Batman vs Superman: Dawn of Justice

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 7 9.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 14 19.4%
  • Καλή

Votes: 22 30.6%
  • Μέτρια

Votes: 20 27.8%
  • Κακή

Votes: 10 13.9%

• Total voters
    72
Re: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

Φίλε μου, αν χωρίζεις τις ταινίες, σε "προσέχεις" και "Pizza Movies" τότε δεν θα καταφέρις ποτέ να προσεγγίσεις μια αντικειμενικη κριτική, αν σε ενδιαφέρει φυσικά!
Θα μου πεις οτι δεν υπάρχει 100% αντικειμενικη κριτικη. Σαφώς, αλλα προσπαθεις οσο το δυνατον να αξιολογισεις και να ζυγισεις τα θετικα και τα αρνητικά της ταινιας, και δεν εννοω του τυπου "δεν μου αρεσει ο Τομ Κρουζ" ή "ο Μπραντ Πιτ ειναι κουκλος", αλλα αν ειχε δεμενο σκηνικο στο καδρο, αν ειχε σωστο editing, αν ειχε καλη υποκριτικη, αν ειχε ενδιαφερουσες γωνιες ληψης, αν ειχε καλο σεναριο και σωστο storytelling και πολλά αλλα. Αν δεν δωσεις την "ιδια" προσοχή σε όλες σημαινει οτι κανεις διακρισεις, και οτι η αρνητική βαθμολογια που μπορει να δωσεις σε μια Pizza Movie μπορει να εχει ήδη μπει πριν καν ξεκινησεις να την βλεπεις. Γι αυτο δεν ειναι πρεπον να καταδικαζουμε, καμια ταινια, ότι ειδους και να ειναι, εκτος αν την βλεπεις δευτερη φορα. Αν καταλαβα καλα αυτο που επιθυμουσες να πεις ειναι "κανονικες" και "Blockbuster". Εκει υπαρχει διαφορα, αλλα ποτέ ως προς την προσοχη με την οποια θα τις βλέπεις. Αν τωρα ενας την ωρα που βλεπει μια Pizza Movie φιλαει την γκομενα του, η μιλαει στο κινητο του οπως κανουν παρα μα παρα πολλοι, για να δουν το παμε στοιχημα ή οτι αλλο εχουν τζογαρει, και χανουν στιγμιοτυπα απο την ταινια την οποια εσφαλμενα θεωρουν κατωτερης προσοχης, τοτε θα γυρισουν σε καποιον και θα πουνε πράγματα από ενα έργο που στην ουσία δεν είδαν ΠΟΤΕ ολοκληρο. Και μαλιστα θα αρχισουν να χειραγωγούν και άλλους προς την ιδια αποψη. Γι αυτο κανω ετσι. Οχι για το αν του αρεσε καποιου η ταινια ή δεν του αρεσε, αλλα για τον λόγο που ΔΕΝ του αρεσε!

Διαβαζω: δεν ειδα τον Φλας, στην ταινια. Δεν ειπαν δεν ειδα τον Ακουαμαν ή τον Σάιμποργκ, που φυσικα τους αναγνωρισανε στο αψε σβησε. Λενε δεν ειδα τον Φλας που εμφανιστηκε 2 φορες. Επομενως ή οπως λες την βλεπανε ως Pizza Movie, ή ο Φλας ηταν τοσο γρηγορος που όντως δεν τον ειδε κανεις!

Απάντηση: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

οκ,σου υποσχομαι οτι οταν θ'αλλαξω επαγγελμα και γινω κριτικος ταινιων,θα ακολουθησω κατα γραμμα ολα αυτα που γραφεις.

Διαβαζω: δεν ειδα τον Φλας, στην ταινια. Δεν ειπαν δεν ειδα τον Ακουαμαν ή τον Σάιμποργκ, που φυσικα τους αναγνωρισανε στο αψε σβησε. Λενε δεν ειδα τον Φλας που εμφανιστηκε 2 φορες. Επομενως ή οπως λες την βλεπανε ως Pizza Movie, ή ο Φλας ηταν τοσο γρηγορος που όντως δεν τον ειδε κανεις!

Δες το λίγο λογικά.
Αν βάλω στην ίδια κλίμακα μία ταινία του Kurosawa με το Batman vs Superman δεν θα υπήρχε βαθμός να βάλω, μιας και δεν υπάρχει κάτω από 0.
Από εκεί και πέρα, τι να καθίσω να προσέξω στο Man of Steel? Αν τους ξέφυγε κανένα κτήριο;
Ούτε καν σαν Superman δεν έλεγε η συγκεκριμένη.

Δεν τα βαζεις στην ιδια κλιμακα, απλα τους δινεις προσοχη. Οι μεν ειναι ταινιες εποχης που σχετίζονται με μια αλλη θεματικη ενοτητα, ενω το Man Of Steel και το Dawn of justice ειναι ταινιες φαντασιας και δρασης. Και δεν ειναι 0. Υπαρχουν πολλα εξαιρετικα στοιχεια και στις δυο ταινιες. Δεν σου λεω οτι ειναι δεκαρια, αλλα ειναι ταινιες απο το μετριο προς το καλο. Φυσικα υπαρχει και η μεριδα των φαν, αλλα και η καλη κριτικη πρεπει να εχει ορια. Οπως στο Warcraft που πεσανε ολοι οι φαν και λεγανε ταινιαρα, κι ετσι κι αλλιως. Κατσε ρε συ απο που κι ως που ταινιαρα. Κι εγω ηθελα να δω μια καλη ταινια τυπου αρχοντα και χομπιτ μετα τον Τζακσον, αλλα αυτo το πραγμα ουτε κατα διανοια. Μαλιστα καποιος στο Αθηνοραμα, εγραψε οτι ηταν στο επιπεδο του Blade Runner και του Forbidden Planet. ΣΟΚ!!!! Ναι τις βλεπεις με την ιδια προσοχη, αλλα οι μεν ειναι 10 και η αλλη ειναι 3.5 με το ζορι.

Και ΝΑΙ υπαρχουν και χειροτερες απο το Warcraft!
Μπορω να βρω πολλες χειροτερες.
Βραδιες Κακων ταινιων ειναι απολαυση!:drool1:

Κι εγω ηθελα να δω μια καλη ταινια τυπου αρχοντα και χομπιτ μετα τον Τζακσον, αλλα αυτo το πραγμα ουτε κατα διανοια.

Για αυτό σου άρεσε το Batman VS Superman;
Επειδή ξετρύπωσαν το CGI του Cave Troll από το LOTR για να το παρουσιάσουν σαν Doomsday; :flipout:
And seriously... Παραβλέπεις ότι τον Superman τον έσωσε το ότι η μάνα του έχει το ίδιο όνομα με τη μαμά του Batman; Dude???

Δεν τρελαθηκα με το Batman V Superman, και το θεωρω χειροτερο απο το Man Of Steel.
Απλα δεν ήταν τοσο κακη ταινια οσο λενε. Ειχε αρκετες βλακειες, αλλα και ορισμενα εξαιρετικα κομματια, οπως το κομματι του δικαστηριου, που ηταν φανταστικο!
Ακομη και ο μεσος ορος κριτικων ειναι χαμηλός λόγω του διχασμου που προκαλεσε.
Όλοι θελαμε να ειναι καλύτερη ταινια και το περιμεναμε, αλλα οι πολλες προσδοκειες μας προδωσανε.
Τα προβλήματα όμως δεν ειναι αυτα που εκφραζουνε. Αυτο με το ονομα ηταν οντως ενα θεματακι.
Αν και το κανανε ετσι επειδη ουσιαστικα δεν υπαρχει "ΜΑΧΗ" αναμεσα τους επειδη ο Σουπερμαν ποτε δεν πηγε να παλεψει τον Μπατμαν αλλα να τον λογικεψει.
Αλλα θα μπορουσαν να το τελειωσουν καλυτερα. Πιστευω οτι η DC βιαστηκε. Ενω ειχε ενα πολύ καλο reboot του Σουπερμαν, θα επρεπε να βγαλει πρωτα ενα Man OF Steel 2 και μια σολο ταινια Batman, και μετα τον θανατο του Σουπερμαν στο Batman v Superman. Απλα ζοριστηκαν, με την Marvel να ξεφευγει, και γαμησανε το χρονοδιαγραμμα τους. Ηταν η χειροτερη ποιοτικα ταινια με ηρωες της χρονιας (μεχρι τωρα) αλλα αρκετα διασκεδαστικη, ειδικα στο κομματι της μαχης, όπου ο Σναιντερ ξερει πολυ καλα να κανει.

Πολυ κακη ταινια. Ασυνδετη και αψυχολογητη με μεγαλα προβληματα σε σκηνοθεσια και μονταζ.
Επισης πολυ σκοταδι για να γλυτωσουμε κανα φραγκο απο τα εφε.

Ο Λεξ πρεπει να παρει βατομουρο. Ο Αφλεκ ηταν καλος σχετικα.
Απολυτη ελλειψη χιουμορ, κακες μαχες, και η wonder woman ειναι απλα ενας κακος χαρακτηρας χωρις background και χωρις ενδιαφερουσες δυναμεις και στορυ.

Καλα ο μομοα παιζει να ειναι πιο αταλαντος απο τσιπουρα. Ο φλας εχει ακμη και δειχνει 15 χρονων. Αν ημουν ο Σουπερμαν σε αυτο το συμπαν θα τους σκοτωνα ολους και θα γινομουν κακος.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

... Αν ημουν ο Σουπερμαν σε αυτο το συμπαν θα τους σκοτωνα ολους και θα γινομουν κακος.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπαααα
Ειναι ολοι τοσο κακοι που αν τους σκοτωνες θα γινοσουν ηρωας.

Καλα ο μομοα παιζει να ειναι πιο αταλαντος απο τσιπουρα. Ο φλας εχει ακμη και δειχνει 15 χρονων. Αν ημουν ο Σουπερμαν σε αυτο το συμπαν θα τους σκοτωνα ολους και θα γινομουν κακος.

:flipout::flipout:

Πως δεν το σκεφθηκανε οι αχρηστοι. Θα ειχε γινει της τρελλης τωρα ολοι για αυτην την ταινια θα μιλουσαν.

Για αυτό σου άρεσε το Batman VS Superman;
Επειδή ξετρύπωσαν το CGI του Cave Troll από το LOTR για να το παρουσιάσουν σαν Doomsday; :flipout:
And seriously... Παραβλέπεις ότι τον Superman τον έσωσε το ότι η μάνα του έχει το ίδιο όνομα με τη μαμά του Batman; Dude???

Μάνα είναι μόνο μία! (Λαζόπουλος mode off)

Δεν τρελαθηκα με το Batman V Superman, και το θεωρω χειροτερο απο το Man Of Steel.

Ε τότε τι κόφτεσαι τόσες μέρες;
Όλοι το ίδιο λέμε, συμφωνείς αλλά σέρνεις το χορό! :flipout:

Οχι. Δεν λεμε ολοι το ιδιο. Διαλογο κανουμε.

Απάντηση: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

το Man Of Steel ηταν καλη ταινια,απλα κουρασε στο τελος με τις υπερβολες.
Το Batman vs Superman: Dawn of Justice ,δεν εχει καμια σχεση,ειναι πολυ κουραστικη ταινια απ´την αρχη μεχρι το τελος.
Για να μη πω για τα κοστουμια που ειναι γελοια.

Λοιπον την ειδα την ταινια, sthn long version οπως ειχα πει, και μπορω να πω τι μου αρεσε αρκετα σαν υποθεση. Το οτι δεν ειχε συνεχεια υπερπτησεις και ξυλο, αλλα συζητησεις και ερωτηματικα ειναι μαλλον στα συν.

Στην αρχη μονο εχω προβλημα με τους ηθοποιους γιατι πως να το κανεις, για αυτους τους ηρωες χρειαζονται κεφαλια με γωνιες και τετραγωνα σαγονια...(που δεν εχουν οι ηθποιοι) αλλα συνηθηζεις. Αυτος ο Μπεν Αφφλεκ τερατακι εχει γινει.

Θα ψηφησω πολυ καλη, να πω οτι την πρoτιμω απεναντι στο Steel (στην οποια θα εβαζα ενα καλη οποτε εδω πολυ καλη για να γινει καποια διαφορα)...

Παντως πανω απ ολα....

Το τελος με σοκαρε καπως...ομολογω δεν περιμενα κατι τετοιο...

Απ την στιγμη που κανει την εμφανιση του ο Doomsday ηταν αναμενομενο , γινετε στο comic οπως αναφερθηκε απο τον Χρηστο.

Παντως ειλικρινα, εκει που αρχιζα να γινομαι μπλαζέ, (αρχιζα να μπουχτιζω με το νιοστο φανταστικ φορ για την ακριβεια) αρχισε να εγειρεται το ενδιαφερον μου για νεες ταινιες Super Heroes.
Το + του φιλμ για μενα.

Re: Απάντηση: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)

Για να μη πω για τα κοστουμια που ειναι γελοια.

Σε εχω :D

Το κοστουμι του Ζουπερμαν ειναι το ιδιο απο το Man of steel. Εγω απο τοτε ειχα πει οτι μου αρεσε. Νισαφι με το βρακι απεξω.

Του Μπατμανιδη ειναι ρετρο. Και η κοψια και το χρωμα.

Koιτα πως ηταν το κομικ απο το οποιο εμπνευστηκε η ταινια....

960.jpg
img_201405221153502684.jpg

και η πανοπλια

the_dark_knight_returns_by_800poundproductions-d9b47u5.jpg
BVS%2BR%2Brate.jpg

Bασικα συγκρινε τα προηγουμενα κοστουμια του Μπατμαν απο ολες τις ταινιες του.

Ισως να απογοητευτεις.....που δηλωσες οτι δεν σου αρεσε το τελευταιο :D

4214044-1339826625-6UZDR.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αρχιζα να μπουχτιζω με το νιοστο φανταστικ φορ για την ακριβεια) .

Tρια εχουν βγει για την ακριβεια.

Τα δυο πρωτα με το ιδιο καστ και η τελευταια υπερβλακεια που εκανε redive.