Δεν χρειάζεται να φοβάσαι κάτι για της βάσεις τοίχου, εγώ πήρα πρόσφατα και την εγκατέστησα μόνος χωρίς πρόβλημα, μόνο για να σηκώσω την TV χρειάστηκα βοήθεια.
Πήρα της Brateck την PLB-2 (πρόσεξε όχι την PLB-22, στο σκρούτζ άμα πατήσεις στην 22 σου βγάζει και πιο κάτω την 2)
Δεν χρειάζεται να φοβάσαι κάτι για της βάσεις τοίχου, εγώ πήρα πρόσφατα και την εγκατέστησα μόνος χωρίς πρόβλημα, μόνο για να σηκώσω την TV χρειάστηκα βοήθεια.
Πήρα της Brateck την PLB-2 (πρόσεξε όχι την PLB-22, στο σκρούτζ άμα πατήσεις στην 22 σου βγάζει και πιο κάτω την 2)
συμφωνώ πως ΔΕΝ είναι επίφοβο και νομίζω πως αυτή σαν ιδιαίτερα οικονομική θα την προτιμήσω . στο link βλέπω PLB-2B [24.5 ] φαντάζομαι το B θα σημαίνει κάτι σαν black . Αυτό πάντως δεν μου προτείνεις ? το της φωτογραφίας ? στην 46ρα μου samsung δε φαντάζομαι να πρέπει να μετρήσω αποστάσεις των 2+2 τρυπών? αφού τις δύο λάμες βιδώνεις και μετά αυτές κουμπώνουν σε όποιο σημείο θες στις ράγες , έτσι δεν πάει .
2 πράγματα ακόμα ΤΙ ούπα προτείνετε να πάρω . τέλος υπάρχει περίπτωση να βρω αυτή ή κάποια παρόμοια στο praktiker (εκεί με βολεύει να πεταχτώ αύριο) αν δεν βρω αυτή ΤΙ θα πρέπει να προσέξω περισσότερο ?