BBC Planet Earth 5 disc προσφορά...

mipi

Senior Member
30 June 2006
655
Χίος
Χάρις στο avforums.co.uk που και εκεί είμαι μέλος, πληροφορήθηκα την προσφορά του ανωτέρω Box Set:
http://www.zavvi.co.uk/hddvd.jsf
Πρόκειται για την 5άδισκη έκδοση που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη και όχι την 4δισκη αμερικάνικη (ένα επιπλέον δισκάκι με έξτρα)
ΔΕΝ έχει ελληνικούς υπότιτλους (ως συνήθως μας έγραψαν...):fahne90:
Το παράγγειλα πριν από λίγο για 19,99 λίρες Αγγλίας και δεν μου χρέωσαν έξοδα αποστολής.

Σκέφθηκα ότι πιθανόν κάποια μέλη θα τα ενδιαφέρει.

Mήπως τελικα να παω να αγορασω κανα HD DVD Rom? Πιο πολύ τιτλοι κυκλοφορουν, για να μη μιλησουμε καν για τιμες...

Εγώ πάντως με 2 Toshiba HD-XE1 και καμιά 70αριά ταινίες αγορασμένα σε χαμηλές τιμές δεν το μετάνιωσα καθόλου (κάθε άλλο μάλιστα!!!):grandpa:

ΔΕΝ έχει ελληνικούς υπότιτλους (ως συνήθως μας έγραψαν...):fahne90:

Μετά λένε "γιατί δεν αγοράζετε;" :furious3: Ρε άει-σιχτήρ...
Κι εγώ το έχω αγορασμένο (λαλακία), κοντά στα 60 Ευρουλάκια έσκασα, και τελικά τα βλέπω σε ματρόσκες με Ελληνικούς υπότιτλους...
icon14.gif

Mήπως τελικα να παω να αγορασω κανα HD DVD Rom? Πιο πολύ τιτλοι κυκλοφορουν, για να μη μιλησουμε καν για τιμες...

Επειδή όντως τα HDDVD τα χαρίζουν πλέον, αν το ριπάρω στο δίσκο, γίνεται μετά να το γράψω σε BD για να το δω στο S300 μου; ή έστω να το κάνω stream στο PCH;

Επειδή όντως τα HDDVD τα χαρίζουν πλέον, αν το ριπάρω στο δίσκο, γίνεται μετά να το γράψω σε BD για να το δω στο S300 μου; ή έστω να το κάνω stream στο PCH;

Δεν το γνωρίζω, αλλά λογικά...ναί, η ταινία είναι ίδιος codec (1080p/VC-1) στα περισσότερα HD-DVD και BLU-RAY, απλά αλλάζει το μέσο αποθήκευσης, οπότε, WHY NOT;