Φιλε argi η καταθεση μολις εγινε.Στειλε την βαση με τον συντομοτερο τροπο.Εαν γινεται να την εχω και αυριο θα ηταν καλα(λειπει η γυναικα και εινια πολυ καλη μερα για τρυπηματα στον τοιχο).
Φιλε Αργυρη παρελαβα την βαση.Αυτο το δερμα που ειναι κολλημενο με βενζινοκολλα πανω στη βαση τι ειναι ακριβως?Πως να βαλω κατι τετοιο στο σαλονι μου?Μεσα απο την συσκευασια λειπει ενα κομματι πλαστικο (που μπαινει αναμεσα στην μπαλα και την βαση) με αποτελεσμα να μην εφαπτει η στρογγυλη βαση σωστα.Επισης που ειναι η βαση του προτζεκτορα?πως θα τον βιδώσω πανω της?
παμε
1 αυτο αν θες μην το βγαλεις ειναι αντικραδασμικο dynamat
βοηθα
αν θες το βγαζεις τραβηχτα δεν ειναι προβλημα
δεν λειπει κατι αν διαβασεις πανω στο κουτι αναφερει οτι δεν περιεχει τον ανταπτορα που συνδεει την βαση και τον προβολεα
αν δεις και στο σαιτ ο ανταπτορας πουλιεται ξεχωριστα
οτι θελεις ρωτα με
τα υπολοιπα απο την κολλα με οινοπνευμα και ενα πανακι θα βγουν ευκολα
Αντικραδασμικο για που?Αφου δεν ακουμπαει πουθενα ο βραχιονας?Αυτο παει στα κομματια...Με το πλαστικο που λειπει απο την συσκευασια(και αυτο αναφερεται ρητα οτι υπαρχει εντος) τι γινεται??Και γιατι δεν με ενημερωσες οτι θα χρειαστω και αλλο εξαρτημα για ανεβασω τον προτζεκτορα μου στη βαση το οποιο μαλιστα δεν υπαρχει και διαθεσιμο απο την αντιπροσωπεία μιας και μολις με ενημερωσαν.Ουτε το πλαστικο που λειπει υπαρχει σαν ανταλακτικο.Πολυ ομορφα....καταπληκτικα θα ελεγα..
συν το γεγονος οτι τα πλαστικα καλλυματα που μπαινουν πανω κατω στο αλουμινιο ειναι εντελως φθαρμενα (τους λειπουν κομματια στην ουσια) και δεν στεκονται με τιποτα πανω στη βαση.
40 ευρω...στα κομματια...εγω παντως δεν θα εβαζα ποτε μια τετοια αγγελια για κατι το οποιο βρισκεται σε τοσο χαλια και ελειπή κατασταση χωρις να αναφερεται τιποτα στην περιγραφη της αγγελιας.Σε ευχαριστω.
αν θελεις την περνω πισω με δικα μου εξοδα μεταφορας
παντως μην λες οτι περιεχεται ο ανταπτορας γιατι σου ειπα οτι και η συσκευασια αναφερει οτι δεν περιεχεται
και στο σαιτ αναφερει οτι πουλιεται σαν αξεσουαρ
τα πλαστικα δεν ειναι φθαρμενα αν δεις τις φωτο στην παρουσιαση μου θα δεις οτι ειναι κουμπωμενα κανονικα
επειδη δεν θελω κανενας να ειναι απογοητευμενος με την αγορα του μπορω να σου στειλω δωρεαν τον ανταπτορα η να παρω πισω την βαση
σε ευχαριστω
ακουω την γνωμη σου
η πλατη του και ειναι επιπεδη για να μπορει να στερεωθει στον τοιχο
εδω βλεπουμε τον τροπο σκεψης της συμπαθεστατης vogels και της audio magic που στην πλευρα που εφαπτεται στον τοιχο εχει neopren για τους κραδασμους