Βαρκούλες....

Δεν ξερω Ηλια αλλα την εβλεπα προηγουμενως....τωρα εξαφανιστηκε.Την ξανανεβαζω και αν ξαναεμφανιστει η παλια ο θεος βοηθος.

DSCN0571.jpg

-bye-

όλες ωραίες, αλλά η μοναχική μου κέρδισε την ψυχή και η ''Πολλες βαρκουλες μαζι'' μου έφερε την επιθυμία να πηδήξω μεσα στην οθόνη για να βουτήξω στην θάλασσα

Ασεε...αυτη η παραλια ειναι το κατι αλλο αλλα πιο πολυ μετραει οτι δεν
παει σχεδον καθολου κοσμος επειδη δεν εχει καμμια καντινα η καφετερια εκει
και επειδη εχει και τις βαρκουλες παρκαρισμενες .. σαν φυσικα εμποδια..ασε που δεν βαλανε ουτε ξαπλωστρες να γινει και εδω μια αηδια.
Αν παρω καμμια μηχανη για υποβρυχια φωτογραφηση 90% θα οφειλεται στον βυθο αυτης της παραλιας.Πολυ φανταστικη περιπτωση παραλιας
(ενας φανατικος οπαδος της) -bye-

παρακαλώ στασματήστε να ανεβάζετε φωτογραφίες σας... αισθάνομαι υποδιέστερος ως φωτογράφος

_2139561-1.jpg

Στην Καστέλα σήμερα....

το σύννεφο που φαίνεται στο βάθος φαινόταν καλύτερα απ το λιμάνι..
ψάχνοντας να παρκάρω έφτασα στην Καστέλα και στην ουσία το έχασα...:afro:

Πάρα πολύ καλή Σάκη.:a0210::a0210:
Ελπίζω να μήν σε πειράζει, μείωσα το "κάψιμο" του ήλιου, που οφείλεται στην αδυναμία του αισθητήρα να καταγράψει όλο το δυναμικό εύρος των τόνων.
Πάντως βρέθηκες στον κατάλληλο χρόνο την κατάλληλη στιγμή. Μπράβο!
Mάλλον ταιριαζει καλύτερα στο νήμα Magic Light.

attachment.php

Last edited:
Thanks!

Bill πολύ καλή παρέμβαση!! Δείχνει πολύ πιο φυσική.

Δυστυχώς το κινητό ήταν το μόνο μέσο που είχα μαζί μου αλλά κατάφερε να καταγράψει μία δόση μαγείας του τοπίου.

Δύο διαφορετικές βαρκούλες.

ο Οδυσσέας,

attachment.php

και ο Ανατολικός (όχι ο Μέγας...)

attachment.php

Attachments

• anatolikos.jpg
    anatolikos.jpg
    164.9 KB · Views: 102
  • odysseas.jpg
    odysseas.jpg
    161.9 KB · Views: 100
Δεν είναι σαν τις δικές σας φωτογραφίες, αλλά να μια προσπάθεια μου

attachment.php

Αρχαίο πλοίο Βίνκινγκς, από ταξίδι στην Δανία -bye-

Attachments

• Im000104.jpg
    Im000104.jpg
    155.8 KB · Views: 98
3/7/2008 ωρα 11:34 λιγο μετα το γυθειο πηγαινοντας για ελαφονησο..σε ενα υψωμα απο το δρομο ψηλα ειδα αυτο το ναυαγιο και διπλα να κανουν μπανιο... το δοκιμασα σε ασπρομαυρο για να το κανω πιο δραματικο..σαν ναυαγοι που ξεμεινανε απο το καραβι και το ριξανε στο κολυμπι και στην ηλιοθεραπεια μεχρι να ερθει η βοηθεια... :flipout:

Δεν είναι σαν τις δικές σας φωτογραφίες, αλλά να μια προσπάθεια μου
Αρχαίο πλοίο Βίνκινγκς, από ταξίδι στην Δανία -bye-

Αν μπορούσες να βρεις μια γωνία που να μην έχει αντανάκλαση....

Re: Απάντηση: Βαρκούλες....

3/7/2008 ωρα 11:34 λιγο μετα το γυθειο πηγαινοντας για ελαφονησο..σε ενα υψωμα απο το δρομο ψηλα ειδα αυτο το ναυαγιο και διπλα να κανουν μπανιο... το δοκιμασα σε ασπρομαυρο για να το κανω πιο δραματικο..σαν ναυαγοι που ξεμεινανε απο το καραβι και το ριξανε στο κολυμπι και στην ηλιοθεραπεια μεχρι να ερθει η βοηθεια... :flipout:

Δεν νομίζω πως του ταιριάζει το Α/Μ.... Καλοκαιρινή λήψη, μέρα, με φανερά στοιχεία που καταμαρτυρούν τη σύγχρονη εποχή... γιατί όχι έγχρωμο;