Βαρκούλες....

Κανενα προβλημα με την κριτικη.
Για αυτο άλλωστε πιστευω και ενας λογος που είμαστε εδω είναι να δεχομαστε και να κερδιζουμε απο τις κριτικες αποψεις γνωμες κλπ

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να χρησιμοποιήσεις ''κλειστότερο'' διάφραγμα και χαμηλότερη ταχύτητα για να αποφύγεις το μηδενικό βάθος πεδίου που σου αχρήστευσε την φωτογραφία.
Με κρατημένη αναπνοή, με λίγη εξάσκηση και με στατικό θέμα θα μπορούσες να πέσεις κάτω από το 1/10''.
Με τον συγκεκριμένο πολύ φωτεινό φακό μπορούσες να το κάνεις.
Αυτοί οι φακοί υπάρχουν για να μας δίνουν επιλογές και όχι για να τραβάμε λήψεις χρησιμοποιώντας πάντα το πιο ''ανοικτό'' τους διάφραγμα.
Επιλογές που δεν μας δίνουν οι ''σκοτεινοί'' φακοί.

Προς Θεού, δεν κριτικάρω την φωτό σου, απλά θέλω να πω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει σημασία και όχι το εργαλείο.

Κι άλλη σκουριασμένη βαρκούλα...
Παραλία Καλλιθέας.
_DSC0001.jpg

έχει και άλλο ενα λίγο παραπέρα.. κρίμα τα βλέπω και τα λυπάμαι.
Έχει επίσης έτσι ωραίο μισοβουλιαγμένο στην αρχή της κακιάς σκάλας απο τον κάτω δρόμο λίγο μετά τα πρώτα διόδια.

Και μια δική μου..

sailing.jpg

sokos πάρα πολύ ωραία. Μπράβο!!!! Πώς την έβγαλες βρε παιδί μου; Είχες μπει στο φουσκωτό; Πολύ ατμοσφαιρίκή.

τσακάλι ο Αλεξ, με πρόδωσε το τζήν :) πόδια στο deck, το ένα χέρι την D70 και με το άλλο κρατιόμουνα γερά απο τα rails.

Απο πίσω είναι το Μικρολίμανο.
Η θαλασσα έχει υπέροχο χρώμα όταν έχει συνεφιά και κάπου ξεπροβάλει λίγο ήλιος.

Έχω κάνει παρόμοια ακροβατικά αρκετές φορές και αναγνώρισα την γωνία λήψης... Είδα και το τζήν και ήταν πιά προφανές! χεχε
Κάνεις ιστιοπλοία ο ίδιος η απλά πλήρωμα ήσουν?

Νικο για δες εδώ ΦΩΤΟ 1

Alex, ξεκίνησα με optimist απο τα 8 οπότε έχω θαλασσοπνιγεί ουκ ολίγες φορές :)

σωστος!
είμαι παράξενος για την ιστορία αυτού του καημένου πλοίου.. ξέρει κανείς?