Βασιλόπιτα Θεσσαλονίκης 2012

Απάντηση: Re: Βασιλόπιτα Θεσσαλονίκης 2012

να έρθεις.
Αν δεν έρθεις δεν πάω.

Και γω δεν θα έρθω γιατί δεν ήρθες κι εσύ (με τον παπα-Τσάκωνα και τ' αλλα παιδιά) όλον τον χειμώνα που είχαμε και καλό καιρό...

Καλά να περάσετε.
Δυστυχώς στα τέκνα έχω υποσχεθεί τσουλήθρα στο Βέρμιο.

Συμμετοχές:

1. supersonic
2. Guybrush
3. ncdbill
4. Πετρος Νικολαιδης
5. Τσάκωνας Βασίλης
6. Έκτωρ Κατσίκης
7. Λουκάς Στεφανίδης (2 άτομα)
8. PAPATHANSIOU ANASTASIOS
9. Κακαλιός Στέργιος
10. send ( ; )
11. suzakias
12. nitseg45
12α. dsym
14.  Νίκος
15. tsormba
16(-bit). JL_?
17. Σαββας Σβανος ( ; )

Δυστιχως απ το πρωι που ξυπνησα ειμαι με πυρετο,ενω δηλωσα συμμετοχη δεν θα καταφερω να παραβρεθω,αν ειμαι καλυτερα αυριο θα ερθω εστω και για μια μαλαματινα με το 15αευρω εννοειτε.

Re: Απάντηση: Re: Βασιλόπιτα Θεσσαλονίκης 2012

Και γω δεν θα έρθω γιατί δεν ήρθες κι εσύ (με τον παπα-Τσάκωνα και τ' αλλα παιδιά) όλον τον χειμώνα που είχαμε και καλό καιρό...

Καλά να περάσετε.
Δυστυχώς στα τέκνα έχω υποσχεθεί τσουλήθρα στο Βέρμιο.

Θα έρθουμε βρε.
Πάνε τα παιδιά στο βουνό και θα τα βρούμε εμείς ...

Αν μπορεσω θα ερθω κι εγω.Φοβερη η ανακοινωση του Τσακωνα!!!

Έλα, θά'χουμε και φοβερή κουζίνα :smash:

##

...
γιατί δεν ήρθες κι εσύ (με τον παπα-Τσάκωνα και τ' αλλα παιδιά) όλον τον χειμώνα
...
(Δέν είσαι γκρινιάρης, ...παραπονιάρης είσαι!)
Θά'ρθουμε μπρέ, άμα προκάνουμε από τους καφέδες θά'ρθουμε

...
έχω υποσχεθεί τσουλήθρα στο Βέρμιο.
Καλές Τσουλήθρες !

##

Αν και ήθελα πολύ να έρθω να σας δω ( χαθήκαμε) δυστυχώς απο σήμερα θα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης . Να περάσετε super και του χρόνου με υγειά

...Νέξτ Τάιμ

##

Δυστιχως απ το πρωι που ξυπνησα ειμαι με πυρετο,ενω δηλωσα συμμετοχη δεν θα καταφερω να παραβρεθω,αν ειμαι καλυτερα αυριο θα ερθω εστω και για μια μαλαματινα με το 15αευρω εννοειτε.

Έτσι μπράβο, ...σωστό σε βρίσκω!
(Άμα μάθει το σδόε πως χρεώνω δεκαπέντε ευρώ την μαλαματίνα θα μου πάρει και την πόρσε -που έχω σε αφίσα :flipout: )

Περαστικά σου ! :tee:

Καλά να περάσετε παίδες!
Δυστυχώς σοβαροί οικογενειακοί λόγοι (υγείας) δε μου επιτρέπουν να παραβρεθώ..

Επεράσαμε όμορφα κι επιτέλους γνωριστήκαμε και δια ζώσης με κάποια από τα nicks της διαδικτυακής μας παρέας... :smile:

Nα 'στε όλοι καλά παίδες και ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν με την διοργάνωση !!!
Kαι του χρόνου !!!

:ernaehrung004:

Για τον Στέργιο, αντιγράφω από πέρσι:

Ο Guybrush βέβαια ήρθε την ώρα που μαζεύαμε τα πιάτα, αλλά τελικά όλα καλά...

:p

Επεράσαμε όμορφα κι επιτέλους γνωριστήκαμε και δια ζώσης με κάποια από τα nicks της διαδικτυακής μας παρέας... :smile:

Nα 'στε όλοι καλά παίδες και ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν με την διοργάνωση !!!
Kαι του χρόνου !!!

χάρηκα ιδιαίτερα για την γνωριμία από κοντά με τον JL_?:worshippy:

(για τον Guybrush...ουδέν σχόλιον)

!

Γιαννη μου υπαρχει λογος που ειναι σιλφιδα το τεκνο.....
Οταν παντρευτει και μετα να δουμε αν θα ερχεται για φαγητο :D

Γιαννη μου υπαρχει λογος που ειναι σιλφιδα το τεκνο.....
Οταν παντρευτει και μετα να δουμε αν θα ερχεται για φαγητο :D

Κάνω και υγιεινή διατροφή: τσάκισα μόλις μια χοιρινή τηγανιά! (και κάτι ψιλά)

Επειδή φωτογραφίες από την πίτα δεν πρόκειται να δείτε, καθώς έπεσε αυστηρό απαγορευτικό :Banane0: θα περιγράψω με λόγια.
Η ταβέρνα στάθηκε υψηλά στις προσδοκίες (ακριβώς όπως προβλέπανε τα reviews στο διαδίκτυο :worshippy:).
Κατά τα άλλα η παρέα είχε κέφι (αν και ολιγομελής σε σχέση με την Αθήνα).
Το βασικό θέμα της συζήτησης από όσο έπιασα ήταν το ΚΚΕ, οι πατάτες και η θέρμανση.
Ευτυχώς που το κρασί (ψιλομάπα) ήταν δωρεάν γιατί κάποιοι θα μένανε με την όρεξη.
Το σέρβις ήταν υποδειγματικά στην ώρα του (κάτι σαν τον Guybrush ένα πράμα).
Καταγγέλω από το μενού το κότσι διότι σερβιρίστηκε σε συμβατικό πιάτο και όχι ξύλινο με αποτέλεσμα να μην κάθεται να το κόψεις. Επίσης τα μαχαίρια δεν κόβανε....
Η βασιλοπις ήτο άψογη, από το ίδιο κατάστημα που ψωνίζει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς αυτοπροσώπως (και που φυσικά το γνωρίζουν ελάχιστοι).
Ο Guybrush ήταν στην ώρα του αυτή τη φορά, καθώς πρόλαβε στο τσάκ το λογαριασμό.
Ο Τσάκωνας.....τα λόγια είναι λίγα και δεν φτάνουν. Ελπίζω στο νέο ΔΣ να βρεθούν κι άλλοι σαν αυτόν. :worshippy:

Τέλος (ξανά) χάρηκα που γνώρισα τον JL αν και ...με αντιμετώπιζε σαν τον πατέρα του - ή τουλάχιστον όπως θα έπρεπε....(δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό η κακό....:ernaehrung004:)