Beelink GT1 Ultimate

Την έριξα και γω την παραγγελία από την Ευρωπαϊκή αποθήκη και αναμένω. Επειδή διαβάζω ότι έρχεται ρουταρισμενη παίζει καμία χωρίς ώστε να βάλω Nova go ;

Sent from my P70-A using Tapatalk
Το nova go παιζει κανονικα και με την rom που θα σου ερθει.Εχω προσωπικη αποψη,το εχω δοκιμασει.Για το otego θελει την μη-ρουταρισμενη...

Το nova go παιζει κανονικα και με την rom που θα σου ερθει.Εχω προσωπικη αποψη,το εχω δοκιμασει.Για το otego θελει την μη-ρουταρισμενη...
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Ξέρουμε πως μπορούμε να κλειδώσουμε τη συσκευή όπως πχ το κινητό.
Δηλαδή να βάζουμε pin όταν το ενεργοποιούμε ή όταν πέφτει σε αδράνεια μετά από κάποια ώρα;
Υπάρχει η δυνατότητα στο μενού αλλά δεν γίνεται τίποτα είτε το ενεργοποιείς είτε όχι δεν λειτουργεί.
Το ρωτάω για λόγους ασφαλείας. Γιατί αν μου το κλέψει κάποιος (μπουκάρει στο σπίτι) και το συνδέσει στο ιντερνέτ από κάπου αλλού αμέσως έχει πρόσβαση σε πολλές δικές μου πληροφορίες
λογαριασμούς κτ.

Υπάρχει το android.lost και κάποιες άλλες εφαρμογές αλλά ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με αυτό με τα boxes ώστε να με ειδοποιεί.

Την έριξα και γω την παραγγελία από την Ευρωπαϊκή αποθήκη και αναμένω. Επειδή διαβάζω ότι έρχεται ρουταρισμενη παίζει καμία χωρίς ώστε να βάλω Nova go ;

Στην περίπτωση που η παραγγελία γίνει από Ευρωπαϊκη αποθήκη (EU-x), το τελωνείο το γλιτώνουμε όποιο τρόπο αποστολής κι αν επιλέξουμε; Πχ. ισχύει το ίδιο και για επιλογή expedited shipping με DHL;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Στην περίπτωση που η παραγγελία γίνει από Ευρωπαϊκη αποθήκη (EU-x), το τελωνείο το γλιτώνουμε όποιο τρόπο αποστολής κι αν επιλέξουμε; Πχ. ισχύει το ίδιο και για επιλογή expedited shipping με DHL;

Αφου το δεμα ξεκινά απο χώρα Ευρωπαϊκή δεν περνάει τελωνείο. Βέβαια εγω μετάνιωσα που εβαλα expedited shipping με DHL γιατι απο τις 28 εφυγε απο γερμανία και ακόμη δεν εχω παραλάβει.

Αφου το δεμα ξεκινά απο χώρα Ευρωπαϊκή δεν περνάει τελωνείο. Βέβαια εγω μετάνιωσα που εβαλα expedited shipping με DHL γιατι απο τις 28 εφυγε απο γερμανία και ακόμη δεν εχω παραλάβει.
Αν επιλέξεις το registered European mail με ποιο τρόπο έρχεται το δέμα; Με ΕΛΤΑ;

Καλησπερα και παλι παιδες και χρονια πολλα. Νεα απορια. Καπου ειχα δει οτι υπαρχει τροπος να δεις αν το Netflix παιζει σε HD με το πειραγμενο apk αλλα δεν μπορω να το βρω. Εχει κανεις καμια ιδεα;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλη χρονια να εχουμε .

Sent from my V80_SE using Tapatalk

Το apk δεν μπορείς να βρεις; Δες εδώ. Δεν έχω δοκιμάσει τα δυό τρία τελευταία.
Πάντως εγώ δεν μπορώ να δω HD

Το apk που λεει οτι παιζει HD το εβαλα. Απλα καπου ειχα δει οτι υπαρχει τροπος να δεις τι αναλυση παιζει το βιντεο που βλεπεις και δεν μπορω να το βρω

Sent from my thor using Tapatalk

Μπες μέσα στην εφαρμογή και παίξε αυτό το δοκιμαστικό.
https://www.netflix.com/watch/80018...3b8d18ec-9b8a-4e3f-8867-def5cae02b74-11387353
Για να μην το ψάχνεις μπες πρώτα από τον υπολογιστή σου και μετά μπες από την εφαρμογή του box όπου θα το έχει αποθηκεύσει.
Αστο να παίξει μερική ώρα και δες επάνω δεξιά τι σου βγάζει.
Αν θες ενημερώνεις μετά.

Μολις τελειωσει το stranger things επεισοδιο που βλεπω θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω.
Thnx φιλε

Μολις τελειωσει το stranger things επεισοδιο που βλεπω θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω.
Thnx φιλε

Παρατήρησε κιόλα αν έχεις πρόβλημα με το frame rate δηλαδή σπάσιμο στην εικόνα ιδίως στις γρήγορες σκηνές αν σε κουράζει
και σε τι οθόνη βλέπεις.
Καλή χρονιά κιόλας σε όλους.

Το δοκιμασα και βγαζει 720*480 στα 24k δυστυχως. Δεν εχει τυχει μεχρι τωρα κατι να με κουρασει αλλα οκ η TV ειναι μια Samsung 46 full HD του 09, οχι καμια 4Κ δλδ.

Ευχαριστώ πολύ, Ούτε 720p δηλαδή.
:argue:
Ναι δυστυχως αυτο που υποτιθεται οτι θα δουλευε ως HD μονο στα λογια ειναι ως HD. Θα συνεχισω να ψαχνω και θα ενημερωσω αν βρω κατι :-)

Αυτή δεν είναι η πειραγμένη εφαρμογή που βάλατε

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για στείλε την πειραγμένη. Μία που μου έστειλε ο Κινέζος κολλάει.

Δεν εβαλα αυτη που εστειλε ο Vox αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι

Καλημέρα.Καλή χρονιά..Χθές παρέλαβα το beelink gt1 ultimate.
Κατέβασα το kodi αλλά μπορείτε να μου πείτε τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να βλέπω ταινίες?
Έβαλα το BOOM SHAKALAKA Build αλλά κάνει 200 ώρες να βρει τις ταινίες.
Έχετε να προτείνετε κάποιο addons?