BD Player 3D με 2 HDMI out

Re: bd player 3d με 2 hdmi out,υπαρχει?

Το Cinavia μεταφέρεται και στα ριπαρισμένα mkv, avi, mp4. Μόνη λύση η αγορά player που να μην έχει Cinavia. Τα Pioneer, Sony, Panasonic δεν φημίζονται για τον ενσωματωμένο media player. Μόνο τα Samsung, LG και κάποια μοντέλα της Philips έχουν αξιοπρεπή media player και να μπορούν να αναπαράγουν τους ελληνικούς υπότιτλους.

papasouzakias ,το sony παιζει εξωτερικους υποτιτλους srt ,σε φακελο απο usb,και γενικα τι περιορισμους εχει σαν μιντια π.Μηπως περιορισμος αρχειων?

Re: bd player 3d με 2 hdmi out,υπαρχει?

Sony BDP-S790
Απο τα καλυτερα στην κατηγορια τιμης του, 4Κ, wifi,αναβαθμιζει τα dvd σε ποιοτητα εικονας.

FINIX γνωριζεις εσυ τιποτα απο τα παραπανω ερωτηματα?

Επαναφέρω το θέμα γιατί ενδιαφέρομαι για ένα bd με 2 hdmi εξόδους.
Έχω καταλήξει στο pioneer BDP-450 και στο panasonic DMP-BDT460.
Έχει κανείς κάποιο από τα 2 να μας πει εντυπώσεις και τις δυνατότητες τους σαν media players?

επειδη και εμενα δε μου περασε :bigcry: και ειδα οτι κινηθηκε το ποστ μπορω να πω οτι και τα 2 που προανεφερες φαινονται πολυ καλα με το dmp-bdt460 να εχει καλυτερα specs αλλα με το pioneer να ειναι μια μαρκα respect στον ηχο.Απο εκει και περα πρεπει να δεις αν παιζουν ελληνικους υποτιτλους,αν αναπαραγουν ολα τα φορμα video απο usb και τι γινεται με το cinavia(αυτο δε το γλιτωνεις μου φαινεται).

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τελικά βρέθηκε ένα oppo 93 από τις αγγελίες,και έτσι το έλυσα το θέμα.