Bebe TV HD FTA στις 9Ε

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Bebe TV HD στις 9Ε. (παιδικά)
12073 V, DVB-S2 (8PSK) - 27500, 2/3
με μετάδοση από τις 06.00 έως τις 20.00
(όσο κρατήσει η ελεύθερη μετάδοση)

Το βλέπουν όλα τα παιδάκια και οι γονείς ακόμα πιο ευχάριστα, γιατί για την ώρα ΔΕΝ έχει ήχο! :eek:
Ως Ουγγρικό αναφέρεται στο kingofsat.

Ήχο έχει (παίζει μωρουδίστικη μουσική), αλλά είναι σε AAC, οπότε χρειάζεται και υποστήριξη στον δέκτη ή από αντίστοιχο αποκωδικοποιητή στο pc. Σύμφωνα με το γερμανικό magnus.de ανήκει σε μία Σλοβενική εταιρεία, με όνομα " Mega Max Media"

http://satundkabel.magnus.de/satell...scher-hdtv-kanal-fuer-kinder-auf-sendung.html

Attachments

• bebetv1.jpg
    bebetv1.jpg
    56 KB · Views: 20
Ωραια εικονα soto καλλο φενεται αλλα αρκετα παιδικουλε δηλαδη για μωρα μηνων πιστευω!!!!!

το αγαπημενα μου cartoon καναλια ειναι ολα τα nickelodeon!!!!

Αμα μάθουν τα μόμολα απο κούνια σε...χαι ντεφινίσιον, φαντάσου τι θα ζητάνε όταν μεγαλώσουν!
Εγω πάντως την κόρη μου την έχω εκπαιδεύσει ...να μην είναι σαν την γυναίκα μου και να της αρέσει η τεχνολογία και τα προιόντα audio-video....τυχερός όποιος την πάρει, δεν θα αντιμετωπίζει ...την γκεστάπο και την ιερά εξέταση κάθε φορά που θα κάνει αναβάθμιση στο σύστημά του (όπως ο μπαμπάς της)!

Αμα μάθουν τα μόμολα απο κούνια σε...χαι ντεφινίσιον, φαντάσου τι θα ζητάνε όταν μεγαλώσουν!
Εγω πάντως την κόρη μου την έχω εκπαιδεύσει ...να μην είναι σαν την γυναίκα μου και να της αρέσει η τεχνολογία και τα προιόντα audio-video....τυχερός όποιος την πάρει, δεν θα αντιμετωπίζει ...την γκεστάπο και την ιερά εξέταση κάθε φορά που θα κάνει αναβάθμιση στο σύστημά του (όπως ο μπαμπάς της)!

:flipout::flipout::flipout:Τα γραπτα σου τα διαβαζει η συζηγος ;

Ναι ρε παιδί μου, όλες έτσι είναι... Και εγώ όταν τις λέω ότι πρέπει να κανω κάτι στο dm με κοιτάει με ένα βλέμμα θαρρείς πως την παραμελώ με αυτά τα χαζά πράματα που δεν έχουν κανένα νόημα και ότι χάνω τον καιρό μου. :argue:

Εμενα να δειτε αμα βαλω κανα anixe ή κανα zdf

-Μα τι καταλαβενεις τωρα??? αυτα τα ηγκ ουγκ

Πρέπει να προστεθεί στο forum κατηγορία 'Αντιμετώπιση συζήγων - Δικαιολογίες, Προστασία από μουρμούρα, Απαλλαγή από ενοχλητικά σίριαλ'

Re: Απάντηση: Bebe TV HD FTA στις 9Ε

Από 31-08 παραμένει ελεύθερο στις 9 Ε. Αξίζει να του δώσετε την προσοχή σας για λίγο!

Θα θέλαμε κανένα Mbemba TV ελεύθερο....

συνεχίζει ανοικτό με πρόγραμμα από τις 6 πρωί έως τις 8 to βράδυ...