βασεις προβολεα vogels

Συγνωμη αλλα δεν ειπα τιποτα για την βαση που δεν περιεχεται στην συσκευασια!(αν και θα επρεπε στην ερωτηση μου εαν κανει για AW15 η βαση, να μου απαντουσες ναι ,αλλα χρειαζεται και ενα extra κομματι που πουλιεται χωριστα!)Κανω θεμα για το ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.Λειπει και θα επρεπε να ειναι στην συσκευασια αλλιως δεν συναρμολογειται!(το λεει και στο manual και στη συσκευασια)Το κραδασμικο εκει που το ειχες κολημενο δεν ειχε κανεναν λογο υπαρξης (στο αλουμινιο που εξεχει απο τον τοιχο και οχι στο αλουμινιο μου εφαπτει στον τοιχο).Το σημειο που το ειχες κολλημενο δεν εφαπτει πουθενα!Και μαλιστα ειναι ολη η αισθητικη της βασης μιας και ειναι το σημειο που φαινεται πανω απο τον προτζεκτορα.Δεν κανω θεμα ουτε για να μου στειλεις τιποτα τζαμπα ουτε για να παρεξηγηθουμε.Για τα πλαστικα που δεν στεκονται πανω στο αλουμινιο και για το κραδασμικο αλλα και για πλαστικο της σφαιρικης βασης ανεβαζω αμεσως photo.

αν ειναι να παρεξηγηθουμε φερτο πισω να το παω στην πρεσα στο εργοστασιο να το κανω σκονη
συγνωμη δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το πλαστικοπου λειπει
αν μπορεις βαλς φωτο
τωρα σχετικα με το dynamat οπου το βαζεις ηρεμει
οκ α νειναι για λογους εμφανισεις βγαλτο
αλλα οπου μπαινει προσφερει
κραδασμοι υπαρχουν floor borne και air borne
αυτο το εβαλα για να γινει νεκρο απο οτι ερχεται απο τον αερα
αν μπορεις βαλε μια φωτο απο το μανιουαλ να καταλαβω τι δεν ειναι μεσα
ευχαριστω

αν εννοεις μπαλα το υμισφαιριο αυτο απλα περνα μεσα στον διαδρομο του
εκει δεν υπαρχει πλαστικο

Αν μπορεις να διακρινεις τι λειπει μεταξυ του σφαιτικου συνδεσμου και του βραχιονα.Εαν μαυρο πλαστικο.

Attachments

• 01092008131.jpg
    01092008131.jpg
    71.9 KB · Views: 50
  • 01092008132.jpg
    01092008132.jpg
    58.7 KB · Views: 42
  • 01092008133.jpg
    01092008133.jpg
    32.3 KB · Views: 41
κοιτα το manual και κοιτα προηγουμενη photo που εχω ανεβασει.Και δυστυχως χωρις αυτο το πλαστικο δεν στεκεται ευθεια ο σφαιρικος συνδεσμος μιας και εχει ανομοιομορφα εξωγκοματα απο την κατω του πλευρα (προφανως για να κουμπωνει το πλαστικο πανω του)

στη photo που ανεβασες το u εξαρτημα εχει ηδη πανω του το πλαστικο που μοιαζει να εχει δυο γλωσσες που αγγαλιαζουν την βαση οταν ο σφαιρικος συνδεσμος βιδωθει πανω του.Κοιτα στη photo μου το μαυρο πλαστικο που υπαρχει αναμεσα και μετα κοιτα την αρχικη photo που ειχα ανεβασει και θα το δεις...δεν υπαρχει περιπτωση..

αν καταλαβα καλα στην 3 φωτο
το καρουμπαλο στην κατω πλευρα του εχει υποδοχη για 2 βιδες και ενα νικελ λαμακι αυτο βιδωνεις στο καρουμπαλο χαλαρα και αυτο ειναι που περνα μεσα στον οριζοντιο διαδρομο
δες το και πες μου αν καταλαβα παλι λαθος
και μπαινει αναποδα απο οτι το κρατας στην φωτο
οχι το καρουμπαλο αλλα το αλουμινενιο πλαισιο

στη φωτο το u φαινεται να εχει το λαμακι και τις 2 υποδοχες απο τις βιδες
ελπιζω ν καταλαβες τι εννοω
αν παλι καταλαβα λαθος εδω ειμαι

μετα απο αυτες τις photo εαν δεν βλεπεις το μαυρο πλαστικο που λειπει...παω πασο....

Attachments

• new1.jpg
    new1.jpg
    27.3 KB · Views: 44
  • new.jpg
    new.jpg
    33.3 KB · Views: 42
δυστυχως το κουτι με την αλλη βαση το εχω στην δουλεια για να δω αν κατα λαθος ειναι εκει
αυριο το πρωι θα σου πω και αν ειναι στο στελνω με δικα μου εξοδα( σιγα τα εξοδα)

οκ Αργυρη.Εαν εχεις και την βαση που βιδωνει ο προτζεκτορας πες μου σε παρακαλω ποσα χρηματα θελεις και να μου την στειλεις και αυτην.Ευχαριστω

δεν μπορω να δω καλα.Αλλα πιστευω οτι ειδες το πλαστικο που λειπει απο τις photo μου.Εαν δεν υπαρχει το πλαστικο αυτο αναμεσα στο σφαιρικο συνδεσμο και στην βαση τοτε το λαμακι με τις δυο βιδες 'καθεται' στραβα!Ειναι κατι σαν το πλαστικο που πηγαινει αναμεσα στα δυο αλουμινια(αυτο του τοιχου και αυτο που βιδωνει πανω του)

ολη την αλλη βαση την δινω μονο σε εσενα 20 ευρω ελπιζω να μην πειραξει καποιον η μιση τιμη
εννοηται δινω και την επιτραπεζια βαση πακετο

οκ.Αυριο θα βαλω τα λεφτα στο λογαριασμο σου.Απλα σε παρακαλω κοιτα και για το πλαστικο που λειπει.Εαν το βρεις στειλτο και αυτο.Ευχαριστω

δες την φωτο που τον ειχα στημενο δεν εχει πλαστικο
εκτος αν κανω τοσο μεγαλο λαθος κι ειναι στο κουτι
οκ αυριο στην στελνω

Για να βοηθησω λιγο.Υπαρχει και το πλαστικο.Η βαση πρεπει να ειναι ετσι.Βλεπεται τον δακτυλιο?

Attachments

• 002.jpg
    002.jpg
    38.7 KB · Views: 41
  • 001.jpg
    001.jpg
    35.4 KB · Views: 36
  • 003.jpg
    003.jpg
    29.3 KB · Views: 39