Μετα την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μου κανει νερα το wifi
Το box εχει s/n Α706D...και εκδοση 706D0 και android 7.1.2
Δωστε τα φωτα σας ποια custom rom ειναι καταλληλη για αναβαθμιση ?
Το συμπέρασμα ότι το brickαρα το έβγαλες αβίαστα απ'οτι φαίνεται. Να σε πληροφορησω λοιπόν ότι δεν διακόπηκε η παροχή ρεύματος. Εγώ από το gearbest το αγόρασα οπότε αυτό πρέπει να καλύψει την εγγύηση και όχι η beelink.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ok, συγνωμη για το χρονο σου
Καλο απογευμα![]()
Για να μην γράφουμε ότι να ναι και να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο,ΟΤΑ update δεν έχει,κατεβάζεις την ρομ και την περνάς μόνος σου.μάλλον κατέβασες λάθος έκδοση.εάν το είχες τουβλιασει δεν θα άναβε κανΜετά από ota το box δείχνει μόνο μια πράσινη οθόνη. Το gearbest κάνει την πάπια, έστειλα και κλιπακι και μου λένε να ελέγξω τα καλώδια.... Πότε ξανά gearbest
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν βαρέθηκες να κράζεις σε όλα τα νήματα την beelink;Εάν το επερνε ‛ελλατωματικο’ out of the box,ναι..
Εάν του δούλευε κανονικά και απλά κάποια στιγμή του χάλασε (εντός της υποτιθέμενης εγγύησης που δίνουν), ναι..
Εάν του έβαλε-κατέβασε λάθος λογισμικο, ή τον κρέμασε ή κατέβασε κατεστραμμένο αρχείο για κάποιο λόγο ή λάθος αρχείο ή του κάτσε στραβή και κατά την αναβάθμιση έγινε πτώση τάσης ή τον κρέμασε το WiFi ή η beelink έστειλε ότι ναναι τότε απλά ‛όχι’ γιατί το GearBest σου παρέδωσε συσκευή που δούλευε εξαρχής!!!
Η ευθύνη μετά πάει στην εταιρία.
Αν τους δήλωνε απλά ‛βλαβη’ και όχι update κτλ ίσως το γλίτωνε και τον εκνευρισμό και την ταλαιπωρία.
Τώρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του GearBest να αποφασίσει τι θα κάνει και αν τον συμφέρει η οποία λύση του προτείνουν (πολλές φορές το κάνουν χωρίς ναναι και ‛υποχρεωμένοι’..μιλώ από πείρα)
Ελπίζω για το καλύτερο δυνατο
Δεν βαρέθηκες να κράζεις σε όλα τα νήματα την beelink;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, υπάρχει κάποιος που να παίζει το nova go? Ειναι ο βασικός λόγος που πήρα το box αλλά δεν εχω καταφέρει να το κάνω να παίξει. Λέτε αν κάνω κάποιο update να λυθει το πρόβλημα? Μου ήρθε με την έκδοση 705N.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.