ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ

RALLIART

Established Member
25 July 2010
298
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Μήπως ξέρει κανείς φίλος που μπορώ να βρώ για την SAMSUNG LD220HD την βάση της για τον τοίχο;Πήγα σήμερα στο SATURN και πήρα μία του εμπορίου και παρ οτι έλεγε οτι ήταν για μέχρι 26αρα, μου βγήκε μικρή και τα χω πάρει άσχημα.Και αυτό γιατί τους περιέγραψα για ποιά τv πρόκειται.Είδα όμως εκ των υστέρων ότι μάλλον μόνο η δικιά της κάνει, λόγω του οτι εχει ενα εξόγκωμα απο πίσω που μέσα του κλείνει το επιτραπέζιο στάντ το οποίο δεν αποσπάται.Γιά βάλτε κανα χεράκι μη ψάχνω στα τυφλά.

Το Wall mount που θέλεις είναι το WMN22FMD της Samsung. Με μια γρήγορη ματιά δεν το βρήκα Ελλάδα. Για ψάξε google να δεις. Από την άλλη από ότι βλέπω είναι συμβατή με Vesa 75mm.

Re: Απάντηση: ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ

Το Wall mount που θέλεις είναι το WMN22FMD της Samsung. Με μια γρήγορη ματιά δεν το βρήκα Ελλάδα. Για ψάξε google να δεις. Από την άλλη από ότι βλέπω είναι συμβατή με Vesa 75mm.
Τον κωδικό τον ξέρω, μου τον δίνει και το manual.Μπήκα και google και όντως δεν το είδα εντός.Vesa δεν ξέρω τι είναι.Θα πάω την άλλη πίσω αύριο να δω τι θα μου πουνε, και βλέπουμε.Σε ευχαριστώ πάντως φίλε.-bye-

Δυστυχώς Ελλάντα γιόκ.Οτι και να έχω δεί δέν ταιριάζει καμμία.Η αντιπροσωπία δεν την φέρνει και εξωτερικό με λίγο ψάξιμο που έκανα ούτε φωτογραφία της δεν είδα σε site που την διαφημίζουν.Αν τελικά δεν βρώ νομίζω οτι θα πέσει καμμιά πατέντα.