Battlefield 6

Θα περιμένουμε να μπει στο game pass

Θα περιμενεις πολυ τοτε.....

το προηγουμενο κρατησε περισσοτερο απο καθε αλλο BF (4 χρονια ) , ηταν απο ολα ισως το πιο κατακριτεο και δεν βγηκε ποτε στο game pass.

Θα περιμενεις πολυ τοτε.....

το προηγουμενο κρατησε περισσοτερο απο καθε αλλο BF (4 χρονια ) , ηταν απο ολα ισως το πιο κατακριτεο και δεν βγηκε ποτε στο game pass.
Ποιο ήταν το προηγούμενο?

α εννοεις να πληρωσεις εξτρα ?

καλα πολλα ειναι δεν λεει κατι αυτο.
Τι εννοείς έξτρα. Το game pass είναι με συνδρομή, στη συνδρομή συμπεριλαμβάνεται και το bf 2042, δεν πληρώνεις κάτι έξτρα.

Παιδιά γεράσαμε για multiplayer δεν είναι ντροπή είναι φυσική εξέλιξη.

Γεράσαμε, αλλά δε φταίει αυτό ακριβώς, φταίει ότι καλομάθαμε στα νιάτα μας με καταπληκτικά campaigns, τι να σου #@$ει το multiplayer μπροστά σε κάτι τέτοια. Προσωπικά multiplayer τέτοιου τυπου δεν με τράβηξε ποτέ, ούτε καν στα νιάτα μου, τα θεωρούσα πάντα απίστευτα βαρετά και χωρίς νόημα.

Δείτε το και στην πραγματική ζωή, στον πόλεμο δεν καλούν μεσήλικες μόνο αν έχουν τελειώσει οι εφεδρίες.
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω βαζω κατω μερικους 40 χρονια μικροτερους μου :ROFLMAO:

Τι εννοείς έξτρα. Το game pass είναι με συνδρομή, στη συνδρομή συμπεριλαμβάνεται και το bf 2042, δεν πληρώνεις κάτι έξτρα.

Α για Xbox μιλας ......νομιζα οτι υπαρχει μονον ο πλανητης PS :ROFLMAO:

Δεν ξερω τι κανουν εκει στο PS ποτε δεν το εδωσαν παντως και λογικο μιας και πουλαγε μεχρι τελους...

Α για Xbox μιλας ......νομιζα οτι υπαρχει μονον ο πλανητης PS :ROFLMAO:

Δεν ξερω τι κανουν εκει στο PS ποτε δεν το εδωσαν παντως και λογικο μιας και πουλαγε μεχρι τελους...
Το game pass είναι για Xbox και pc. Η ΕΑ βάζει τα παιχνίδια στο EAplay συνήθως ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία τους, οπότε είναι διαθέσιμο και στο PS μέσω του EAplay

Γεράσαμε, αλλά δε φταίει αυτό ακριβώς, φταίει ότι καλομάθαμε στα νιάτα μας με καταπληκτικά campaigns, τι να σου #@$ει το multiplayer μπροστά σε κάτι τέτοια. Προσωπικά multiplayer τέτοιου τυπου δεν με τράβηξε ποτέ, ούτε καν στα νιάτα μου, τα θεωρούσα πάντα απίστευτα βαρετά και χωρίς νόημα.
Ακριβώς τα ίδια. Επίσης πέφτει το cheating της αρκούδας. Πας εσύ με το σταυρό στο χέρι και ο άλλος έχει "God mode" με το καλημέρα......ποιό multiplayer να παίξεις.....και μετά νομίζεις ότι γέρασες. ;)

Ακριβώς τα ίδια. Επίσης πέφτει το cheating της αρκούδας. Πας εσύ με το σταυρό στο χέρι και ο άλλος έχει "God mode" με το καλημέρα......ποιό multiplayer να παίξεις.....και μετά νομίζεις ότι γέρασες. ;)

Στο ps5 αυτα δεν υπαρχουν.

Η σουιτα αποτροπης cheat δεν αφηνει κουνουπι αστο.....

Το οτι υπαρχουν τρομακτικοι παιχτες υπαρχουν.

Εκει που ισως υπαρχουν κενα ασφαλειας ειναι στα pc αλλα κλεινεις το crossplay (να παιζεις δηλαδη σε σερβερς ταυτοχρονα με χρηστες και pc και ps5 και xbox ) και εισαι βεβαιος οτι δεν σε κλεβουν.

Ειναι αλλωστε τοσοι πολλοι οι χρηστες στο ps5 (οπως παντου) που δεν τρεχει μια να αποκλεισεις τους pcακηδες.

το κακο ειναι οτι δε βγαινουν πια παρομοια παιχνιδια με καλο campaign, αν ξερει κανεις κανενα προσφατο ας το πει... εγω ακομα παιζω τα παλια call of duty kai battlefield.

Το BF ποτε δεν ηταν παιχνιδι του campaign.

Οι παιχτες για το multiplayer το αγαπησαν και τις καταπληκτικες τους σουιτες μαχης. Στο δε καινουργιο εχουν ξεπερασει καθε προσδοκια σε ολα τα επιπεδα.

Πραγματικα το μονο παιχνιδι που αξιζει τα λεφτα του (το μαρτυρουν εκτος των κριτικων και οι πωλησεις βεβαια)