfanview κανει sharpen πακέτο με το resize, εκτός αν ξετικάρετε την σχετική επιλογή κάτω αριστερά.
Με το crop πάντως το βλέμα επικεντρώνεται στο θέμα χωρίς "παράσιτα", που δημιουργούσαν οι κομένες βάρκες...

Η σημαια ειναι Μαλτα;

ναι
Λήμνος Αύγουστος
το χαζεύαμε κανένα μισάωρο και όταν άνοιξε τα πανιά η οικογένεια βαρέθηκε και φύγαμε!!!
δεν το έβγαλα με ανοιχτά πανιά!!!
ο ορισμός του αρχάριου!!!
το σκέφτομαι και :rifle::rifle::rifle::FSGSFGS4::FSGSFGS4:
attachment.php

η αλήθεια είναι πως με τιν 18 -55 δεν ξέρω αν θα έβγαινε καλά!!!

Attachments

• istiopl limnos.jpg
    istiopl limnos.jpg
    57.8 KB · Views: 111
ίγο γέρνει προς τα εμπρός ή είναι η ιδέα μου;-bye-

μάλλον ...ναι
οταν ο κυματοθραύστης ή η παραλία είναι λοξά δεν μπορώ να το ισιώσω και προσπαθώντας να το διορθώσω πάντα μου φαίνεται ότι παραμένει στραβά!!
:FSGSFGS4:

ssark ήθελε αρκετά πιο ανοιχτό κάδρο νομίζω. Το έχεις στριμώξει πολύ.

ssark ήθελε αρκετά πιο ανοιχτό κάδρο νομίζω. Το έχεις στριμώξει πολύ.

ειναι τραβηγμενες τερμα ευρυγωνιο στα 18 με την ΝΕΧ 18-55

τις επεξεργάζομαι με το inview και εχω αφήσει να φαίνονται το exif
δεν ξερω αν μπορείτε να τα δείτε

φιλικά Σάββας

μάλλον ...ναι
οταν ο κυματοθραύστης ή η παραλία είναι λοξά δεν μπορώ να το ισιώσω και προσπαθώντας να το διορθώσω πάντα μου φαίνεται ότι παραμένει στραβά!!
:FSGSFGS4:

...ACDsee pro
με αυτό το προγραμματάκι τα διορθώνεις όλα.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βαρκούλες....

Βασίλη:music-smiley-005:-bye-

Gracias mi querido Σίμο !!
Είναι πάντα τραβηγμένες με μία παλιά Lumix 6Mp και όλα στο "αυτόματο" με την ασέβεια και την προχειρότητα του αφτιασίδωτου και φευγαλαίου.

Μόνιμος οπαδός του: Άν αξίζει θα την κουβαλάω μέσα μου κι ας ήταν με ρόμπα και ρολά :award:

Μου αρέσει ο ρεαλισμός 'μέσα στη σκουριά, στο τσιμέντο, την κακοτεχνία και την ρύπανση ανακαλύπτουμε πάντα την απλότητα που μας κάνει να νιώθουμε οικεία.
Ή αλλιώς, μπορεί μία φωτό να δείχνει υπερβολικά γευστική, μα αυτή η υποψία του μεταλλαγμένου με διώχνει.

-bye-