Βαρκούλες....

Επιστροφη απο Μυκονο με καποιο BlueStar.

Kαι οι δυο με κομπακτ CANON IXUS 70.
300 την ειχα παρει οταν πρωτοβγηκε...

Attachments

• IMG_1380resize.jpg
    IMG_1380resize.jpg
    123 KB · Views: 32
Βαρκούλες στο Κουφονήσι.

kouf1.jpg

Η φωτογραφία Billy θυμίζει καλοκαίρι, σούρουπο, από εκείνες τις στιγμές που μένουν στη μνήμη σου...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Βαρκούλες....

Η φωτογραφία Billy θυμίζει καλοκαίρι, σούρουπο, από εκείνες τις στιγμές που μένουν στη μνήμη σου...:grinning-smiley-043

Πραγματικά, ''μυρίζει'' ηλιοβασίλεμμα η λαγουδέρα... :grinning-smiley-043

Model NIKON D80
Exposure time 1/40 s
F-number f/1.8
Exposure program Manual
Shutter speed value 1/40 s

Πριν 5 μερες πηρα τον Nikon 50mm f/1.8
Αυτη ειναι η 2η που εβγαλα, δεν την βαζω για να κριθει αλλα για να πω πως τελικα χρειαζονατι και τα εργαλεια για μια φωτογραφια.
Ειναι στα
1/40 s ! σε αρκετο σκοταδι χωρις τριποδο.

Attachments

• 501,8.jpg
    501,8.jpg
    28.9 KB · Views: 57
Model NIKON D80
Exposure time 1/40 s
F-number f/1.8
Exposure program Manual
Shutter speed value 1/40 s

Πριν 5 μερες πηρα τον Nikon 50mm f/1.8
Αυτη ειναι η 2η που εβγαλα, δεν την βαζω για να κριθει αλλα για να πω πως τελικα χρειαζονατι και τα εργαλεια για μια φωτογραφια.
Ειναι στα
1/40 s ! σε αρκετο σκοταδι χωρις τριποδο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να χρησιμοποιήσεις ''κλειστότερο'' διάφραγμα και χαμηλότερη ταχύτητα για να αποφύγεις το μηδενικό βάθος πεδίου που σου αχρήστευσε την φωτογραφία.
Με κρατημένη αναπνοή, με λίγη εξάσκηση και με στατικό θέμα θα μπορούσες να πέσεις κάτω από το 1/10''.
Με τον συγκεκριμένο πολύ φωτεινό φακό μπορούσες να το κάνεις.
Αυτοί οι φακοί υπάρχουν για να μας δίνουν επιλογές και όχι για να τραβάμε λήψεις χρησιμοποιώντας πάντα το πιο ''ανοικτό'' τους διάφραγμα.
Επιλογές που δεν μας δίνουν οι ''σκοτεινοί'' φακοί.

Προς Θεού, δεν κριτικάρω την φωτό σου, απλά θέλω να πω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει σημασία και όχι το εργαλείο.

Last edited:
Na μια και από εμένα προ πολλού τραβηγμένη

Η πάνω φωτογραφία είναι πλέον ιστορικής σημασίας. Απ´ότι είπε ο NNOW "είναι" η λίμνη του Αγ. Βασιλείου.
Σήμερα, αυτή η λίμνη δεν υπάρχει. Από τον Αύγουστο, εξαφανίστηκε και το λιγοστό νερό που είχε απομείνει σ´αυτήν. Με τις ευλογίες όλων των υπευθύνων, έχει πλέον καταντήσει κρανίου τόπος, όπως η κάτω φωτογραφία του ilias.

Κατά τα άλλα, έχω απορροφηθεί, παρατηρώντας μια μια όλες τις φωτογραφίες του thread, οι οποίες είναι καταπληκτικές!

Τα συγχαρητήριά μου!

μου αρέσει πολύ η φώτο του ecopak.
Είναι ονειρεμένα νερά και οι βαρκούλες σαν να αιωρούνται στο αέρα :)