Barry Allen σε Kathrein UFS 910

Αν παρόλα αυτά θέλεις πρόσβαση στο στικ ή στον σκληρό για λόγους μεταφοράς αρχείων τότε δώσε απο τελνετ:
"config/bainit 11"
και θα γίνουν mount το στικ και ο σκληρός. Τότε θα τα βλέπεις στο ftp.

Αν θυμάμαι καλά το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις αν επιλέξεις απο το extra osd "refresh all barry allen images"

Σωστος φιλε Αλεξη, για ακομη μια φορα πηρα τα φωτα σου. Με το config πλεον βλεπω το ΒΑ sto Ftp μετα το περασμα emu.
Απλα θελω να πειραματιστω και να βαλω στο μενου της ααφ που ειναι στο ΒΑ το disecq plugin και να δω αν θα παιξει..

Και παλι σε ευχαριστω και να εισαι καλα:worshippy::worshippy::worshippy:

To Πολωνικό 1.05-glob9 (κλικ στην πρώτη επιλογή) έχει ενσωματωμένο το diseqc plugin, αλλά το αρνητικό είναι ότι το extra osd είναι στα πολωνικά.

Πως περνάμε στο στικ οποιοδήποτε Image που δεν είναι προετοιμασμένο για BA:

1. Κατεβάζουμε το Image της επιλογής μας.
2. Αποσυμπιέζουμε. Μέσα στον φάκελο UFS_Images του ΒΑ στικ δημιουργούμε έναν νέο φάκελο με το όνομα του image. π.χ. glob9
3. Μεταφέρουμε με FTP τα αχεία root.img, config.img, app.img, data.img στον νεοδημιουργηθέν φάκελο.
4. Αλλάζουμε τα δικαιώματα των αρχείων σε 755. π.χ με το flashfxp- δεξί κλικ πάνω στο κάθε αρχείο-Attributes-755
5. Δημιουργούμε σύνδεση Telnet με τον δέκτη (user:root - pass:kathrein)
6. Δίνουμε την εντολή: cd "/tmp/usb/BA (1)/ba"
7. Ακολούθως: ./ba.sh imgextract glob9 (στο παράδειγμα μας πρόκειται για το image glob9. Σε άλλη περίπτωση αντι για glob9, γράφουμε το όνομα του image που επιθυμούμε να εγκαταστήσουμε)

Το νέο image θα εγκατασταθεί στο στικ. Κάνουμε επανεκκίνηση τον δέκτη. Απο το baboot (bootmanager) θα επιλέξουμε το νέο image π.χ. glob9 και είμαστε έτοιμοι.
Απο το extra osd καταχωρούμε τις ρυθμίσεις του δικτύου μας και ρυθμίζουμε τις επιλογές diseqc 1.0 (αν χρησιμοποιούμε)

Καλή επιτυχία!

Αλεξανδρε τα αρχεια που εχει το ιματζ glob9 ειναι 6 εγραψες να μεταφερουμε τα 4 τα αλλα 2 (eme.img-ker.img)δεν τα περναμε στο φακελο UFS_Images/ glob9?Επισης ο δεκτης σε ολη αυτη την διαδικασια πρεπει να δουλευετε απο το ιματζ που ειναι στην flash

Εγώ τα 4 έβαλα και πήγαν όλα μια χαρά..
Αν μη τι άλλο, το ιματζ έχει καταπληκτική λίστα καναλιών, αρχειοθετημένα κατά προβάιντερ με ένα μοναδικό τρόπο. Περιλαμβάνει σχεδόν όλους τους δορυφόρους γιατί είναι προετοιμασμένο για diseqc motor.
Αυτό που ενοχλεί είναι τα πολωνικά μενού στο osd..

τα εκανα ακριβως οπως τα γραφει ο Αλεξανδρος επελεξα το ιματζ μεσω του baboot αλλα στο display του δεκτη γραφει Load glob9 και εχει κολλησει .Διεγραψα τον φακελο που εχω δημιουργηση στο UFS_Images του ΒΑ τον glob9 και εφτιαξα αλλον και του περασα παλι τα αρχεια εδωσα με το telnet τις αναλογες εντολεσ αλλα μου εγραψε αυτο UFS-910 Barry Allen version 4.1_GOst running on USB stick .Target glob9 already exists, delete first

Δες μέστα στο στικ ΒΑ αν έχει εγκατασταθεί το image.

/tmp/usb/BA (1)/ba/ba/

Αν δεν εμφανίζει το BA stick κάνε mount απο τελνετ:
config/bainit 11

Κάνε επανεκκίνηση τον δέκτη και επέλεξε απο το boot menu το glob9.
Μπορεί να κόλλησε την πρώτη φορά τυχαία.
Σε μένα έκανε διπλό boot και μετά δούλεψε κανονικά.

Αλεξανδρε μου δουλεψε το ιμαζτ αλλα δεν μου βγαζει το osd.. μενου δηλαδη παταω menu-fav αλλα τιποτα μηπως το περνας ξεχωριστα?

Ποια είναι η σύνδεση tv-δέκτη?
Aν είναι σκαρτ, πρέπει να αλλάξεις την ανάλυση σε 576.

Σε κάθε περίπτωση το osd φορτώνει μετά απο 30-40 sec.

Το flashcopy το δούλεψες καμιά φορά από το μενού του baboot Αλέξανδρε; Ρωτάω γιατί το πάτησα να δω τι κάνει και δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη και αναγκάστηκα να τον σβήσω από τον διακόπτη του. Απ' ότι ψιλοκατάλαβα κάπου που διάβαζα κάτι οδηγίες στα γερμανικά δουλεύει (-δείχνει) μόνο με scart ή κάνω λάθος;

Με HDMI δουλεύει κανονικά. Μόνο που στην εκκίνηση του ο δέκτης έκανε διπλό reboot. Πρέπει να περιμένεις λίγο..

Αρκετές φορές κάνει διπλό reboot ο δέκτης με το baboot 0.5 που του έχω περασμένο. Έχω στην flash το original 1.5. Πέρασα το ΒΑ 4.02 και έκανα update σε 4.1 και μετά έριξα το baboot 0.5. πέρασα στο USB stick την AAF 1.5 για ΒΑ. Δεν όρισα boot image με εντολή telnet θεωρώντας ότι θα αναλάβει το baboot πλέον. Έβαλα το stick μπροστά και ο δέκτης έκανε επανεκίνηση όταν επέλεξα να bootάρει από την AAF 1.5 BA . Μετά το reboot αφού ξαναεπέλεξα την AAF 1.5 BA μπήκε κανονικά χωρίς επανεκινήσεις. Το περίεργο ήταν όταν έβαλα το stick στην πίσω-κάτω usb θύρα. Ενώ έσβηνα τον αποκωδικοποιητή αυτός ξεκινούσε ξανα μόνος του. Σε κάποια φάση μετά απο 5-6 φορές και αφού έπαιξα λίγο με κάποιες άσχετες ρυθμίσεις από το κρυφό σταμάτησε να το κάνει. Πολύ πολύ περίεργο.
Το flashcopy τι ακριβώς κάνει;

BAupdate auf UFS-910-4.3 GOst

Followings footsteps perform.

1. playpen from the Flash boats
2. with Telnet on the playpen einloggen
3. if image of original in the Flash / the config/bainits 12 administer
4. with FTP the file BAupdate4.3.tar.gz later / tmps copy
5. cd / tmp
6. BAupdate4.3.tar.gz xzf tar
7. cd baupdate
8. / update4.3.sh
9. hello

Thx GOst4711
Attached Files
zip.gif
BAupdate_auf_UFS-910-4.3_GOst.zip (11.5 KB, 3 views
Αλεξανδρε για να το αναβαθμησω θα το κανω με το γνωστο τροπο και μετα θα πρεπει να ξαναπερασω το baboot?

Απάντηση: Re: Barry Allen σε Kathrein UFS 910

Αλεξανδρε για να το αναβαθμησω θα το κανω με το γνωστο τροπο και μετα θα πρεπει να ξαναπερασω το baboot?
Πρέπει να bootάρεις απο την flash, να μεταφέρεις το tar.gz αρχείο στο tmp και να εκτελέσεις τις telnet εντολές.
Το baboot δεν επηρεάζεται και παραμένει ως έχει.

το εβαλα και εγω!!
αρχικα ειχα ενα προβληματακι με το install το 4.02 αλλα το update πηγε καλα. καιρος να παιξω με κανενα image τωρα