Όχι,είναι ειδικάΝαι, είναι μέσα στις προτεραιότητες το γέμισμα με άμμο/σκάγια/κάτι.
Λαστιχάκια κάνουν και αυτά των υδραυλικών ας πούμε;
Όχι,είναι ειδικά
Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στον Φανό να πάρεις,κάπου 50-80 λεπτά το ένα,ανάλογα το μέγεθος
Φίλε Ερρίκο σε σχέση με τι έγινε πιο μεταλλικός ο ήχος; Που τα χες πριν δηλαδή; Εγώ τις γέμισα με άμμο θαλάσσης όχι πάρα πολύ λεπτόκοκκο. Επόμενη κίνηση να μπει και 1 μάρμαρο από κάτω και ίσως λίγο πιο μεγάλες βίδες - καρφιά (ανοξείδωτες φτιαγμένες σε τόρνο) έτσι ώστε να έρθει το τουίτερ πιο ψηλά στο ύψος του αυτιού
Φυσιολογικά θα υπάρχει μεγαλύτερη απόσβεση λόγω του ενός πρόσθετου υλικού και της αύξησης της μάζας.
Μόνο με δοκιμή όμως θα δεις αν η (όποια) αλλαγή καθίσει στον χώρο και το αυτί σου.
Edit:Δεν χρειάζεται να τις γεμίσεις μέχρι πάνω,μέχρι την μέση θα είναι αρκετό και θα δώσει και καλύτερη στήριξη λόγω χαμηλού κέντρου βάρους.
Σε ευχαριστώ, η στήριξη ειναι πολύ βασική καθώς έχω πρόβλημα με αυτό το θέμα, λίγο να τα "σκουντήξω" κατά λάθος θα πέσουν. Αν υπάρξει και κάποια βελτίωση ηχητικά, ακόμα καλύτερα. Με δεδομένο ότι κάθονται πάνω σε πάτωμα με πλακάκα (όπως φαίνεται), είναι σωστό που έχω τα καρφάκια από κάτω, ή είναι καλύτερα να βάλω κάτι ελαστικό;
((Στην περίπτωση σου,κι αν αυτό είναι το στήσιμο,θα φρόντιζα να έχω τα πίσω ντουλάπια ασφυκτικά γεμάτα.)
Για βάλε καμιά φωτό να δούμε
χαχαχα! Ειχα κανει παραγγελια τις βασεις και εψαχνα εδω καμια κουβεντα περι αντικραδασμικων κτλ για βασεις και επεσα στο παρον ,οταν ειδα οτι τα εχεις και συ...!Ενισχυτης ο nad 316 (καποια στιγμη θα παω και σε μεγαλυτερο) πες μου οτι εχεις και συ nad (?)και για την ωρα ακουω flac απο το pc και την εξωτερικη ηχου focusrite saffire LE.Ο santa θα φερει ενα debut carbon.Χαχα θέλω κάποια μίζα για την πρωτιά norstone - άμμος - zensor3.Με τι ενισχυτή τα οδηγείς;
Ενδιαφερομαι για τις συγκεκριμενες βασεις Stylum 1.Τα ηχεια μου ειναι vintage jbl l19 διαστασεις Π 33cm,Β 23cm,Υ50cm.
Η απορια μου ειναι οι εξης:Μηπως ειναι μικρες για τα ηχεια μου;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.