BBC stream και Olympics Games

skysound

Supreme Member
28 January 2007
7,210
Θεσσαλονίκη
Non stop oλυμπιακο δορυφορικο υπερθεαμα στα 6 stream channels του BBC σε αψογη εικονα.
Νομιζω οτι το BBC θα ειναι ο αδιαμφισβητητος βασιλιας των FTA ολυμπιακών μεταδοσεων.

Στον Astra 2B (28.2°E) - 12441.00 V

Την ίδια στιγμή ΕΡΤ κατά παράβαση του σχετικού νόμου (βλέπε ert.gr) προιμοδοτεί ιδιωτικές εταιρείες.

<<Αποστολή Σκοπός της ΕΡΤ Α.Ε. είναι, σύμφωνα με τον ιδρυτικό της νόμο (Ν.1730/87), η οργάνωση, εκμετάλλευση και ανάπτυξη της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, καθώς και η συμβολή της με τα μέσα αυτά: α) στην ενημέρωση, β) στη μόρφωση και γ) στην ψυχαγωγία του ελληνικού λαού. Η ΕΡΤ δεν επιδιώκει την απόκτηση κέρδους.>>

Το ΒΒC άραγε γιά ποιό λόγο δεν μεταδίδει τους Ολυμπιακούς αγώνες μέσω του SKY?

H υπαναχώρηση της Nova απο τη μετάδοση του EURO 2008 τώρα εξηγείται...

Non stop oλυμπιακο δορυφορικο υπερθεαμα στα 6 stream channels του BBC σε αψογη εικονα.
Νομιζω οτι το BBC θα ειναι ο αδιαμφισβητητος βασιλιας των FTA ολυμπιακών μεταδοσεων.

Στον Astra 2B (28.2°E) - 12441.00 V
Πράγματι πολύ δυνατό χαρτί τα BBC.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Απάντηση: Re: BBC stream και Olympics Games

Την ίδια στιγμή ΕΡΤ κατά παράβαση του σχετικού νόμου (βλέπε ert.gr) προιμοδοτεί ιδιωτικές εταιρείες.

<<Αποστολή Σκοπός της ΕΡΤ Α.Ε. είναι, σύμφωνα με τον ιδρυτικό της νόμο (Ν.1730/87), η οργάνωση, εκμετάλλευση και ανάπτυξη της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, καθώς και η συμβολή της με τα μέσα αυτά: α) στην ενημέρωση, β) στη μόρφωση και γ) στην ψυχαγωγία του ελληνικού λαού. Η ΕΡΤ δεν επιδιώκει την απόκτηση κέρδους.>>

Το ΒΒC άραγε γιά ποιό λόγο δεν μεταδίδει τους Ολυμπιακούς αγώνες μέσω του SKY?

H υπαναχώρηση της Nova απο τη μετάδοση του EURO 2008 τώρα εξηγείται...
Καλώς ήρθες στο Avclub! :ernaehrung004:

Πολύ εύστοχη η παρατήρηση σου.
Πολύ θα ήθελα να γνωρίζω το περιεχόμενο της συμφωνίας μεταξύ Nova και ΕΡΤ.
Γνώμη μου είναι πως η ΕΡΤ λειτουργεί με σκοπό το κέρδος. Δεν εξηγείται αλλιώς η ανταγωνιστική συμπεριφορά της και η σπατάλη εκατομμυρίων για τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων του υποβαθμισμένου ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Δεν είναι ο ρόλος της αυτός και δεν δέχομαι τον ισχυρισμό "για να βλέπουν δωρεάν όλοι οι Έλληνες"
Αν θέλουν να βλέπουν όλοι οι Ελληνες, με κλάσμα του ποσού που δαπανούν για το ποδόσφαιρο θα έθεταν σε λειτουργία αναμεταδότες για να φτάνει το σήμα της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά τη Ελλάδας. Και τα ψηφιακά επίσης.

Δεν δικαιολογείται επίσης ο ανελέητος βομβαρδισμός με διαφημίσεις όταν άλλα κρατικά κανάλια του εξωτερικού απέχουν από αυτές ή μεταδίδουν περιορισμένα. Στην Γερμανία για παράδειγμα, τα κρατικά κανάλια δεν μεταδίδουν διαφημίσεις κατά τις βραδινές ώρες. (αν θυμάμαι καλά σταματούν μετά τις 18.00)

Η προχειρότητα της ΕΡΤ έχει ξεπέρασει κάθε όριο.

Ενώ η NOVA δίνει αναλυτικότατο οδηγό προγράμματος για τα κανάλια ΕΡΤ Olympics
http://www.nova.gr/gr/tvguide.asp?action=search&channel=568

H EΡΤ καινοτομεί για ακόμη μια φορά. Δεν δίνει καμιά πληροφοριά για τα αθλήματα που πρόκειται να μεταδώσουν τα κανάλια της ...

http://tvradio.ert.gr/tv/

έτσι για να έχουμε να λέμε μιας και εμείς καλά τα λέμε τόσο καιρό για βάλτε το pikSat στον hotbert και δείτε ολυμπιακούς άγονες σε free μετάδοση από το κρατικό κανάλι τις κύπρου και να αναρωτηθούμε τέλος πάντως τις στο διάολο συμβαίνει εδώ σε αυτήν την χωρα που ο καθένα κάτι ότι του καπνίζει.
για την ελλάδα εννοώ για να μην με παρεξηγήσουνε η φιλί η κυπρί

Re: Απάντηση: Re: BBC stream και Olympics Games

Καλώς ήρθες στο Avclub! :ernaehrung004:

Αν θέλουν να βλέπουν όλοι οι Ελληνες, με κλάσμα του ποσού που δαπανούν για το ποδόσφαιρο θα έθεταν σε λειτουργία αναμεταδότες για να φτάνει το σήμα της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά τη Ελλάδας. Και τα ψηφιακά επίσης.

Αλέξανδρε...μ αυτό τα ειπες όλα!
Εγω νομίζω πως το μόνο που ενδιεφέρει την διοίκηση της ΕΡΤ ειναι...πως θα μαζεύει καθε μήνα λεφτά για να πληρώνει τις στρατιές των υπαλλήλων της (52% των εσόδων της πάει σε μισθοδοσίες). Το να βάλουν στην περιοχή μου έναν αναμεταδότη για το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ΕΡΑ3 δεν μπορεί να στοιχίζει περισσότερο απο τον ετήσιο μισθό ενός υπαλλήλου...και όμως επι 30 χρόνια τώρα δεν τον βάζουν!
Σημειωτέον ...ο αγαπημένος μου ραδιοφωνικός σταθμός είναι η ΕΡΑ2 και δεν θα ήθελα να χάσουν κάποτε τον μή εμπορικό τους χαρακτήρα και μάλιστα ειμαι διατεθειμένος να πληρώνω ένα ποσόν καθε δίμηνο για να τους έχω, δυστυχώς όμως πληρώνω και....δεν έχω ή μου ζητάνε να ξαναπληρώσω πχ την Νοβα για να έχω τα ERT Olympics!

Στη τηλεοπτική ζώνη 21:00-22:00, που κατέχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση κάνενα κρατικό κανάλι δεν μεταδίδει Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πλέον τραγελαφικό είναι η μετάδοση της ΕΤ1 ενός επεισοδίου της σειράς <Νοικοκυρές σε Απογνωση>.

Την ίδια στιγμή η Nova μεταδίδει τον αγώνα μπάσκετ Ελλάδα-Γερμανία.
Φαίνεται ότι το πατρινό καρναβάλι και ο πόντικας, προσδοκούν μεγαλύτερα διαφημιστικά έσοδα στη ζώνη 00:00-02:00 όταν και θα μεταδώσουν στην ΕΤ1 σε επανάληψη τον ίδιο αγώνα.

Αλήθεια αυτή γελοιότητα, της προσθήκης σε μόνιμη βάση του σήματος των Ολυμπιακών Κύκλων κάτω απο τα σήματάκια των καναλιών της ΕΡΤ όταν δεν μεταδίδονται Ολυμπιακοί Αγώνες, για πόσο καιρό θα συνεχιστεί?

Συμφώνω και επαυξάνω για τα περί μισθοδοσίας της ΕΡΤ. Στην ΕΡΤ Ψηφιακή έχουν προσλάβει εκατοντάδες άτομα.

Αλήθεια όταν θα γίνει το switch off της αναλογικής τηλεόρασης οι εργαζόμενοι της αναλογικής ΕΡΤ που θα χρησιμεύουν?

Τα λογοτυπα εχουν μεινει απο τους Ολυμπιακους του 2004.:FSGSFGS4:

Εμ τοσα λεφτα μας στοιχισαν τοτε ασε να τα χαρουμε.

Me poion δεκτη ?
Με ποιο ομομα εμφανιζονται στη λιστα σας ??
Κατεβαζω τα καναλια σε αυτη τη συχνοτητα, με ονομα στρεαμ-01 εως 06 αλλα δεν μου τα εμφανιζει στη λιστα...

Με αυτή την ονομασία είναι stream1,2 κτλπ

Attachments

• alt.jpg
    alt.jpg
    128.4 KB · Views: 24
Πάρε και τα pids μήπως σε βοηθήσουν

Attachments

• scan1.JPG
    scan1.JPG
    125.3 KB · Views: 15
Απάντηση: Re: BBC stream και Olympics Games

Me poion δεκτη ?
Με ποιο ομομα εμφανιζονται στη λιστα σας ??
Κατεβαζω τα καναλια σε αυτη τη συχνοτητα, με ονομα στρεαμ-01 εως 06 αλλα δεν μου τα εμφανιζει στη λιστα...

Γιάννη, στον 800 θα τα βρεις σαν BBCi

Στην περίπτωσή μου ο DM800 μετά το σκανάρισμα τα καταχωρούσε σαν STREAM 0-6 αλλά DATA όχι TV με αποτέλεσμα να μη τα εμφανίζει στη λίστα του. Για να τα εμφανίσει χρειάστηκε διόρθωση με το opendbedit και ξανά-φόρτωμα των καναλιών στον 800.

Γιαννη , μπορεις να με βοηθησεις λιγο παραπανω ?
Τι ακριβως αλλαξες με το opendbedit ?
Πως καταλαβες οτι ειναι data ?
Poy ta kataxvrhse o dm800?
Εγω δεν τα βρισκω σε καμια λιστα σαν stream-x ...
Mπορεις να βαλεις και τα ακριβη στοιχεια για το scanning ?

Last edited:
Μετά την σάρωση, μετέφερε τη λίστα στο PC με το openDBedit.
Στα services θα έχεις επιλεγμένο το "all types" για να σου εμφανίσει όλους τους τύπους υπηρεσιών, δηλαδή TV, Radio, Data.
Αφού βρεις το κανάλι TV που σε ενδιαφέρει και αφού διαπισιστώσεις ότι είναι αποθηκευμένο σε άλλη μορφή, το μετατρέπεις σε κανάλι TV με την διαδικασία που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία κάνοντας δεξί κλικ πάνω του.