Βασιλόπιτα Θεσσαλονίκης 2012

Επειδή φωτογραφίες από την πίτα δεν πρόκειται να δείτε, καθώς έπεσε αυστηρό απαγορευτικό :Banane0: θα περιγράψω με λόγια.
Η ταβέρνα στάθηκε υψηλά στις προσδοκίες (ακριβώς όπως προβλέπανε τα reviews στο διαδίκτυο :worshippy:).
Ευτυχώς που το κρασί (ψιλομάπα) ήταν δωρεάν γιατί κάποιοι θα μένανε με την όρεξη.
Το σέρβις ήταν υποδειγματικά στην ώρα του (κάτι σαν τον Guybrush ένα πράμα).

:flipout:

Κατά τα άλλα η παρέα είχε κέφι (αν και ολιγομελής σε σχέση με την Αθήνα).
Το βασικό θέμα της συζήτησης από όσο έπιασα ήταν το ΚΚΕ, οι πατάτες και η θέρμανση.

Στην άλλη άκρη του τραπεζιού είχαμε και πιο πεζά θέματα συζήτησης: πιάσαμε και λίγο τηλεοράσεις, κινηματογράφο, φωτογραφία και star trek... :p

Η βασιλοπις ήτο άψογη,

Όντως... :eating:

Ο Τσάκωνας.....τα λόγια είναι λίγα και δεν φτάνουν. Ελπίζω στο νέο ΔΣ να βρεθούν κι άλλοι σαν αυτόν. :worshippy:

Τέλος (ξανά) χάρηκα που γνώρισα τον JL αν και ...με αντιμετώπιζε σαν τον πατέρα του - ή τουλάχιστον όπως θα έπρεπε....(δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό η κακό....:ernaehrung004:)

:laugh:

Πρέπει να κανονίσω καμμιά κάθοδο κανένα Σάββατο πρωί, να σας πετύχω και στον καφέ...

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Βασιλόπιτα Θεσσαλονίκης 2012

Στην άλλη άκρη του τραπεζιού είχαμε και πιο πεζά θέματα συζήτησης: πιάσαμε και λίγο τηλεοράσεις, κινηματογράφο, φωτογραφία και star trek... :p

Σε πιστεύω!!! Αν έγραφες:

''πιάσαμε και λίγο τηλεοράσεις, κινηματογράφο, φωτογραφία και star trek, ποδόσφαιρο...''

Θα έλεγα πως είχες στείλει κάποιον άλλον στη θέση σου!!!:D:D

Άσε Γιάννη, μ' έχει βάλει κι εμένα στη φάση και τείνω να εξελιχθώ σε φανατικό!

Στις κακίες του Μήτσου δεν απαντώ, ξέρω ότι μ' αγαπάει κατά βάθος...

Άσε Γιάννη, μ' έχει βάλει κι εμένα στη φάση και τείνω να εξελιχθώ σε φανατικό!

Τι φανατικό? Χημικό? Γιατί για κάτι μαγνήσια, φωσφόρους και μαγγάνια μιλάει τελευταία!!!:Banane0:

Σε πιστεύω!!! Αν έγραφες:

''πιάσαμε και λίγο τηλεοράσεις, κινηματογράφο, φωτογραφία και star trek, ποδόσφαιρο...''

Θα έλεγα πως είχες στείλει κάποιον άλλον στη θέση σου!!!:D:D

Κι όμως, Γιάννη!
Προσάγω κι επικαλούμαι το κάτωθι αποδεικτικό έγγραφο:

_MG_3603.jpg

Κάπου δεν ξέρω πώς μου ξέφυγε και αναφέρθηκα στα Κλίνγκον (τη γλώσσα ντε... :p ), και τη συνέχεια τη βλέπεις...
:flipout:

(κάποιος ρώτησε -πρέπει να ήταν η κα. Στεφανίδου νομίζω- "μα τι κάνετε; Τον μουτζώνετε;")

Δεκτόν!!

Το δικαστήριο δέχεται το αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό και επιφυλάσσεται να αποφασίσει γιατί ο κ. JL, κατά παράβασιν των Κανονισμών της Ηνωμένης Ομοσπονδίας Πλανητών, παρέστη στην πίττα αξύριστος!!!

Συζητείται...

Ωραια ηταν ομολογω πως κακως δεν ηρθα περσυ.Χαρηκα που γνωρισα καποια μελη απο κοντα και κυριε Τσακωνα πραγματικα ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ η βασιλοπιτα!!

Επειδή φωτογραφίες από την πίτα δεν πρόκειται να δείτε, καθώς έπεσε αυστηρό απαγορευτικό :Banane0: θα περιγράψω με λόγια.
Ψάρακες! ...χαχαχα!! Εγώ είπα μόνο γιά τα όξ'από'δώ

Η ταβέρνα στάθηκε υψηλά στις προσδοκίες (ακριβώς όπως προβλέπανε τα reviews στο διαδίκτυο :worshippy:).
Κατά τα άλλα η παρέα είχε κέφι (αν και ολιγομελής σε σχέση με την Αθήνα).
Το βασικό θέμα της συζήτησης από όσο έπιασα ήταν το ΚΚΕ, οι πατάτες και η θέρμανση.
Ευτυχώς που το κρασί (ψιλομάπα) ήταν δωρεάν γιατί κάποιοι θα μένανε με την όρεξη.
Ε καλά, δέν χρειάζεται να πείς ονόματα :HTEHETH63:

Το σέρβις ήταν υποδειγματικά στην ώρα του (κάτι σαν τον Guybrush ένα πράμα).
Καταγγέλω από το μενού το κότσι διότι σερβιρίστηκε σε συμβατικό πιάτο και όχι ξύλινο με αποτέλεσμα να μην κάθεται να το κόψεις. Επίσης τα μαχαίρια δεν κόβανε....
Η βασιλοπις ήτο άψογη, από το ίδιο κατάστημα που ψωνίζει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς αυτοπροσώπως (και που φυσικά το γνωρίζουν ελάχιστοι).
Ο Guybrush ήταν στην ώρα του αυτή τη φορά, καθώς πρόλαβε στο τσάκ το λογαριασμό.
Ο Τσάκωνας.....τα λόγια είναι λίγα και δεν φτάνουν. Ελπίζω στο νέο ΔΣ να βρεθούν κι άλλοι σαν αυτόν. :worshippy:
Θένκς!, γιά τα φιλαράκια μόνο το καλύτερο :ernaehrung004:

Τέλος (ξανά) χάρηκα που γνώρισα τον JL
Πού το κρύβατε αυτό το διαμάντι ρε; :worshippy:

αν και ...με αντιμετώπιζε σαν τον πατέρα του - ή τουλάχιστον όπως θα έπρεπε....(δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό η κακό....:ernaehrung004:)
Το "κοπίτηπίτα" θα συνεχίζεται όλο το χρόνο στο καφεδάκι του Σαββάτου που μπορεί να διαθέσει κάθισμα σε κάθε ενδιαφερόμενο

Ψάρακες! ...χαχαχα!! Εγώ είπα μόνο γιά τα όξ'από'δώ

...κι εμείς είπαμε να μας ανεβάσετε το όριο των uploads γιατί το έχουμε τιγκάρει, για να μην ανεβάζουμε από τον Φωτοκουβά!

Αν και αισθανομουν μειονεκτικα που ημουν διπλα σε κοσμο που εχει 10 και 20 χιλιαδες μυνηματα :grinning-smiley-043 (νεο ακκ ηθελα)
χε χε ,, τελος παντον μια χαρα περασαμε.