βαση στον τοιχο για samsung 37"

ilias78

Established Member
13 December 2009
280
λογο αλλαγης επιπλου πιο χαμηλου υψους (40cm), θελω να βιδωσω την τηλεραση στον τοιχο.
ειναι 37αρα και νομιζω vesa 200χ200.
πρεπει στης βασης να προσεξω κατι?
ψαχνοντας, βρηκα αυτη brateck PS-944
ειναι καλη η βαση αυτη? αξιοπιστη? τριπλη κινηση λεει, ενσωματμενο αλφαδι, max 50kg βαρος και μεχρι 42". και σε πολυ καλη τιμη (30,50 ευρω)
 
Ναι ρε παίδες.Τι γίνεται μ'αυτές τις brateck;Πως γίνεται να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή;Και εγγύηση εφ'όρου ζωής!

Εγώ ενδιαφέρομαι για τη PLB1
 
Κοιτά έχουν χώρα κατασκευής την κίνα άλλα αυτό έμενα δεν μου λέει κάτι. Εγώ πήγα και είδα αυτήν http://www.skroutz.gr/c/489/baseis-tv.html?keyphrase=plb-wa8 σε ένα μαγαζί της γειτονιάς και μου φάνηκε στιβαρή κατασκευή και πολύ καλή και την παρήγγειλα και θα μου την φέρει την Πέμπτη.
 
Ναι φιλέ μου την έστησα στην 46s20 και όλα μια χαρά. Όπως σου είχα πει στιβαρή και πολύ καλή κατασκευή. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ούτε έχω παρατηρήσει κάτι κακό για να σου πω.