Βαρκούλες....

Κάτι απλό δοκιμάζοντας τον Fuji 50-140

27265083050_4e39178c2d_b.jpg
[/url]2016-06-07 Volos_DSF6709 by miltos, on Flickr[/IMG]

Μου αρέσει πολύ το κάδρο και τολμηρή επιλογή το ασπρόμαυρο αλλά η θάλασσα για μενα θέλει χρώμα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το μπλε της θάλασσας και του ουρανού είναι το άπιαστο όνειρο....

Μου αρέσει πολύ το κάδρο και τολμηρή επιλογή το ασπρόμαυρο αλλά η θάλασσα για μενα θέλει χρώμα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το μπλε της θάλασσας και του ουρανού είναι το άπιαστο όνειρο....

Συμφωνω απολυτα.........

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας. Η επιλογή για ασπρόμαυρο έγινε κύρια λόγω της μουντάδας που επικρατούσε εκείνο το απόγευμα. Η όλη ατμόσφαιρα ηταν που με ώθησε στο ασπρόμαυρο.

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι εννοεις?? φωτογραφικα???

Ωραίες αλλά θέλουν αέρα.
Όχι αέρα πελαγισιο αλλά φωτογραφικό.
Η πρώτη ειδικά είναι πολύ σφιχτό το κάδρο και το σκάφος οριακά χωράει στην εικόνα.

Ωραίες αλλά θέλουν αέρα.
Όχι αέρα πελαγισιο αλλά φωτογραφικό.
Η πρώτη ειδικά είναι πολύ σφιχτό το κάδρο και το σκάφος οριακά χωράει στην εικόνα.

Στην πρώτη επίτηδες ήθελα να βάλω το σκάφος εκεί για να οριοθετήσει το κάδρο... γιατί; δεν ξέρω.... εν τέλει θέμα δεν έχει...

κόντρα ήλιος, χωρίς φακό ζουμ, και το βασικότερο, χωρίς ψυχική ηρεμία, φωτογραφίες γιοκ....

2η φορά που πιάνω την μηχανή φέτος, 100 φωτογραφίες τράβηξα, αυτές είναι οι καλύτερες φαντάσου...

:ADFADF1:

Η δεύτερη πάντως μου αρέσει, φτερά στον άνεμο κόντρα στα αρχέγονα βράχια...