ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ SAMSUNG LE 40 A656

thundergav

Senior Member
26 September 2007
608
Ηρθε η ωρα να την κολλησω στον τοιχο και χρειαζομαι την βοηθεια σας...

Ψαχνω για μια καλή και φτηνή λύση καθώς επίσης θα προτιμούσα να έχει και κλίση ...

Σας ακούω παίδες....

Κανε μια βολτα απο public στο Συνταγμα,εχει αρκετες στην εκθεση για να δεις και σε διαφορες τιμες. Εγω παντως προτεινω να παρεις vogels,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Εγω εχω παρει σταθερη της vogels και εγω βαλει στον τοιχο την πλασμα 42''ιντζες.

Απλά το προβλημα μου ειναι ότι δεν εχω card για αγορές μέσω internet...:HTEHETH63:

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με ένα dirrect link, να πάρω μια γεύση απο κάποιο ελληνικό καταστημα ?

Όλα τα πολυκαταστήματα εχουν βάσεις και μάλιστα σε λογικές τιμες ( κανε μια βολτα και θα δεις)…
Δεν χρειάζεται να δώσεις πολλα λεφτα για βάση …
Άλλωστε δεν είναι τιποτε ιδιαίτερο ως κατασκευές για να σου ζητούν τα τριπλά και τετραπλά χρήματα …

Θα παρακαλούσα να μου απαντήσει κάποιος με σιγουριά γιατί βιάζομαι να την παραγγείλω .

...και επίσης οι βίδες και για τον τοίχο και για την ένωση με την tv περιέχονται ??

Υ.Γ. Sorry που γίνομαι κουραστικός...

Δεν έχ ασχοληθεί με βάσεις για τον τοίχο, αλλά μερικές που κοίταζα από περιέργεια σε ένα πράκτικερ, είχαν βίδες μέσα. Φαντάζομαι εξαρτάται από την μάρκα, αλλά περιμένεις να έχουν. (Αλλιώς που θα βρεις βίδες; Οι τηλεοράσεις δεν έρχονται με βίδες...)

Ναι το είδα εως 63 απλά μερικές φορρές το μοντέλο ...ξερεις..αστα να πανε τελοσ παντων...η συγκεκριμενη βαση γραφει επισης οτι κανει για vesa 200 x 200 , όλα κολάνε ελπίζω να κολήσει και η tv τελικά πάνω..:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ SAMSUNG LE 40 A656

Μια χαρά είναι …
Εχω την ιδια για την δικια μου την 55αρα sasmung.

Μια απορια ρε παιδια,
Κρεμασα μια 52αρα στον τοιχο με τις 4 γαιδουροβιδες και ουπα που ειχε η βαση μεσα (52pfl9703H) αλλα με τρωνε τα φιδια αν ειναι ασφαλης η αν χρειαζοτανε περισσοτερες βιδες!
Η τηλεοραση ειναι 40 κιλα και η βαση λεει οτι σηγκωνει 60 κιλα
Νικος