Barry Allen plugin download

kernel panic

AVClub Enthusiast
18 November 2008
970
Κεφαλλονιά
οχι Αλεξ,δεν θα τα χάσεις

έμενα πάντως για κάνα δυο βδομάδες που κράτησα τον πιγκουίνο δεν με έπεισε και ξαναγύρισα σε βάρκα και 4.9.7

@morfea στο πρώτο software update θα βάλει μονό του το τελευταίο barry

kernel panic

AVClub Enthusiast
18 November 2008
970
Κεφαλλονιά
Alex δοκίμασε σε παρακαλώ σε flash πως θα συμπεριφερθεί με το spaun 420 γιατί σε μένα έκανε αρκετά νάζια και δεν strone ούτε με επανεκκίνηση αλλα μονο με πρίζα

και ο συμπαθέστατος πιγκουίνος έβγαινε και όλη την ώρα για joking

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Alex δοκίμασε σε παρακαλώ σε flash πως θα συμπεριφερθεί με το spaun 420 γιατί σε μένα έκανε αρκετά νάζια και δεν strone ούτε με επανεκκίνηση αλλα μονο με πρίζα

και ο συμπαθέστατος πιγκουίνος έβγαινε και όλη την ώρα για joking
Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Συχνά, ειδικά μετά από drivers update, κάνω δοκιμές Diseqc 1.1
Εχω φτιάξει στα favorites μια λίστα που περιέχει ένα κανάλι από κάθε δορυφόρο που σκοπεύω και δοκιμάζω γρήγορες εναλλαγές.

VasilisK

Established Member
13 April 2008
216
Αγρίνιο
Για μισο λεπτο γιατι εχω χασει επεισοδια... Περασα στη φλας την τελευταια εξπεριμενταλ και μετα πηγα να βαλω την 4.9.7 αλλα μου βγαζει secondstage wrong, φανταζομαι αυτο γινεται λογω οτι αυτος ο ΒΑ ειναι παλιος και κανει μονο για λοντερ εως 74. Μετα πηγα να περασω καποια απο τις τελευταιες και παλι τζιφος... Επειδη τα πηρα στο κρανιο και ειναι και αργα περασα στη φλας το νεο ναμπιλο και περιμενω συμβουλες για το τι πρεπει να κανω:FSGSFGS4:

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,872
Πάτρα
Για μισο λεπτο γιατι εχω χασει επεισοδια... Περασα στη φλας την τελευταια εξπεριμενταλ και μετα πηγα να βαλω την 4.9.7 αλλα μου βγαζει secondstage wrong, φανταζομαι αυτο γινεται λογω οτι αυτος ο ΒΑ ειναι παλιος και κανει μονο για λοντερ εως 74. Μετα πηγα να περασω καποια απο τις τελευταιες και παλι τζιφος... Επειδη τα πηρα στο κρανιο και ειναι και αργα περασα στη φλας το νεο ναμπιλο και περιμενω συμβουλες για το τι πρεπει να κανω:FSGSFGS4:
φλασαρε με αυτο http://dreamboxupdate.com/opendreambox/1.5/dm800/images/experimental-dm800_20091004.nfi
βαλε το 4.9.7 και μετα κανε update το experimental

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Κατέβασε από το παραπάνω λινκ (μήνυμα 125) το νέο ΒΑ της σειράς 5 και δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.
Ο morfeas γράφει ότι πέρασε και το 4.9.7 χωρίς πρόβλημα.

Εγώ για αλλαγή εγκατέστησα Oozoon και το ΒΑ (σειρά 5) το κατέβασα online..

VasilisK

Established Member
13 April 2008
216
Αγρίνιο
Λοιπον, εχουμε και λεμε: με την τελευταια εξπεριμενταλ στη φλας ΔΕΝ παιρνει κανενα ΒΑ (ουτε 4.9.7 ουτε 5.0.15), εκανα αυτο που ειπε ο leo :)SFGSFGSF:), περασα μια λιγο ποιο παλια εξπεριμενταλ, περασα το 4.9.7, εκανα αναβαθμιση στην εξπεριμενταλ (47 πακετα!!!) και ειναι ενταξει-bye-

morfeas2002

Established Member
22 April 2008
167
Καλαμάτα
Έκανα update στο OoZooN και μου έκανε update στο ΒΑ (5.0.17).Συνέβη το εξής παράδοξο.Εξαφανίστηκε στην επανεκκίνηση η επιλογή των images που σου έβγαζε για να επιλέξεις με πιο θα κάνεις boot.Φαίνεται μόνο η κάρτα με την εικόνα του ΒΑ.Αν όμως πάω μέσα απο το μενού του ΒΑ-ρυθμίσεις για τα εγκατεστημένα images-επιλογή του image για επανεκκίνηση, τότε μου τα βγάζει κανονικά και μπορώ να μπουτάρω με όλα όσα έχω.:shot: Δε με χαλάει που έγινε έτσι απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν τα βγάζει στην καρτέλα αλλά δουλεύουν κανονικά.

rock

Banned
8 November 2009
12
ο barry έχει φτάσει πλέον περί τα 7 megabytes εννοώ πριν το 4,7 ήταν κάπου 4 mebabytes
μάλλον ο gutemine νομίζει ότι έχει να κάνει με pc και όχι με δέκτη, και δεν έχω πάρει απάντηση γιατί δεν το χρησιμοποιεί ο ίδιος

δοκιμάστε στα διάφορα image που έχετε τα ecm της κάρτας σας

δοκιμάστε με ενα image στην flash και μόνο τα ecm της κάρτας σας

αυτό ήταν αρκετό για να πάρει δρόμο το barryallen
και όσον αφορά τα άλλα image σιγά της αλλαγές και για μια φορά στο τόσο το κάνεις την κυριακη ρε αδερφέ

mcelliot_g

Senior Member
10 March 2008
471
Θα μπορούσες μήπως να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
Το μέγεθος του plugin με τα ecm της κάρτας πώς συνδέονται μεταξύ τους?

lovelord71

New member
8 March 2009
3
Έκανα update στο OoZooN και μου έκανε update στο ΒΑ (5.0.17).Συνέβη το εξής παράδοξο.Εξαφανίστηκε στην επανεκκίνηση η επιλογή των images που σου έβγαζε για να επιλέξεις με πιο θα κάνεις boot.Φαίνεται μόνο η κάρτα με την εικόνα του ΒΑ.Αν όμως πάω μέσα απο το μενού του ΒΑ-ρυθμίσεις για τα εγκατεστημένα images-επιλογή του image για επανεκκίνηση, τότε μου τα βγάζει κανονικά και μπορώ να μπουτάρω με όλα όσα έχω.:shot: Δε με χαλάει που έγινε έτσι απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν τα βγάζει στην καρτέλα αλλά δουλεύουν κανονικά.

πατα wizard for setup / boot options και enable bootmanager και 8α σου τα βγαζει οπως πριν