Βαση προβολεα - τοποθετηση σε τοιχο

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,422
Athens
Ψαχνω μια βαση προβολεα για τοποθετηση σε τοιχο (και οχι σε οροφη). Δεν παω σε απλο ραφι γιατι θελω η βαση να παρεχει οσο το δυνατον περισσοτερες ρυθμισεις tilt - skew κλπ.

Επισης καλο θα ηταν να μπορει να δεχτει προβολεα αναποδα. Μια βαση για TV που αγορασα, θελει τελικα τοση μοντιφα για να στηριξει προβολεα (και μονο σε κανονικη θεση, αναποδα δεν γινεται), που βαριεμαι και να το σκεφτω.

Νομιζω οτι υπαρχει μια αξιοπρεπης βαση τοιχου της Vogels, αλλα δεν εχω καταφερει να την βρω σε Ελληνικο καταστημα. Καμια ιδεα?

Φίλε supacoopa, επειδή αναφέρεσαι σε βάση προβολέα, μετέφερα το θέμα σου στη σωστή κατηγορία των προβολέων.
Καλό μεσημέρι :ernaehrung004:

Νομιζω οτι υπαρχει μια αξιοπρεπης βαση τοιχου της Vogels, αλλα δεν εχω καταφερει να την βρω σε Ελληνικο καταστημα. Καμια ιδεα?

Μήπως εννοείς αυτή εδώ;

Last edited:
Ψαχνω μια βαση προβολεα για τοποθετηση σε τοιχο (και οχι σε οροφη). Δεν παω σε απλο ραφι γιατι θελω η βαση να παρεχει οσο το δυνατον περισσοτερες ρυθμισεις tilt - skew κλπ.

Τελικα βρηκες φιλε βαση?Αν ναι τι?
Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να βαλω & εγω τον δικο μου σε τοιχο.

sto fnack στο mall εχει τις βασεις της vogels.επισης στην στοα φεξη στην πλατεια κανιγγος στα μαγαζια με τα ειδη hi fi.και τελος στο homecinema.gr.το μαγαζι βρισκεται πισω απο τον σταθμο αττικη του ηλεκτρικου.
απλα το μοντελο που ειναι πιο εμφανισιμο κατα την γνωμη μου εχει ελειψη απο την αντιπροσωπεια επειδη δεν ειχε πολυ περαση..μπορει να πηρα εγω το τελευταιο...;););)

Attachments

• vasi toixoy.jpg
    vasi toixoy.jpg
    24.5 KB · Views: 56