BASKET ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! ΠΑΙΖΕΤΕ;

Δυστυχως τα τσιμεντα του Ποσειδωνειου και ολων των αλλων ανοικτων γηπεδων της Ανατ Θεσ/νικης κατεστεψαν τα γονατα των περισσοτερων.οταν βαλαμε μυαλο και πηγαμε στα ξυλινα δαπεδα ηταν αργα,βεβαια την εποχη που παιζαμε στα ανοικτα γηπεδα ,δεν υπηρχαν κλειστα,εχω παιξει και σε χωματινο στην παραλια,κοντα στο ανοικτο του Ανατολια στην παραλια.Οταν εγινε το Ποσειδωνειο ηταν παραδεισος,τωρα θυμηθηκα την πιο εκπληκτικη εμπειρια οταν επαιξα στο κλειστο της Μακαμπι,αν θυμαμαι καλα,στην οδο Φλεμιγκ,ηταν στρωμενο με πλακακι ,γιατι ηταν παλιο σπιτι

φίλε η πιο σημαντική μου στιγμή ήταν όταν παίξαμε παιδικό Ηρακλής-Νέστωρας στο κύριο γήπεδο του Παλαί, και τότε μόλις είχε μπει το ξύλινο παρκέ!! και μετά από μας περίμεναν για προπόνηση και οι 2 ομάδες του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ...

ακόμη θυμάμαι την πρώτη προπόνηση στο Ιβανόφειο μόλις χτίστηκε, υπήρχε το παρκέ αλλά δεν είχαν έρθει ακόμα οι μπασκέτες!

τέλος πάντων τι γίνεται στο Ποσειδώνειο με τα γόνατα το γνωρίζουμε, αλλά και τι να κάνουμε κιόλας...
αύριο θα πάω πάλι, γατί χτες και έχασα και πονάω παντού, κι έτσι σήμερα ξεκούραση ταινία και φορουμ...

...και μας χτύπησε κι εμάς η ατυχία, Μ.Πέμπτη βράδυ από ένα πέσιμο έχω άρθηκα στον καρπό...
τα έχει αυτά το άθλημα, το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα επανέλθω...
ήδη έβαλα 2 κιλά από την ακινησία...
εσείς πως τα πάτε με τραυματισμούς;