Αν εννοείς ότι σέρνεται το kodi τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις τους DNS σου. Το ultimate το σηκώνει για πλάκα το kodi. Το δικό μου το δουλεύω με kodi, wbmc και ένα κάρο εφαρμογές και παιχνίδια και πάει σφαίρα.Καλημέρα.Χτες αγόρασα ένα beelking gt1 ultimate.Μολις πέρασα το Kodi άρχισε να κολαει το σύμπαν.Δοκιμασα και την 17.6 και την 18.2 έκδοση.Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει;Ίσως με καμία δοκιμασμένη custom rom να δουλέψει καλύτερα;
Ακριβώς τα ίδια και το δικό μου. Τι διάολο; Έχουν ημερομηνία λήξης;Καλησπέρα. Εγώ το έχω συνδεμένο με την τηλεόραση και με καλώδιο HDMI. Χτες το άνοιξα μετά από καιρό. Δεν το έβλεπε η τηλεόραση μου ενώ το λαμπάκι του beelink ήταν ανοιχτο. Το έκλεισα βγάζοντας το από την πρίζα αρκετές. Τα ίδια πάλι. Δεν το βλέπει καν η τηλεόραση. Τι να κάνω?
Ναι τι είχανε αυτό.φλασαρα την ρομ απο freaktab για gt1 ultimate s/n a706d0***** και απο 3gb ραμ πηγα στα 2. εκτος απο αυτο ψαχνω το youtube app που ηταν ηδη εγκατεστημενο με την ρομ και επαιζε 4Κ βιντεο επειδη το διεγραψα και εγκατεστησα το youtube απο magisk manager.
δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις μια custom rom του alvatech που ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που φοραει. αν πιανουν τα χερια σου και θελεις, στειλε μου τα γραμματα που ειναι μετα το s/n στο κατω μερος του κουτιου να σου στειλω την καταληλη rom.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.