Δημήτριος Ντοκατζής said:Βαρετός
μονο εναν φιλο εχω σε αυτο το φορουμ πλεον, τον Ντοκ.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Δημήτριος Ντοκατζής said:Βαρετός
Δημήτριος Ντοκατζής said:Βαρετός , όπως και το άλλο ανεκδιήγητο του Haden , εκείνο με τον ναύτη που αγκαλιάζει το κορίτσι στο εξώφυλλο ( τόσο το αντιπάθησα που παρά το ότι το είχα δεν κατάφερα να θυμηθώ ποτέ πως το λένε ) .
Αλλά για να πω και του στραβού το δίκαιο , ποτέ μου δεν χώνεψα και τον Metheny.
Δ. Παναγιωτίδης said:Πού να τον χωνέψεις ρε Ντοκ...
αφού δεν έχει σχιστά μάτια...![]()
Δ. Παναγιωτίδης said:μπα...
είναι που δεν μπορείς να ακούσεις μουσική που δεν έχει τύμπανα....
ΑΥΤΟ είναι σοβαρό....
Πέτρος Μακρής said:Συγνωμη για την ερωτηση αλλα θα σκασω!!! Θελετε να πειτε πως αυτος ειναι ενας καλος δισκος??? Ο Haden μου αρεσει πολυ αλλα αυτο ειναι το χειροτερο του απο αυτα που εχω. Αμερικανιά (με την κακη εννοια) και μουσικη βλαχοκυριλε εστιατοριου.![]()
![]()
![]()
Πέτρος Μακρής said:αμερικανια: κατι που ειναι φανερα αμερικανικο.
καλη αμερικανια: πχ, οι πειρατες της καραιβικης. δηλαδη blockbaster μεν, βλεπεται δε.
κακη αμερικανια: πχ, ενα blockbaster της σειρας.
Δ. Παναγιωτίδης said:πόσους δίσκους του Pat έχεις?
και κάτα δεύτερο λόγο....
ποιούς από αυτούς έχεις ακούσει?
Κωστας Λυμπεροπουλος said:δε θυμάσαι που ρώταγε γιατί μας αρέσει η Ρεπλικα;
Πέτρος Μακρής said:μονο αυτον με τον haden και δε μου αρεσε. δηλαδη, οταν σκεφτομαι να βαλω να ακουσω haden, δε βαζω ποτε αυτο το CD. τοσο περιεργο ειναι αυτο?
Πέτρος Μακρής said:ακου να του βαλει 9,5 στα 10. απαιτω να μας πει που χαθηκε αυτη η μιση μοναδα!!!!!:slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.