Beelink GT1 Ultimate

Άλλαξα την ανάλυση σε 720p (δεν υπήρχε επιλογή 1080i), χωρίς κανένα αποτέλεσμα...

Κάποια άλλη σκέψη ?

Ο λόγος που έχω καλώδιο hdmi to DVI είναι ότι η τηλεόρασή μου έχει είσοδο DVI και όχι hdmi.

Τα κατάφερα ρυθμίζοντας στην χαμηλότερη ανάλυση 480p.

Υπάρχει τρόπος να βλέπω εικόνα με μεγαλύτερη ανάλυση ?

Αν συνδέσω το hdmi κατευθείαν στην τηλεόραση και μέσω οπτικής στον ενισχυτή θα παίζει απροβλημάτιστα μια και ο ενισχυτής μου είναι παλιος ? Επίσης αν έχω κλειστό τον ενισχυτή θα περνάει ο ήχος απευθείας στην τηλεόραση ?

Μηπως γνωριζει κανεις την διαδικασια για να γινει unroot το beelink?Παιζει σε κανεναν κατοχο το otego?

Ποια εφαρμογή προτείνετε για να βλέπετε netflix έστω και στα 720p. Η εφαρμογή που το συνοδεύει μπλοκάρει μετά από λίγο το wifi. Χρησιμοποιώ google brοwser αλλά μέχρι εκεί.
Επίσης για media player το vlc. Μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο;

Εχω κατεβασει τον eurosport player και δεν μου ανοιγει.Μου βγαζει ενδειξη "not available in this country" ενω εχω κανει subscribe κανονικα.Παιζει και στο pc αλλα και στο κινητο μια χαρα!
Εχει ή ειχε καποιος αλλος αυτο το προβλημα και πως λυνεται?

Καλησπερα παιδια,

Ποια media players (Περαν το kodi) εχετε στο κουτακι για να βλεπετε απευθειας πχ στικακι που βαλατε στο κουτι χωρις να ανοιγετε το kodi?
Και κατι ακομα, εχω το r1d router που εχει και 1TB σκληρο και τον χρησιμοποιώ ως NAS αλλα το προβλημα που εχω ειναι οτι πολλα Players δεν το βλεπουν (εκτος του κοδι)

Καμια ιδεα?