Βάσεις LNB για WaveFrontier

Αλέξη έτυχε μάλλον. Την πάτησα προχθές με κλώνο πιάτο.....

Re: Απάντηση: Re: Βάσεις LNB για WaveFrontier

Τότε δεν ήταν κλώνος αλλά κάτι άλλο. Ο κλώνος είναι ίδιος με το πρωτότυπο.

Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή και θα σου πω τι πάθαμε.....:D

Υπάρχει το wave που είναι συσκευασμένο και υπάρχει και το μη συσκευασμένο.... εμείς πέσαμε σε κλώνο με λάθος κατασκευή... αυτό είναι η απομίμηση το οποίο δεν ακριβώς ίδιο κατασκευαστικά...

Τι "μάρκα" ήταν η μαϊμού αν επιτρέπεται?
Ελπίζω να κάνουν οι βάσεις, από Δευτέρα λέω να το παραγγείλω.

Υπάρχει το wave που είναι συσκευασμένο και υπάρχει και το μη συσκευασμένο.... εμείς πέσαμε σε κλώνο με λάθος κατασκευή... αυτό είναι η απομίμηση το οποίο δεν ακριβώς ίδιο κατασκευαστικά...

Να υποθέσω ότι ήταν άνευ συσκευασίας το συγκεκριμένο ? :-)

Τα έγραψα ήδη. Πλήρης θα είναι η λήψη μόνο των Hotbird. Από 19,2 χάνουμε τα κανάλια του 1H, από HellasSat για το επερχόμενο πακέτο του Ο.Τ.Ε. θα επαρκεί.

Προσωπικά δε θα το έβαζα, είναι πολύ μικρό.

προφανως με 90αρι ειμαστε υπερ-καλυμενοι....

Ναι (για τις τροχιακές θέσεις που αναφέρεις).

Εγώ που έχω το 90άρι, δεν νομίζω ότι βγάζει όλες τις συχνότητες στους δύσκολους δορυφόρους.
Αν βρει πάντως κάποιος φθηνές βάσεις για wave frontier θα ήθελα και εγώ...

Θα σου δώσω αναφορά σύντομα από πρόσφατη εγκατάσταση στην Αθήνα με 28,2 κέντρο και παράκεντρα 39 - 19,2 -13

Antonis... πες μας την μάρκα της μαϊμούς να ξέρουμε και εμείς, ή στείλε μου ΠΜ.
Θα βάλω δεύτερη Τ-90 όπου να'ναι και δεν θέλω να πέσω σε πιάτο που άλλα λένε τα χαρακτηριστικά και άλλο είναι.

Θα ρωτήσω και θα σου πω, δεν το είχα πάρει εγώ το βρήκα να με περιμένει...

Υπάρχει πάντα και η λύση του αυθεντικού. Εγώ το αγόρασα από το msg-shop που μπήκε παραπάνω. Η τιμή στο πιάτο ήταν καλή, αλλά στις βάσεις με τσεκούρωσε. 25 το σακουλάκι... :flipout:

Απάντηση: Re: Βάσεις LNB για WaveFrontier

Υπάρχει πάντα και η λύση του αυθεντικού. Εγώ το αγόρασα από το msg-shop που μπήκε παραπάνω. Η τιμή στο πιάτο ήταν καλή, αλλά στις βάσεις με τσεκούρωσε. 25 το σακουλάκι... :flipout:
Να υποθέσω ότι μιλάς για έξτρα βάσεις πέρα των 5 που συνοδεύουν το πιάτο?
Αν είναι έτσι 5 η μία (εφόσον το σακουλάκι περιέχει 5 βάσεις) είναι μάλλον καλά.

Ναι, είχε 5 το πιάτο, και αγόρασα άλλες 5 γιατί ήθελα 8 δορυφόρους.
Αλλά να κάνει 120 το πιάτο και 25 οι 5 βάσεις, είναι κάπως... :flipout: