speedman_27
Supreme Member
Re: Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016)
Την ταινία αυτή έπρεπε να την σκηνοθέτηση ο νολαν
Την ταινία αυτή έπρεπε να την σκηνοθέτηση ο νολαν
Είδα χθες την ταινία . Μετά την πατάτα του sw7 Φοβόμουνα .
Ευτυχώς διαψεύστηκα
Η ταινία ήταν εξαιρετική .. Σκοτεινή ...
Μουσική άψογη ..
Φοβερή φωτογραφία ..
Συμφωνώ με τον Χρήστο σε σχέση με το Άφλεκ ..
Πολύ καλός .
Μάλλον επειδή δε μιλούσε πολύ
Το μόνο που με χάλασε ήταν ο τελικός κακός .. Πολύ cgi .. μου θύμισε τέρατα απο το lord of the rings ..
Ποιοι κριτικοί το έθαψαν ; Αυτοί που εκθείασαν - αμερόληπτα - το sw7;
Πολύ καλύτερη απο όλες τις κινηματογραφικες δημιουργίες τις Marvel.
Να πω τηλ αλήθεια περίμενα να δω σε μια σκηνή τον Stan Lee![]()
(συνήθεια )
Προτείνω να τη δείτε στον κινηματογράφο ...
Ναι θα την αγοράσω σε Bly Ray![]()
είναι τόσο καλή όσο το πρώτο batman του nolan ή το τελευταίο xmen του 2014 ή το πρώτο avengers? ίσως όχι, αλλά αυτό δεν την κάνει κακή ταινία σε καμία περίπτωση
Γενικά συμφώνω.
Θεωρώ καταπληκτική τη σκηνοθεσία του Σνάιντερ. Εάν είχαν "πυκνώσει" λίγο το σενάριο στο 1ο πρώτο μισό της ταινίας (το οποίο ήταν αρκετά φλύαρο) και γενικά είχε λίγο περισσότερο δράση, ίσως μιλάγαμε για κάτι εξαιρετικό.
Σχετικά με τις ερμηνείες:
Πάρα πολύ δυνατός ο Μπεν Άφλεκ στον ρόλο του μπάτμαν (ομολογώ ότι με εξέπληξε ευχάριστα)
Υποτονικός ο Χένρι Κάβιλ σαν σούπερμαν (σε αντίθεση με το στο man of steel όπου ήταν εκπληκτικός)
Απογοητευκός ο 'Αιζενμπεργκ στον ρόλο του Λεξ Λούθορ (πολύ άστοχη επιλογή θα έλεγα)
Πολύ καλή η Γκαλ Γκαντοτ σαν γουόντερ γούμαν (η οποία επιπλέον είναι και κουκλάρα![]()
![]()
)
Με βάση τα παραπάνω, ψήφισα καλή (3/5).
νομίζω οτι μετά και απο αυτή θα σταματήσω να ασχολούμαι με Marvell - superheroes...
Σιγά τον σπουδαίο Λουθορ που έκανε ο Χακμαν.
Μόνο σαν όνομα μέτρησε, όχι σαν απόδοση ρόλου.
Οντως καμια σχεση με τον θεο Κεβιν Σπεισι στο Superman Returns.
Να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου πως η ταινία είναι απαράδεκτη.
Ρε συ.
Αυτη ειναι DC. Οχι Marvel.
Η χειροτερη εταιρεια στα comics η οποια καταστρεφει και τις προσπαθειες στην μικρη και στην μεγαλη οθονη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.