Βάσεις για ηχεία

soc2

New member
5 April 2012
24
Καλημέρα, ψάχνω να βρω κατι βάσεις για ατλα τα ηχεία [h=1]Wharfedale Denton 80th Anniversary[/h]
Συγκεκριμένα θα τα βάλω πανω σε βιβλιοθήκη οπότε θέλω αυτες τισ βάσεις που ρυθμιζόμενες και μπορούν καοιτάνε ειτε στο πατωμα είτε σε ευθεία
Ελπίζω να έγινα κατανοητός!Ευχαριστώ

Αυτό εννοείς;
Ρυθμίζεται αναλόγως πως θα χρησιμοποιήσεις τα δυο μέρη του (4 τεμ. έχει το σετ. )

216549.jpg

MOPAD3-example3.jpg

Re: Απάντηση: Βάσεις για ηχεία

Μου έχουν πει γι αυτά, δεν τα έχω δει πουθενά βέβαια, αλλά στη συγκεκριμένη φώτο μου φαινεται πολύ μικρή η γωνία κλίσης
έχεις κάποιο λινκ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βάσεις για ηχεία

Μου έχουν πει γι αυτά, δεν τα έχω δει πουθενά βέβαια, αλλά στη συγκεκριμένη φώτο μου φαινεται πολύ μικρή η γωνία κλίσης
έχεις κάποιο λινκ?

Εδώ.
Για μεγαλύτερη κλίση πάντως,θα πρέπει να βρεις κάτι που να 'κλειδώνει' επάνω του τα ηχεία με ασφάλεια μιας και το μπροστινό μέρος μέρος είναι αρκετά βαρύτερο λόγω των μονάδων.
Επίσης,σε περίπτωση που αποφασίσεις για τα παραπάνω,υπολόγισε 2 σετ αφού τα ηχεία σου αν είδα καλά έχουν 20 εκ. φάτσα ενώ οι βάσεις 10 εκ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βάσεις για ηχεία

ωραίος, ευχαριστώ αλλά 8 μοίρες μου φαίνονται μηδαμινές, δε βρήκα και πόσο έχουν αυτά

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βάσεις για ηχεία

ωραίος, ευχαριστώ αλλά 8 μοίρες μου φαίνονται μηδαμινές, δε βρήκα και πόσο έχουν αυτά

Γύρω στο 30άρι το σετ αν δεν κάνω λάθος,κάνε μια αναζήτηση να βεβαιωθείς.
Πάνω από 8 μοίρες πάντως,θα χρειαστείς κάτι ανάλογο με τις κλασικές επιτοίχιες που συγκρατούν καλά το ηχείο.
Επιπλέον,για να μην υποβαθμίσεις την ποιότητα στον ήχο θα πρέπει να εξέχουν αρκετά ώστε να μην "κοιτούν" καθόλου στο ράφι και δημιουργούν ανεπιθύμητες ανακλάσεις.

Τσεκαρε το κοστος αποστολης, μην σου βγουν ακριβοτερα απο οτι αν τα αγορασεις απο την εγχωρια αγορα (αν εισαι Ελλαδα)

Απάντηση: Re: Βάσεις για ηχεία

παιδιά βρήκα και αυτά ποια η γνωμη σας αν καταλαβαίνει κάποιος γερμανικα

http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/...816f0-43e4-11e4-bb3c-c86000be4267#FullDetails
http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/...816f0-43e4-11e4-bb3c-c86000be4267#FullDetails

τα μεταφορικά είναι όντως γύρω στα 30 ευρώ γιατι τα στέλνουν σπίτι

Μια χαρά δείχνουν,τσέκαρε μόνο τις διαστάσεις γιατί μοιάζουν μικρά...
Τα mopads υπάρχουν και στην Ελλάδα,δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα μεταφορικά,κάνε μια αναζήτηση,περιόρισε την σε Ελλάδα και θα δεις.