Y ydrogios New member 22 June 2007 30 28 March 2008 #1 Καλησπερα σε ολους Θελω βασεις ηχειων αλλα θα μπουν στο ταβανι και συγκεκριμενα θα βαλω τα Chario Silverate ξερεις κανεις που μπορω να βρω?? Ευχαριστω
Καλησπερα σε ολους Θελω βασεις ηχειων αλλα θα μπουν στο ταβανι και συγκεκριμενα θα βαλω τα Chario Silverate ξερεις κανεις που μπορω να βρω?? Ευχαριστω
Νανόπουλος Γιάννης Supreme Member 17 June 2006 8,933 Σινεμά ο Παράδεισος... 28 March 2008 #3 Λιγάκι δύσκολο να βρείς ακριβώς αυτο που θέλεις, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να μην αποφύγεις την ιδιοκατασκευή.
Λιγάκι δύσκολο να βρείς ακριβώς αυτο που θέλεις, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να μην αποφύγεις την ιδιοκατασκευή.
argi Banned 17 July 2006 7,032 salmonela 28 March 2008 #4 ρειξε φωτο του ηχειου και γιατι θες να το βαλεις τοσο ψηλα
mr_rebelos Μέλος Σωματείου 10 July 2006 11,510 Κερατσίνι 29 March 2008 #5 Οι ποιο ωραίες βάσεις που έχω δει είναι αυτές που έχουν τα blueroom minipod. Κανονικά είναι για τοίχο αλλά μπορούν να μπουν και στο ταβάνι. Είναι σαν γάντζος και μπορείς να δώσεις ότι κλήση θες στο ηχείο. Δεν ξέρω όμως αν κάνουν για τα ηχεία σου.
Οι ποιο ωραίες βάσεις που έχω δει είναι αυτές που έχουν τα blueroom minipod. Κανονικά είναι για τοίχο αλλά μπορούν να μπουν και στο ταβάνι. Είναι σαν γάντζος και μπορείς να δώσεις ότι κλήση θες στο ηχείο. Δεν ξέρω όμως αν κάνουν για τα ηχεία σου.