Βαρκούλες....

Πανέμορφο σκηνικό, Πάνο!

Ωραια που ειναι; Μου θυμιζει ευβοϊκο κόλπο.

Σας ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια!

Χαίρομαι που σας αρέσει. Εμένα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει και πάρα πολύ. Η ώρα ήταν απογευματινή και τα χρώματα απαλά. Δεν ήθελα να την επεξεργαστώ πολύ και να την κάνω να μοιάζει αφύσικη με έντονο κοντράστ και χρώματα.... Θα ήθελα να είχα ένα ζοομ φακό 55-200 για να φέρω την βάρκα λίγο πιο κοντά. Θα μου άρεσε περισσότερο ένα πιο σφηκτό κάδρο.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην παραλία της Τέμενης στο Αίγιο δίπλα στο παραθεριστικό κέντρο ΟΠΑΚΕ. Είναι ένα πολύ ωραίο σημείο το οποίο επισκέπτομαι τα τελευταία δύο χρόνια λόγο δουλειάς.

Πολλές από τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει τώρα τελευταία είναι από την περιοχή του Αιγαίου. Μπορείτε να κοιτάται κα στονλογαριασμό μου στο Flickr μιας και πάντα μαρκάρω τις περιοχές που τραβάω τις φωτογραφίες μου. Ο λόγος που το κάνω είναι για να μαθαίνουν και άλλοι φίλοι που βρίσκονται ωραία σημεία, για να μπορούν να τα επισκέπτονται για φωτογράφιση.

Απάντηση: Re: Βαρκούλες....

χαχαχα,η πλωρη του ειναι περιεργη.δεν εχει ''μπαλα''(βολβο δηλαδη οπως εχουν τα κοινα βαπορια).μαλλον ειναι παγοθραυστικο..

εγω νομιζω οτι εχει σχεσει με την επιφανεια/βυθισμα του σκαφους κατω απο το νερο...