Βαση για ψηλωμα τηλεορασης

icy20

Senior Member
5 June 2009
695
Χαιρετω. Ηθελα αν εχει κανεις ιδεα που μπορω να βρω κατι σαν αυτο που θα περιγραψω πιο κατω:

Πηρα μια τηλεοραση η οποια δυστυχως δεν χωραει για πολυ λιγο και βρισκει στον ενισχυτη. Θα ηθελα λοιπον να παρει υψος για να περασει τον ενισχυτη και να ειναι ενα μερος της απο πανω του. Εχω δει σε καποιο σπιτι ενα επιπλο που ειχε καποιος ειχε ενα αποσπωμενο σαν Π ξυλο κατω απο το οποιο ας πουμε ειχε το κεντρικο του ηχειο και ειχε πανω την τηλεοραση. Κατι τετοιο σκεφτομουν.

Η αλλη λυση βεβαια ειναι επιτοιχια αλλα δεν θελω ιδιαιτερως καθως ηδη τρωω βρισιμο με την αγορα αν κανω και μερεμετια η παντοφλα θα πονεσει...

Ναι αυτο παιζει αλλα ελεγα για πιο αμεσα. Πιστευω θα επαιρνε μερες να το φτιαξει καποιος.

Μάριε θα πρέπει να στο φτιάξει κάποιος στις διαστάσεις που επιθυμείς.
Η πιο ωραία λύση βέβαια είναι αυτή www.amazon.co.uk/gp/product/B00J8LCJ6K/ref=oh_aui_detailpage_o05_s01?ie
Η βάση είναι έπος και σηκώνει όλες τις τηλεοράσεις.Κλειστη/διπλωμένη έχει πολύ λεπτό προφίλ.

Οπως σου ειπα και σε ΠΜ το μονο κακο με τη βαση (μπορει να την παρω ετσι και αλλιως γιατι ειναι τρελη η τιμη της) ειναι οτι θα κανει να ερθει στα χερια μου καμμια 10αρια μερες και ξερεις οταν εχεις νεο παιχνιδι εχεις λιγο κωλοπιλαλα...

Στην τιμή που το βρήκες, δεν νομίζω ότι σηκώνει συζήτηση...

@icy20 μή μασάς, όταν την στήσεις, σβήσουν τα φώτα και βάλεις την πρώτη καλή ταινία θα ηρεμήσει.

Εχω ηδη μαζεψει 4Κ με dts-hd :) Πιστευω θα γινει καλη δουλιτσα... Τελικα ο φιλος vader με επεισε. Το εβαλα με expedited μαζι με κατι 3μετρα HDMI 2.0 και αναμενουμε...

Και το μισο μέτρο επεκτασης θα κανει σοβαρή δουλεια στην αίσθηση όταν βλέπεις ταινία. Πολύ καλη επιλογή.