Batman - The Dark Knight

Aυτο με την εικονα ειναι της ταινιας ,συνεπως και φυσιολογικο.

Ωραία λοιπόν με την εικόνα, τώρα το θέμα είναι και για τον ήχο να μας πη κάποιος που είδε την Eλληνική κόπια της Audio visual.

Aν το ειδες σε ps3 πηγη σωστα σου βγαζει multi channel.Ειναι θεμα trascoding

Οχι το είδα σε blu-ray συσκευή(DENON3800BD) που έχει δικούς της αποκοδικοποιητές και σε όλα τα άλλα δισκάκια ανάλογα γράφει "dts-hd master audio"(die hard 4) , "dolby true-hd"(spider-man 2), κ.τ.λ.π.

Πάντως το PowerDVD 8.0 δείχνει στο information ότι παίζει Dolby TrueHD 5.1

Το πιθανότερο είναι ότι δεν το επέλεξες από το μενού, είναι η δεύτερη επιλογή το trueHD, η πρώτη, η default δηλαδή είναι απλό 5.1

Λογικό άλλωστε καθώς ο μέσος αγοραστής του bluray δε θα έχει σύστημα που να υποστηρίζει truehd οπότε θα άκουγε απλό στέρεο ή και τίποτα.

Oπότε βάλτε τα σπαθιά στις θήκες, περιμένω απλά τον φίλο dvotsis να το επιβεβαιωσει...

Last edited:
Απάντηση: Re: Batman - The Dark Knight

Audio Visual ήθελες....

Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου..

Ελληνικούς υπότιτλους ήθελε ο άνθρωπος.
Τόσο μεμπτό είναι αυτό ?

Καλος ο εγωϊσμός του να βλέπουμε ταινίες για την πάρτη μας αλλά υπάρχουν και άλλοι (οικογένεια π.χ ) τους οποίους είναι απάνθρωπο να τους βάζεις στη δοκιμασία , να δουν μια ταινία χωρίς υπότιτλους.

Πάντως αν εξαιρέσει κανείς το πραγματικά θλιβερό packaging με τη λεπτή θήκη και το εξώφυλλο που από πάνω είναι μπλε όπως η θήκη του bluray με αποτέλεσμα να βλέπεις 2 πάνω μέρη θήκης :P, η έκδοση είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Τέτοια εικόνα δεν ξαναείδα ποτέ στο σπίτι μου. Για τον ήχο επιφυλάσσομαι, όταν ξαναστήσω τα πράγματα διαφορετικά ώστε να έχω hd formats...

Λοιπόν επιβεβαιώνω και εγώ.

Η ταινία ξεκινάει με απλό Dolby Digital, by default.
Πας στο set up (pop-up menu),διαλέγεις Dolby TrueHD ,ελληνικούς υπότιτλους και είσαι έτοιμος..

Μην ανησυχείς φίλε dvotsis..:a0210:

Αδικία,το έχω παραγγείλει και έχει γίνει Posted από 3/12 αλλά ακόμα να έρθει........
Αν και ελπιζω οτι σου εχει ερθει,για την ιστορια αναφερω ότι το δικο μου αντιτυπο (απο Play) εγινε posted την 4-12-08 και παρεληφθη την 12-12-08 μαζι με το Wanted (posted την 30-11-08).
Συγχρονως το Hellboy II (posted την 4-12-08) ακομη αναμενεται...........

ΥΓ Μηπως μπηκαν κουκουλοφοροι στα ΕΛΤΑ?:flipout:

Re: Απάντηση: Batman - The Dark Knight

Λοιπόν επιβεβαιώνω και εγώ.

Η ταινία ξεκινάει με απλό Dolby Digital, by default.
Πας στο set up (pop-up menu),διαλέγεις Dolby TrueHD ,ελληνικούς υπότιτλους και είσαι έτοιμος..

Μην ανησυχείς φίλε dvotsis..:a0210:

Τι να μην ανυσηχώ που την είδα χθες σε απλό 5.1, θα πάω να τη ξανανοικιάσω τώρα το απόγευμα(αν τη βρώ)μόνο και μόνο για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Αλλά δέν μπορώ να καταλάβω χθές στραβός είμουνα;
Αυτό το "pop-up" menu το πατούσα και έτσι διάλεξα τους υπότιτλους. Μετά στην ενότητα "audio" μου έλεγε "pres bouton audio". Πατούσα λοιπόν απο το τηλεκοντρόλ του player το "audio" και μου είχε μόνο το απλό dolby.

Παιδιά επιβεβαιώνω αυτούς που είπαν ότι έχει τελικά dolby TrueHD.
Το λάθος μου ήταν ότι εγώ ανεβοκατέβαινα τα βελάκια όταν είμουν στο "Multi chan.dolby D", χωρίς πρώτα να έχω πατήσει "enter".
Κρίμα χαράμισα τέτοια ταινία στο απλό d.d 5.1, πρώτη φορά τη "πατάω" έτσι.
Αν ήταν εισαγώμενο δισκάκι ισως να το έψαχνα κι´αλλο, αλλά ξέροντας τις απατεωνιές που κάνουν κατά καιρούς οι Ελληνικές εταιρίες(πόσες φορές στα dvd έγραφαν μπάντα dts και δέν είχε), σκέφτηκα ότι άρχισαν τα ίδια και στα blue-ray και επαναπάφτηκα.

Υ.Σ.
Να ρωτήσω το Δημήτρη, η μπάντα στο dolby True-HD απο θέμα έντασης πως ήταν;
Εγώ έβαλα πάλι 4-5 db επιπλέον(σαν το Hancokc) αλλά μήπως επειδή ήταν απλό d.d 5.1

Απάντηση: Re: Batman - The Dark Knight

Παιδιά επιβεβαιώνω αυτούς που είπαν ότι έχει τελικά dolby TrueHD.
Το λάθος μου ήταν ότι εγώ ανεβοκατέβαινα τα βελάκια όταν είμουν στο "Multi chan.dolby D", χωρίς πρώτα να έχω πατήσει "enter".
Κρίμα χαράμισα τέτοια ταινία στο απλό d.d 5.1, πρώτη φορά τη "πατάω" έτσι.
Αν ήταν εισαγώμενο δισκάκι ισως να το έψαχνα κι´αλλο, αλλά ξέροντας τις απατεωνιές που κάνουν κατά καιρούς οι Ελληνικές εταιρίες(πόσες φορές στα dvd έγραφαν μπάντα dts και δέν είχε), σκέφτηκα ότι άρχισαν τα ίδια και στα blue-ray και επαναπάφτηκα.

Υ.Σ.
Να ρωτήσω το Δημήτρη, η μπάντα στο dolby True-HD απο θέμα έντασης πως ήταν;
Εγώ έβαλα πάλι 4-5 db επιπλέον(σαν το Hancokc) αλλά μήπως επειδή ήταν απλό d.d 5.1

Δεν πρόσεξα γιατί..δεν την είδα ακόμα !:flipout:

Μόνο το τεστ με τα audio tracks έκανα..:BDGBGDB55:

Πάντως αν διαπιστώσω το ίδιο,θα το γράψω μην ανησυχείς..:operator:

Το πηρα και εγω απο το Video Club της γειτονιας μου 32 Ευρω!
Μενει μονο να παραλαβω το Player (Pioneer BD-51)που μου ειπαν θα ειναι εδω μεσα στην εβδομαδα!
Μολις το παραλαβω θα δω την ταινια και θα σας πω εντυπωσεις!
Δεν την εχω δει κιολας και ετσι θα εχει και Suspence!

Παιδιά μόλις μου ήρθε από το play και μου κάνει εντύπωση πως έχει ελληνικούς υπότιτλους και πως πάνω στο δισκάκι γράφει με ελληνικά(!) ακατάλληλη κάτω των 13, επιτρέπεται μόνο η πώληση!

Re: Απάντηση: Batman - The Dark Knight

το πηρα απο καταστημα στο Λονδινο ...
εχει υποτιτλους απο 18 χωρες εκτος Ελλαδος ....
18 λιρες

.

εμένα εντύπωση μου έκανε ότι το διπλό special edition dvd επωλείτο μόνο 13.99 λίρες και είχε και ελληνικούς υποτίτλους... στο hmv μάλιστα εάν αγόραζες και κάτι άλλο στις 10 λίρες, το dark knight το έπαιρνες μόνο 9.99 λίρες ... ( η λίρα την προηγούμενη εβδομάδα κόστιζε μόνο 1.1 ευρώ ... ) ....