Το λέω αυτό γιατί διαβάζοντας κάποιος εδώ μέσα και μη ξέροντας ότι μιλάμε για κατεβασμένα αρχεία νομίζει ότι η ταινία κυκλοφορεί στα ράφια των video club και δημιουργείτε μια σύγχυση . Γι αυτό καλύτερα θα ήταν να διευκρινίζουμε αν είδαμε την ταινία σε αυθεντικό νόμιμο BR , σε κατεβασμένο BR και επεξεργασμένους υπότιτλους η αν αυτή ήταν σε MKV . Βέβαια κατά πόσο είναι σωστό να αναφερόμαστε σε παράνομο υλικό είναι μια άλλη ιστορία .
Συγγνώμη για την of topic παρέμβαση αλλά νομίζω ότι χρειάζονταν
Κωστα δεν ειναι λιγο μπερδεμα ομως αυτη η πρακτικη ?
μια ταινια ανοιγει νημα στα κινηματογραφικα...μετα στα ντιβιντι και μετα στα μπλουρει....
χανεται η μπαλα λιγο.
Πρεπει καποια στιγμη να μπει μια ταξη και να συζηταμε ας πουμε μονο τεχνικα θεματα στα μπλου ρει και οχι αν χασμουριομαστε.....η αν μας αρεσεη υποθεση.
κοινη λογικη νομιζω οτι εκφραζω......
κανουμε την ιδια κουβεντα 3 φορες χωρις λογο αντι να εξειδικευουμε την συζητηση.
Ναι είναι, αλλά απ την άλλη θα πρέπει με τη λογική αυτή να καταργήσουμε τις υποκατηγορίες καθώς και τον τίτλο της κατηγορίας και να μετονομαστεί σε MOVIES γενικός
Καλημέρα, εγώ χθές το είδα στο video blue στη φιλολάου και σε ένα ακόμα video club στον ίδιο δρόμο. Τιμή όμως για αγορά δέν ξέρω διότι αυτοί μόνο για ενοικίαση το είχαν.
Μόλις αγόρασα την ελληνική έκδοση της Audio Visual. Ουσιαστικά πρέπει να είναι η ίδια έκδοση που κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο αλλά με ελληνικό εξώφυλλο και ελληνικούς υπότιτλους. Είναι σε απλή πλαστική θήκη και δεν περιέχει κάποιο booklet. Στις λίγες επιλεγμένες σκηνές που είδα η εικόνα είναι εκπληκτική, ιδίως στις ΙΜΑΧ με το bitrate να παίζει συχνά ανάμεσα στα 30 με 40,και ο ήχος τρουΧουΝτου. Για περισσότερες πληροφορίες σκάναρα το οπισθόφυλλο.
Παιδιά καλημέρα. Το είδα χθες και θέλω να ρωτήσω τα εξής δύο πράγματα:
Πρώτον, η ταινία είχε ήχο d.d True HD; Εγώ πάντως δέν το βρήκα παρα μόνο στο κουτί του δίσκου!!
Αυτό που έβγαζε το μενού ήταν "Μulti chan. dolby D". Ενα απλό d.d 5.1 δηλαδή που είχαμε στα dvd.
Δεύτερον, κάποιες στιγμές η εικόνα απο 2.35:1 που ήταν, γέμιζε για λίγο όλη την οθόνη, το έκανε και σε σας;
Eυχαριστώ.