Βάσεις για προβολεα sony vpl-HW10

Re: Απάντηση: Re: Βάσεις για προβολεα sony vpl-HW10

καταλαβες τι εκανες?
αν οχι θα το δεις στην πορεια

Αρχικά καλή χρόνια σε όλους

Λοιπόν Joe και εγω θεωρώ οτι εχεις μειωσει σημαντικά την δυναμη της βασης , για την ακρίβεια εχεις κόψει το νευρο και το σιδερακι στο οποιο στηριζεται η βιδα εχει πιθανοτητες να στραβώσει και μετα να πέσει με τον καιρο , καλυτερα γυρνα την βαση απο την αλλη πλευρά και κανε κατι σαν αυτο που εκανα και εγω , δηλαδη δεν εβαλα καθόλου τριτο πόδι και περασα δυο παξιμαδια 6αρια στην βίδα που πιανει στον προβολεα και ενα παξιμάδι απο επανω και ειναι πολυ σταθερο κοιταξτε τις photos...απλά στην τριτη photo άλλαξα λίγο την θέση της βάσης ωστε να θει ακριβως στο κέντρο του προβολέα...

ΥΓ η βάση ειναι πολυ καλη σε ρυθμίσεις - εγκατασταση σε σχεση με τα χρηματα της και νομιζω οτι μπορω να την προτείνω ανεπιφύλακτα

ΥΓ2 αααα και λίγο τεφλόν στις βίδες που πατάνε στον προβολέα όπως μου πρότεινε ο Joe ελυσε το πρόβλημα με τον <<τζόγο>>

Attachments

• SNC00023.jpg
    SNC00023.jpg
    105.7 KB · Views: 20
  • SNC00025.jpg
    SNC00025.jpg
    102.5 KB · Views: 22
  • SNC00026.jpg
    SNC00026.jpg
    109.4 KB · Views: 20
Σημαντικο ΥΓ

Όποιος το κάνει ετσι με την συγκεκριμένη βάση να τσεκάρει οτι εχει βάλει την βάση σε θέση τετοια που να βγαίνει ευκολα το μπροστινό φίλτρο , Joe δεν θα εχεις τετοιο πρόβλημα αφου εχεις κόψει την <<μύτη> της βάσης:a0210:

Σημαντικο ΥΓ

Όποιος το κάνει ετσι με την συγκεκριμένη βάση να τσεκάρει οτι εχει βάλει την βάση σε θέση τετοια που να βγαίνει ευκολα το μπροστινό φίλτρο , Joe δεν θα εχεις τετοιο πρόβλημα αφου εχεις κόψει την <<μύτη> της βάσης:a0210:
  • Ορίστε η τοποθέτηση του σώματος μετά την υπόδειξη του Μανώλη.(η μπλέ γραμμή δείχνει το πιθανό κόψιμο για να βγαίνει το καπάκι αλλαγής φίλτρου)
  • Σας δείχνω και την τοποθέτηση της κεφαλής σε στέγη που θα καλυφθεί με ψευδοροφή (ξυλεία ραμποτέ).
  • Ορίστε και ο Sony κρεμασμένος.

Attachments

• SDC12040.jpg
    SDC12040.jpg
    85.4 KB · Views: 19
  • SDC12029.jpg
    SDC12029.jpg
    67.8 KB · Views: 22
  • SDC12041.jpg
    SDC12041.jpg
    76 KB · Views: 26
Έφτιαξα και μία "Βάση" για να στήνω τον Sony οπουδήποτε (σε άλλο δωμάτιο, στην ταράτσα, στο εξοχικό...).
Τον ξεκουμπώνω από τη βάση οροφής και τον ακουμπάω στην ειδικά διαμορφωμένη κεφαλή, χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώνω τίποτα.
  • Στο πάνω ράφι μπαίνει ο φορητός.
  • Έχει και οδηγό καλωδίων (διότι τα HDMI δεν κουμπώνουν με βίδες και αυτό το θεωρώ μειονέκτημα διότι μία απότομη κίνηση μπορεί να χαλάσει όχι το καλώδιο, αλλά τον connector του Sony).
  • Έχει και ρυθμιζόμενα ποδαράκια
Θέλει ακόμα φινίρισμα, βερνίκωμα, ένα στερεωμένο πολύπριζο και πιθανά μία κάτω βάση, χερούλια μεταφοράς και κανάλι για να κρύβονται τα καλώδια.

Attachments

• SDC12032.jpg
    SDC12032.jpg
    94.5 KB · Views: 19
  • SDC12033.jpg
    SDC12033.jpg
    113.3 KB · Views: 19
  • SDC12034.jpg
    SDC12034.jpg
    92.8 KB · Views: 16
  • SDC12037.jpg
    SDC12037.jpg
    33.4 KB · Views: 13
  • SDC12038.jpg
    SDC12038.jpg
    94.1 KB · Views: 15
  • Ορίστε η τοποθέτηση του σώματος μετά την υπόδειξη του Μανώλη.(η μπλέ γραμμή δείχνει το πιθανό κόψιμο για να βγαίνει το καπάκι αλλαγής φίλτρου)
  • Σας δείχνω και την τοποθέτηση της κεφαλής σε στέγη που θα καλυφθεί με ψευδοροφή (ξυλεία ραμποτέ).
  • Ορίστε και ο Sony κρεμασμένος.

Joe ειναι πολυ καλύτερα γιατι νομίζω οτι με τον προηγουμενο τροπο κινδύνευε ...
Παντως αν δεν χρησιμοποιήσεις καθολου το πισω <<ποδι>> της βασης και βιδωσεις την βαση με τα παξιμαδια οπως εκανα εγω και την φερεις ολοκληρη πιο πισω photo δεν θα χρειαστεί καν να κοψεις αλλο την βαση εμενα το φιλτρο σχεδον εβγαινε χωρις να εχω κοψει την βαση καθολου(μετα ακυρωσα και το δευτερο ποδι τελικα).......μιλώντας για μια πιθανη μελλοντική της χρηση σε αλλο προβολεα)αν δεν σε πειραζει αυτο κοψε την και νομιζω πως θα ειναι τελεια στηριγμενη

Last edited: