Beelink GT1 Ultimate

Υπάρχει κάποιο casting app που δουλεύει στο box? To miracast που έχει, δεν...

Καλημέρα.Χτες αγόρασα ένα beelking gt1 ultimate.Μολις πέρασα το Kodi άρχισε να κολαει το σύμπαν.Δοκιμασα και την 17.6 και την 18.2 έκδοση.Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει;Ίσως με καμία δοκιμασμένη custom rom να δουλέψει καλύτερα;

Έχω κατεβάσει από το app mirror και πάει καλύτερα. Επίσης δοκίμασε και το spmc. Ότι και να του κάνω πάντως έχει τα μαύρα του τα χάλια.

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Καλημέρα.Χτες αγόρασα ένα beelking gt1 ultimate.Μολις πέρασα το Kodi άρχισε να κολαει το σύμπαν.Δοκιμασα και την 17.6 και την 18.2 έκδοση.Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει;Ίσως με καμία δοκιμασμένη custom rom να δουλέψει καλύτερα;
Αν εννοείς ότι σέρνεται το kodi τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις τους DNS σου. Το ultimate το σηκώνει για πλάκα το kodi. Το δικό μου το δουλεύω με kodi, wbmc και ένα κάρο εφαρμογές και παιχνίδια και πάει σφαίρα.

Καλησπέρα. Εγώ το έχω συνδεμένο με την τηλεόραση και με καλώδιο HDMI. Χτες το άνοιξα μετά από καιρό. Δεν το έβλεπε η τηλεόραση μου ενώ το λαμπάκι του beelink ήταν ανοιχτο. Το έκλεισα βγάζοντας το από την πρίζα αρκετές. Τα ίδια πάλι. Δεν το βλέπει καν η τηλεόραση. Τι να κάνω?

Για βάλε για αρχή άλλο καλώδιο hdmi. Δοκίμασε να δεις αν και η είσοδος της τηλεόρασης λειτουργεί κανονικά.

Λειτουργεί κανονικά γιατί έκανα τραμπα με cosmote tv που έχω και πάλι δεν το έβλεπε.

Καλησπέρα. Εγώ το έχω συνδεμένο με την τηλεόραση και με καλώδιο HDMI. Χτες το άνοιξα μετά από καιρό. Δεν το έβλεπε η τηλεόραση μου ενώ το λαμπάκι του beelink ήταν ανοιχτο. Το έκλεισα βγάζοντας το από την πρίζα αρκετές. Τα ίδια πάλι. Δεν το βλέπει καν η τηλεόραση. Τι να κάνω?
Ακριβώς τα ίδια και το δικό μου. Τι διάολο; Έχουν ημερομηνία λήξης;😂

φλασαρα την ρομ απο freaktab για gt1 ultimate s/n a706d0***** και απο 3gb ραμ πηγα στα 2. εκτος απο αυτο ψαχνω το youtube app που ηταν ηδη εγκατεστημενο με την ρομ και επαιζε 4Κ βιντεο επειδη το διεγραψα και εγκατεστησα το youtube απο magisk manager.

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

φλασαρα την ρομ απο freaktab για gt1 ultimate s/n a706d0***** και απο 3gb ραμ πηγα στα 2. εκτος απο αυτο ψαχνω το youtube app που ηταν ηδη εγκατεστημενο με την ρομ και επαιζε 4Κ βιντεο επειδη το διεγραψα και εγκατεστησα το youtube απο magisk manager.
Ναι τι είχανε αυτό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιας και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη αν μπορουσε καποιος φιλος να μου στειλει το zip σε mail θα του ήμουν υπόχρεος, ειμαι με s/n AX12GSAF50873 32G εκδοση 7.1.2

Τελικά το πήρες το firmware; Εμένα δεν μου έχει εμφανίσει τέτοιο firmware.

Τέσπα σήμερα είπα να ασχοληθώ με το κουτί που με έχει απογοητεύσει περισσότερο και από άλλα πολύ φθηνότερα.
Για αυτό και δεν είχαν το Kodi μέσα από την αρχή για να λένε ότι φταίει ο χρήστης.

Έβαλα να δω ένα βίντεο 1080p. Πάλι προβλήματα με σπασίματα στην εικόνα. Κατάφερα βέβαια μέχρι ένα σημείο και το διόρθωσα αυτό με ρυθμίσεις που διαβάζω από εδώ και από εκεί. http://bit.ly/beelinkGt1choppyVideo2019 Να τα προβλήμτα μετά στον συγχρονισμό του ήχου με την εικόνα. Εκεί δεν τα κατάφερα . Το έφτιαχνα για λίγο' άντε χάλαγε πάλι. Αυτά σε Dolby Digital. Μετά κάτι σκοτεινά πλάνα πάρα ήταν σκοτεινά. Το σημαντικότερο πρόβλημα ήταν τελικά στον συγχρονισμό του ήχου στο συγκεκριμένο video.

Επειδή το video ήταν μικρό, δεν ξέρω τι έχουν κάνει τώρα τελευταία με τις συμπιέσεις και τις κωδικοποιήσεις το έβαλα σε ένα κενό DVD αφού χώραγε.
Το βάζω σε μια συσκευή bluray samsung που έχω και όλα έπαιξαν ομαλά μέχρι τέλους. ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΦΥΣΙΚΑ. Αναπαυτικά απόλαυσα την ταινία.
Φοβήθηκα βέβαια μήπως μου βγάλει κάποια ένδειξη copyright και είχα σε ετοιμότητα και το box για να συνεχίσω έστω και έτσι αλλά δεν μου την έβγαλε. Φυσικά η προβολή θα ήταν εντάξει προφανώς και με την χρήση usb stick αλλά δεν πειράζει θα δώσω το dvd σε φίλο.
Φυσικά δεν περιμένω να ασχοληθεί κάποιος με αυτό το θέμα πλέον αλλά επαναλαμβάνω και πάλι ότι το κουτί είναι σχεδόν άχρηστο ως media player κατά την άποψη μου όπως έχω ξαναπεί.

Εδώ οι πληροφορίες του αρχαίου

Unique ID : 10693321255918721952780XXXXXXXXXXXX745 (0x5072966DXXXXXX6469999)
Complete name : E:\XXXXX2019.1080p.BRRip.X264.AC3-EVO\Joker.2019.1080p.BRRip.X264.AC3-EVO.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 2
File size : 4.22 GiB
Duration : 2h 1mn
Overall bit rate : 4 964 Kbps
Encoded date : UTC 2019-12-18T19:36:24Z
Writing application : HandBrake 0.10.5 2016021100
Writing library : Lavf55.12.0

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Bit rate : 4 700 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 036 pixels
Display aspect ratio : 1.85:1
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.099
Stream size : 3.81 GiB (90%)
Writing library : x264 core 142 r2479 dd79a61
Encoding settings : cabac=1 / ref=1 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x3 / me=dia / subme=1 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=0 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=0 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=0 / threads=24 / lookahead_threads=4 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=1 / keyint=240 / keyint_min=24 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=0 / rc=abr / mbtree=0 / bitrate=4700 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / vbv_maxrate=62500 / vbv_bufsize=78125 / nal_hrd=none / filler=0 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / aq=1:1.00
Default : Yes
Forced : No
Color range : Limited
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709

Audio
ID : 2
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Mode extension : CM (complete main)
Format settings, Endianness : Big
Codec ID : A_AC3
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 384 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Delay relative to video : 27ms
Stream size : 335 MiB (8%)
Title : Surround
Language : English
Default : Yes
Forced : No

Menu
00:00:00.000 : :Chapter 1
00:10:29.045 : :Chapter 2
00:21:01.426 : :Chapter 3
00:28:45.056 : :Chapter 4
00:38:14.750 : :Chapter 5
00:46:21.653 : :Chapter 6
00:56:19.542 : :Chapter 7
01:04:41.294 : :Chapter 8
01:15:41.995 : :Chapter 9
01:26:16.171 : :Chapter 10
01:37:02.691 : :Chapter 11
01:45:50.510 : :Chapter 12
01:55:44.812 : :Chapter 13

Καλή χρονιά σε όλους.

δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις μια custom rom του alvatech που ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που φοραει. αν πιανουν τα χερια σου και θελεις, στειλε μου τα γραμματα που ειναι μετα το s/n στο κατω μερος του κουτιου να σου στειλω την καταληλη rom.

δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις μια custom rom του alvatech που ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που φοραει. αν πιανουν τα χερια σου και θελεις, στειλε μου τα γραμματα που ειναι μετα το s/n στο κατω μερος του κουτιου να σου στειλω την καταληλη rom.

mr.Vox
Χωρίς δεύτερη σκέψη ΚΑΝΤΟ.
Θα δεις άλλο κουτί μετά.

Ευχαριστώ. Για στείλε θα το παλέψω. Ασχολούμαι με αυτά.
Έτσι και αλλιώς με το blu ray σήμερα σε μια ταινία έβγαλε copyright

Ο αριθμός είναι SNAX12GSAH7..
Στείλε και καμιά οδηγία.

Κούμπωσα ένα άλλο πάνω το καινούργιο X96max και όλα αυτά τα προβλήματα με τον συγχρονισμό λύθηκαν με την μία.
Με android 9 και πειραγμένο μάλλον από την Ελληνική conceptum.gr Κανένα πρόβλημα και με το Dolby και το DTS στις πρώτες δοκιμές.
Επιφυλάσσομαι πάντως γιατί δεν έχει δοκιμαστεί πλήρως.
Έχω παλιότερο το mini όχι από τη conceptum και δεν είχα προβλήματα αλλά δεν είχα και απαιτήσεις με dolby κτλ.

To beelink θα το φιρμάρω και θα του κάνω διάφορα. Η χειρότερη αγορά που έχω κάνει με υποστήριξη μηδέν.