BASKET ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! ΠΑΙΖΕΤΕ;

KalamarGiannis

AVClub Enthusiast
9 November 2006
1,252
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Το αγαπημένο μου άθλημα και γιατί να το κρύψωμεν...
εσείς αθλήστε και που;
στα 5 επί 5; στα γυναστήρια; στο στίβο; στην παραλία; με το ποδήλατο;
πείτε anything...
(αλλά σαν το μπάσκετ τίποτα!)

Αχχχχ!Ωραία περασμένα χρόνια!!!Μπάσκετ σε εξωτερικούς χώρους φανατικά,Γυμναστήριο πριν 10 χρόνια, τώρα...Ευτυχώς ρίχνω που και που κανένα σουτάκι,έτσι για το θεαθήναι...Κάποια μέρα θα παίζω με τα παιδιά μου.

Υ.Γ.Ερώτηση στους Θεσσαλονικείς:Είχα παίξει μπάσκετ σε ανοιχτό χώρο με πάρα πολλά γήπεδα,πρίν από 18 χρόνια περίπου.Κοντά στην παραλία.Πως λέγεται ρε παδιά;

Δυστυχώς έχω καιρό να παίξω μπάσκετ. Παλιά έπαιζα αρκετές ώρες κάθε μέρα. Τώρα τίποτα. Στην καλύτερη περίπτωση καμιά γρηγορη πεζοπορία μέσα στο Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας.

Το αγαπημένο μου άθλημα και γιατί να το κρύψωμεν...
εσείς αθλήστε και που;
στα 5 επί 5; στα γυναστήρια; στο στίβο; στην παραλία; με το ποδήλατο;
πείτε anything...
(αλλά σαν το μπάσκετ τίποτα!)

Ποδοσφαιρο 5 Χ 5 .Εχω παιξει μπασκετ ..ωρες ατελειωτες.Ειχα γινει τρελος σουτερ.Μου τη σπαει που εχω εγκαταλειψει το πινγκ πονγκ ..αναγκαστικα .

εγώ γυμνάζω καθημερινά κάτω γνάθο και τον έναν κοιλιακό που μου έχει απομείνει ! (όλα σ'ενα νοικοκυρεμένα! :BDGBGDB55:)

και για να σοβαρευτώ, πάνε χρόνια που σταμάτησα και το κολύμπι όπου είχα κάποτε διακρίσεις και το καράτε και πολλά άλλα.

τώρα πλέον μας έμειναν τα ατέλειωτα ωράρια της δουλειάς.

υ.γ ευτυχώς που βγάζω τον πιτσιρικά βόλτα με το καρότσι και τον πάω μαλλιά κουβάρια να κάψω καμια θερμίδα ο καψερός.

Στο σπίτι δεν έχουμε ασανσέρ.
Είναι τριώροφη μονοκατοικία, ισόγειο και πρώτος όροφος μαγαζί.

Με το ρυθμό που δανείζομαι μηχανήματα, τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο, κάνω κάτι γυμναστικές στις σκάλες, απίστευτες!

Σήημερα ανέβασα έναν ενισχυτή 25 κιλά, φερ' ειπείν...

Δυστυχώς έχω καιρό να παίξω μπάσκετ. Παλιά έπαιζα αρκετές ώρες κάθε μέρα. Τώρα τίποτα. Στην καλύτερη περίπτωση καμιά γρηγορη πεζοπορία μέσα στο Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας.

Ωπ γείτονας... Και εγώ πριν από 8 χρόνια έπαιζα κάθε (μα κάθε) μέρα μπάσκετ σε εξωτερικό χωρο δίπλα από το άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας... Πάιζαμε από τις 5 το απόγευμα ως τις 9:30 me 10:00 το βράδυ...

Φοβερές εποχές... :award:

Παλιά έπαιζα όπως και οι πιο πολλοί πολλές ώρες. Τώρα, ευτυχώς έκατσε μια φάση από πέρσι και το βάλαμε στο πρόγραμμα και παίζουμε κάθε Τετάρτη 12 άτομα (από 1 αλλαγή) διπλό, σε κλειστό. Ενοικιάζουμε με το μήνα δηλαδή 1 ώρα σε ένα κλειστό στην Παλλήνη και έτσι αθλούμαστε και λίγο.

Re: Απάντηση: BASKET ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! ΠΑΙΖΕΤΕ;

Παλιά έπαιζα όπως και οι πιο πολλοί πολλές ώρες. Τώρα, ευτυχώς έκατσε μια φάση από πέρσι και το βάλαμε στο πρόγραμμα και παίζουμε κάθε Τετάρτη 12 άτομα (από 1 αλλαγή) διπλό, σε κλειστό. Ενοικιάζουμε με το μήνα δηλαδή 1 ώρα σε ένα κλειστό στην Παλλήνη και έτσι αθλούμαστε και λίγο.

Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις λιγάκι? Όχι όνομα του γηπέδου και τέτοια...απλά περισσότερο σε τί τιμή το ενοικιάζετε και τί ώρες μπορείς να το κλείσεις? Μπας και βρώ και εγώ τπτ και κουνηθώ λιγάκι γιατί ψήνομαι τρελά!!!

Δεν κανονίζουμε τίποτε κανά πρωταθληματάκι, άλλωστε αυτό είχε τεθεί και παλιότερα.
Ίσως και 10χρόνια έχουν περάσει από τότε που έπαιζα μπαλλίτσα, αλλά νομίζω ότι ακόμα για 20 λεπτά είμαι σαν τον Εki:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: BASKET ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! ΠΑΙΖΕΤΕ;

υ.γ ευτυχώς που βγάζω τον πιτσιρικά βόλτα με το καρότσι και τον πάω μαλλιά κουβάρια να κάψω καμια θερμίδα ο καψερός.

Αρα το avatar σου ειναι ο γιος ενω ετοιμαζεται για να τον βγαλεις βολτα?
:D:D:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: BASKET ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! ΠΑΙΖΕΤΕ;

Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις λιγάκι? Όχι όνομα του γηπέδου και τέτοια...απλά περισσότερο σε τί τιμή το ενοικιάζετε και τί ώρες μπορείς να το κλείσεις? Μπας και βρώ και εγώ τπτ και κουνηθώ λιγάκι γιατί ψήνομαι τρελά!!!

Δίνουμε ο καθένας 23 / μήνα για 1 ώρα/ εβδομάδα, 19.00-20.00 κάθε Τετάρτη.

Στο σπίτι δεν έχουμε ασανσέρ.
Είναι τριώροφη μονοκατοικία, ισόγειο και πρώτος όροφος μαγαζί.

Με το ρυθμό που δανείζομαι μηχανήματα, τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο, κάνω κάτι γυμναστικές στις σκάλες, απίστευτες!

Σήημερα ανέβασα έναν ενισχυτή 25 κιλά, φερ' ειπείν...

Εγώ πάντως το μόνο που σε έχω δει να κουβαλάς είναι ένας T-Amp, με το ασανσέρ και έχοντας παρκάρει 20 μέτρα από το σπίτι μου...:grinning-smiley-043

Ψηφίζω ποδήλατο για τις καλές, και πινγκ-πονγκ για τις βροχερές ημέρες...

Καλά, ρώτα το Ντοκ τι τράβηξα για να του πάω τους Απόλλωνες του Τσακιρίδη!

Εϊναι και γαϊδούρια, παναθεμά τους...

Παλιά έκανα πολύ ποδήλατο, χτυπούσα 50+ χιλιόμετρα για πλάκα. Ως φοιτητής κυκλοφορούσα κανονικά στην πόλη έτσι, με κράνος κανονικά (το λέω γιατί 15 χρόνια πριν, δεν ήταν και το πλέον σύνηθες) Τώρα πια.... δεν έχω ούτε ποδήλατο!

Πάντως δεν είμαι των ομαδικών σπορ

Απάντηση: Re: Απάντηση: BASKET ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! ΠΑΙΖΕΤΕ;

Αρα το avatar σου ειναι ο γιος ενω ετοιμαζεται για να τον βγαλεις βολτα?
:D:D:D

να σου πω την αλήθεια δεν είναι καθόλου κακή η ιδέα σου !
έχω κράνος του Senna 1:1 (ρεπλικα φυσικά)αλλά η δική μου η κεφάλα δεν χωράει μέσα..
στον πιτσιρικά όμως θα χωρούσε άνετα.:grinning-smiley-043

sorry για το οφτοπικ γκάιζ -bye-

μπα δεν πειράζει χαβαλέ τόπικ είναι...
λοιπόν παιδιά , στην Θεσσαλονίκη υπάρχει ένας και μόνο ναός του μπάσκετ, και αυτό είναι το Ποσειδώνιο στην παραλία...
Εκεί μαζευόμαστε σχετικοί, φοιτητές και άσχετοι...
όλοι οι σοβαροί παίκτες (πρώην και νυν από ομάδες αλλά και αθλητές στίβου τένις κτλ) αλλά και όλοι οι τρελοί, οι μοναχικοί, όσοι τέλος πάντων δεν έχουν παρέα εκεί βρίσκουνε...
βέβαια τι θα σου κάτσει στην 8αδα του μονού κάθε βράδυ
είναι θέμα τύχης
ο κάθε άσχετος μπορεί να σε τραυματίσει αν δεν προσέχεις
δόντια μάτια αστράγαλοι και πλευρά δεν καλοπερνάνε-
τουλαχιστον έχω δικαιολογημένες τις γρατζουνιές για την κυρία

εγώ λοιπόν είμαι από τους "μόνιμους" , οι οποίοι δεν είμαστε πάνω από καμιά κατοστή άτομα, που παίζουμε όποτε δεν βρέχει και δεν φυσάει ανεξαρτήτως εξωτερικής θερμοκρασίας.το 'οριο που θέτω για να ζεστάνω τα χέρια είναι οι 5 βαθμοί...άρα κάνα μήνα το χειμώνα προφανώς σκουριάζουμε λίγο
σήμερα δεν πήγα έπρεπε να σώσουμε την ομάδα
στο Ποσειδώνιο λοιπόν με τα χρόνια είμαστε μια μεγάλη παρέα-με ανοικτές αγκάλες για κάθε περαστικό
όλοι γνωρίζονται και δεν πάνε κάποιους από τους άλλους
εγ'ω είμαι ο περίεργος που μαλώνει συχνά
αλλά δεν με πειράζει το βλέπω σαν δωρεάν ψυχανάλυση, σαν ξεμπούκωμα από την πίεση της δουλειάς-και γλιτώνει και το σπίτι μου
(αν ενδιαφέρεται οποιοσδήποτε, υπάρχουν πολλοί χαρακτηριστικού τύποι εκεί από 14 ως 65 χρονών, μπορώ να τους βγάλω στη σέντρα και να σας κάνω εκετενείς περιγραφές χαρακτήρα και στυλ παιχνιδιού...)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BASKET ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! ΠΑΙΖΕΤΕ;

Δίνουμε ο καθένας 23 / μήνα για 1 ώρα/ εβδομάδα, 19.00-20.00 κάθε Τετάρτη.

Καθόλου ασχημές και οι ώρες και τα χρήματα...ευχαριστώ για τις πληροφορίες