Βασιλιάς....από Διαμάντι

μπραβο simos.i !!!! :ernaehrung004:
ο king ειναι κορυφη!!!!! επελεγε παντα καταπληκτικους μουσικους και δημιουργησε αριστουργηματα!!!

νομιζω οτι ξεχασες το the spider's lullabye (σε βινυλιο..) :D

Attachments

• P2090104.JPG
    P2090104.JPG
    127.6 KB · Views: 19
Aποκριες του '90 20 χρονια πριν επαιξε στο Ροδον για πρωτη φορα στην Ελλαδα.Μολις ειχε βγαλει το Conspiracy.
2000 κοσμος,το αδιαχωρητο εκει μεσα,τον απολαυσαμε παρ'ολο που ηταν λιγο υποτονικος.οι υπολοιποι ομως ηταν σε μεγαλα κεφια οποτε αποζημιωθηκαμε.

Σο ΡΟΔΟΝ έιχα βρεθεί κι εγώ, εάν δεν κάνω λάθος τελευταία Κυραική της Αποκρυάς Πάνο.

Καλοδουλεμένο show, με πάρα πολλά "θεατρικά" ευρήματα, μια πρωτόγνωρη εμπειρία κι για μένα, ασφαλώς και συνειρμικά έγιναν συγκρίσεις με τον Alice Cooper, βέβαια άλλη σχολή ο ένας κι άλλη ο άλλος.

Στον King Diamond, όλα δένουν απίστευτα μεταξύ τους, άλλωστε η θεματολογία είναι μέρος και της show, το show είναι μέρος της θεματολογίας.

Το conspirancy, ίσως και λιγότερο το Them, συμπληρώνουν ένα τρελλό στοιχιωτικό όνειρο του δημιουργού τους.

Ηχος δυνατός, άλλοτε γρήγορος, άλλοτε αργός μελωδίες που δένουν αρμονικά μεταξύ τους και ένα κιθαριστικό ντουέτο που ξέρει τι ακριβώς θέλει να κάνει.

Ξεχνιόμαστε και δεν μου αρέσει... :flipout:
Προσωπικά γνώρισα τον King από το Abigail όπου άρχισα να αγοράζω σαν τρελός τα προηγούμενα albums του...
Η αρχή του τέλους...
Έβγαλε το Them το οποίο θεωρώ κορυφαίο σε φωνητικά και αργότερα, ο κατασταλαγμένος πλέον Diamond το Conspiracy. Απλά αριστούργημα!
Στην συναυλία του στο ρόδον βοήθησε πολύ η ημερομηνία τους φανατικούς οπαδούς του να ντυθουν και να βαφτούν σαν την αφεντομουτσουνάρα του...
Κάτι που έκανα και εγώ φυσικά... :flipout:
Δεν θυμάμαι όμως αν σε εκείνη τη συναυλία ή σε κάποια άλλη είχε κληρωθεί η 7άχορδη με την υπογραφή του Steve Vai...

Όσο για τον απίστευτο Αndy, είναι ο μοναδικός μουσικός που τα σόλα του περιέχουν τόση μελωδία. Τόση που πρακτικά είναι τραγούδι μέσα σε τραγούδι!

Απάντηση: Re: Βασιλιάς....από Διαμάντι

Ξεχνιόμαστε και δεν μου αρέσει... :flipout:
Προσωπικά γνώρισα τον King από το Abigail όπου άρχισα να αγοράζω σαν τρελός τα προηγούμενα albums του...
Η αρχή του τέλους...
Έβγαλε το Them το οποίο θεωρώ κορυφαίο σε φωνητικά και αργότερα, ο κατασταλαγμένος πλέον Diamond το Conspiracy. Απλά αριστούργημα!
Στην συναυλία του στο ρόδον βοήθησε πολύ η ημερομηνία τους φανατικούς οπαδούς του να ντυθουν και να βαφτούν σαν την αφεντομουτσουνάρα του...
Κάτι που έκανα και εγώ φυσικά... :flipout:
Δεν θυμάμαι όμως αν σε εκείνη τη συναυλία ή σε κάποια άλλη είχε κληρωθεί η 7άχορδη με την υπογραφή του Steve Vai...

Όσο για τον απίστευτο Αndy, είναι ο μοναδικός μουσικός που τα σόλα του περιέχουν τόση μελωδία. Τόση που πρακτικά είναι τραγούδι μέσα σε τραγούδι!

να σε εβλεπα με βαψιμο αλα conspiracy και τι στον κοσμο...

για τον Αντυ εχεις απολυτο δικιο.οπως μεγαλη εντυπωση μου ειχε κανει ο ντραμμερ ο Snowy Shaw.τα δινε ολα....

Re: Απάντηση: Re: Βασιλιάς....από Διαμάντι

να σε εβλεπα με βαψιμο αλα conspiracy και τι στον κοσμο...

Εννοείται...
Και το κλασικό σετάκι flying μπουφάν από μέσα, τζιν μπουφάν με κομμένα μανίκια απ' έξω που μόνο εγώ ήξερα ότι ήταν τζιν μιας και δεν είχε και πολλά σημεία χωρίς κονκάρδες, καρφιά και ραφτά.... :flipout: